Παιδί= έχει δικαίωμα στη ζωή!

 

πηγή

Έμφραγμα απειλεί τις εντατικές στα νοσοκομεία, αλλά έμφραγμα απειλεί και τις εισαγγελικές αρχές με την πληθώρα των υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης.

Το απόστημα έσπασε. Ελπίζω να βγει όλο το πύον και να καθαριστεί η πληγή.

Η αποφορά της κοινωνίας προκαλεί  και όσο και αν η  μάσκα κάθε είδους, εμποδίζει την όσφρηση, η δυσωδία εισχωρεί παντού. Τα λύματα  της κοινωνίας, καιρός είναι να καθαριστούν από τις βλαβερές ουσίες. Και για να καθαριστούν και να ξεχωρίσει το νερό από ό,τι τοξικό και βλαβερό υπάρχει, πρέπει να συνεχίσουν, όσοι γνωρίζουν ως ειδικοί, να παλεύουν γι αυτό.

Τα παιδιά βρε ρεμάλια όμως τι σας προκαλούν;

Όχι δεν είστε άρρωστοι, ανώμαλοι και στο σώμα και στην ψυχή είστε.

Χθες με την είδηση για τον τραυματιοφορέα και με μια σαδιστική τάση μου να μάθω τις λεπτομέρειες, δεν γλύτωσα το χάπι της πίεσης.

Το αίμα σφυροκοπά ακόμη στα μηνίγγια μου όταν σκέφτομαι το 8χρονο που σε γενική αναισθησία ήταν στο χειρουργείο και όπως περιγράφει η ειδησεογραφία ματώθηκε στα γεννητικά του όργανα από το χέρι του διαβόλου που το πασπάτευε σαν ορεκτικό...

Ευνουχισμός είναι μια μικρή τιμωρία για τον καθένα.

Δεν ξέρω, κάτι τέτοιες στιγμές επικαλούμαι την επαναφορά της θανατικής ποινής.

Τα παιδιά βρε ανώμαλοι;

Το μέλλον κάθε κοινωνίας;

Αυτά τα πλάσματα που η μόνη τους επιθυμία είναι να παίζουν και να γελούν όλη μέρα; 

Αυτά ρε σάτυρε;

Επιζήμιοι πολίτες  είστε, που το μόνο που προσφέρετε είναι εμετικές συμπεριφορές,προκαλώντας  επιθυμίες αυστηρότατων τιμωριών, αλλά και θυμό πολύ θυμό ειδικά απέναντι όσων προσπαθούν να κουκουλώσουν τόση βρωμιά. 

Τα παιδιά, τα παιδιά μας!

Η πιο πολύτιμη παρακαταθήκη  της ύπαρξης του ανθρώπου στη γη.

Χρέος μας η προστασία τους, οφειλή μας η ανατροφή τους ως σωστοί άνθρωποι σε μια αιμοβόρα κοινωνία.

Το νου σας!!

Τα μάτια σας δεκατέσσερα απέναντι σε όσους ενδεδυμένοι με τη μάσκα της καλοσύνης, της πραότητας, την προσφοράς κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας.

Προσοχή!

Οι αισθήσεις μας ενεργοποιημένες για να προφυλάξουμε αλλά και να πατάξουμε το τέρας της ανωμαλίας που κρύβεται πίσω από χαμόγελα, επιτυχίες και εκβιασμούς.

Το παιδί με τα 47 δικαιώματα όπως τα περιλαμβάνει ο κώδικας για τα δικαιώματα του παιδιού, έφτασε σήμερα να παιδεύεται από πολλούς από εμάς τους ενήλικες.

Να κακοποιείται, να αδικείται, να στερείται, να υποφέρει, να πεινά, να γεμίζει φόβο την ψυχούλα του.

47 δικαιώματα που πολλά εξ αυτών καταπαντούνται συνεχώς.

47 δικαιώματα αλητήριοι και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να του στερεί ούτε ένα!



40 σχόλια:

  1. Άννα μου ένα κείμενο, κοινωνικό σχόλιο για την σαθρή κοινωνία που ζούμε.
    Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας,όμως,θα έπρεπε σε τέτοια βδεληγματά ανθρώπους να υφίσταται μια τιμωρία τόσο σωματική όσο και ψυχολογική. Εφάμιλλη με την ζημιά που προκαλούν.
    Το πιο τραγικό είναι όταν οι αποτρόπαιες αυτές πράξεις γίνονται από άτομα που δεν το χωρά ο νους κανενός.
    Καλό βράδυ Άννα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο μου δεν είσαι υπέρ της τιμωρίας; Σκέψου...η κόρη σου 8 ετών είναι στο χειρουργείο πχ για αμυγδαλές. Και ενώ οι γιατροί ασχολούνται με το λαιμό της και είναι σε νάρκωση το παιδί ένας ανώμαλος διεστραμμένος τη διακορεύει με το χέρι του. Δεν τρελαίνεσαι; Δεν ξέρω τι τιμωρία ζητάς εφάμιλλη με ό,τι προξένησαν. Δεν ξέρω.Αλλά είναι βδέλυγμα της κοινωνίας όλοι αυτοί

      Διαγραφή
    2. Άννα μου εννοείται πως θα τρελενομουν και αλήθεια σου λέω, πολύ πιθανό να έπαιρνα την κατάσταση στα χέρια μου.
      Το να μπει απλά φυλακή ή να τον θανατώσουν όμως δεν μου λέει κάτι. Θα έπρεπε οι διαδικασίες σύλληψης να είναι άμεσες για αυτούς, χωρίς χρονοτριβές.
      Το κυριότερο είναι όμως να τον στείλουν σε φυλακή χωρίς ιδιαίτερες φροντίδες προστασίας. Εκεί ο νόμος της φυλακής θα του δείξει με τον πιο σωστό τρόπο τις επιπτώσεις των πράξεών του.
      Τι να πω Άννα μου, πραγματικά απορρίμματα της κοινωνίας, και είναι παντού,στα νοσοκομεία, στο σπίτι μας,στην δουλειά, στην εκκλησία.

      Διαγραφή
    3. Είμαι σίγουρη φίλε μου ότι θα τρελαινόσουν. Ούτε στο νοσοκομείο δνε είναι ασφαλές το παιδί σου; Φοβερό. Το θέμα Γιώργο μου είναι ότι υπάρχουν νόμοι και γι αυτούς, και αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι όπως εσύ κι εγώ με δικαιώματα.
      Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου αυτό που συνέβη στο κοριτσάκι. Θράσος; Διαστροφή; Είναι δυνατόν να συνέβη αυτό; Να αγωνιάς για την επέμβαση του παιδιού σου και τώρα θα αγωνιάς και για άλλα θέματα; Και ναι είναι παντού τελικά!

      Διαγραφή
  2. Όχι μόνο είναι απόστημα της κοινωνίας και πρέπει να βγει το πύον, αλλά θεωρώ πως οι υπάρχοντες νόμοι τους κανακεύουν. Για μένα χρειάζονται παραδειγματικές τιμωρίες. Να αλλάξουν σε πολλά σημεία οι νόμοι και να γίνουν αυστηρότεροι ακόμα και για όσους καλύπτουν τέτοια φαινόμενα, και να εφαρμοστεί ξανά η ποινή του θανάτου! Για τέτοια άτομα δεν υπάρχει εξιλέωση! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα να σου πω Μαίρη μου, η έλειψη αυστηρών τιμωριών είναι; Η βεβαιότητα ότι δεν θα συλληφθούν γιατί τρομοκρατούν τα μικρά πλάσματα; Δεν ξέρω είμαι πολύ θυμωμένη με όλους αυτούς.

      Διαγραφή
    2. Άννα αυτούς τους ανώμαλους δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποια θεραπεία να τους κάνει καλά και φυσιολογικούς. Γι' αυτό μίλησα για πιο αυστηρούς νόμους για άμεση εφαρμογή τους και για ποινή θανάτου για ειδεχθή εγκλήματα! Δεν μπορώ να πιστέψω πως τέτοια άτομα θα τα γλυτώσουν κάποια ρεμάλια δικηγόροι, θα τη γλυτώσουν από διεφθαρμένα άτομα που λαδώνονται ή αποσιωπούν για τη δική τους ασφάλεια και γίνονται συνένοχοι κι αυτοί. Όχι οι κοινωνίες μας έχουν πάρει την κατρακύλα και τα τελευταία χρόνια και η ελληνική κοινωνία. Αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ! Ας ξυπνήσει το ηλίθιο σύστημα πια και ας κάνει ο κάθε λειτουργός τη δουλειά του σωστά και υπεύθυνα! Σιχάθηκα και απηύδησα!

      Διαγραφή
    3. Οχι Μαίρη μου δεν υπάρχει θεραπεία. Δεν είναι άρρωστοι σύμφωνα με τους ψυχολόγους. Επιλέγουν αυτό το σεξουαλικό προφίλ. Δεν ξέρω τι διαστροφή είναι αυτή.
      Κι εγώ δεν το πιστεύω ότι προσπαθούν δικηγόροι να τους γλυτώσουν μόνο και μόνο για το ιματζ τους.
      Ναι φίλη μου κατρακυλάμε ολοταχώς και δεν ξέρω αν θα βρούμε πάτο.
      Παροιμοίως, σιχάθηκα, απηύδησα και νιώθω άρρωστη με αυτά τα κατακάθια

      Διαγραφή
  3. Φοβάμαι κάθε φορά που ακόμα για τέτοια φαινόμενα κακοποίησης σεξουαλικής απέναντι σε παιδιά.
    Γιατί καταλαβαίνω εκείνη την ώρα, σε πόσο βρώμικο και άρρωστο κόσμο ζούμε.
    Μακάρι να καθαρίσει η πληγή. Μακάρι να σταματήσουν να πληγώνονται ψυχούλες αθώες, από τέτοιους παλιάνθρωπους.
    Τι να πω βρε Άννα μου. Χάνω τα λόγια μου με όσα ζούμε. Δεν ξέρω πια... μουδιάζω!
    Καλό ξημέρωμα να έχουμε Αννούλα μου. Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κτήνος ο άνθρωπος Μαρίνα μου. Τελεία! Και καμιά επιείκεια για δαύτους!! Βρωμίζουν την κοινωνία δεν προσφέρουν τίποτε.
      Το μούδιασμα το δικό μου έχει αντικατασταθεί με θυμό...φοβερό θυμό
      Σε φιλώ κι εγώ κορίτσι μου

      Διαγραφή
  4. Διάβασα ένα άρθρο πριν λίγες μέρες, που έλεγε ότι έχουν καταγραφεί εκατοντάδες περιστατικά παιδικής κακοποίησης τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Ειδικά, στην περίοδο της καραντίνας, τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι οι ίδιοι οι γονείς που όταν ο δάσκαλος κάνει κάποια παρατήρηση απειλούν θεούς και δαίμονες ενώ στο σπίτι όλα μπορούν να συμβούν. Ειδικά ένα περιστατικό που διάβασα, για έναν εμπλεκόμενο αξιωματικό και τα δυο του αδέλφια, εναντίον του πεντάχρονου γιού του, αρνούμαι ακόμα να το πιστέψω.
    Την Καλημέρα μου, Άννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω το 5χρονο λες με πατέρα και θείους να το κακοποιούν!! Και για μένα είναι απίστευτο. Και με θυμώνει τόσο Βασίλη ανεξέλεκτος θυμός. Τα παιδιά ; Αδύνατον να φανταστώ τι υφίστανται από τους διεστραμμένους που υπάρχουν τόσοι γύρω μας!
      Καλή σου μέρα

      Διαγραφή
  5. Θεέ μου σε τι κόσμο ζούμε! Να μην έχουμε εμπιστοσύνη ούτε και σε άτομα της οικογένειας, πόσο μάλλον στους ξένους. Η ντροπή και ο φόβος που νιώθουν οι αθώες κακοποιημένες ζωές κάνει τους θύτες ακόμα πιο θρασείς αφού ξέρουν πως δεν θα τιμωρηθούν.
    Και αλήθεια πως μια τιμωρία μπορεί να επουλώσει τα τραύματα ψυχής και σώματος; Άσε που απ' ότι βλέπουμε κανένας από αυτούς έστω και αν έχει αποκαλυφτεί και τιμωρηθεί δεν σταμάτησε την δράση του. Με την πρώτη ευκαιρία τα ίδια κάνει.
    Καλημέρα Άννα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω Ελένη μου σε τι κόσμο ζούμε αλλά ανθρώπινος κόσμος δεν είναι. Καμιά τιμωρία δεν επουλώνει πληγές, πιστεύω, αλλά δεν μπορείς να τους αφήσεις ατιμώρητους να συνεχίσουν το έργο τους. Ευνουχισμός σε όλους αυτούς για να μην πω κάτι χειρότερο
      Καλή σου μέρα

      Διαγραφή
  6. Εχεις απολυτο δικιο αγαπημενη μου!
    Ειναι μαστιγα του αιωνα
    Εξαπλωνεται σαν ιος
    Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω, δεν καταλαβαινουν πως ειναι αρρωστοι;
    Γιατι δεν ζητανε βοηθεια; Αυτο που συμβαινει ειναι τρομερο
    Χρειαζεται παραδειγματικη τιμωρια για ολους αυτους


    καλημερα ψυχη μου
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι κακό είναι αυτό βρε Κική μου με τόσους διεστραμένους; Μα στα παιδιά και ακόμη και στο παιδί σου; Δεν είναι άρρωστοι Κική μου λένε οι ψυχολόγοι. Δεν υπάρχει θεραπεία, δεν μπορούν ούτε να τους ξεχωρίσουν οι ψυχολόγοι με συνεδρίες αν δεν το πουν οι ίδιοι. Ευνουχισμός! Τέλος.
      Καλή σου μέρα

      Διαγραφή
  7. Έχει αρχίσει η κάθαρση Άννα μου και αυτή σε όλα τα επίπεδα!
    Βλέπεις το ΦΩΣ όταν αρχίσει και λούζει τον πλανήτη, δεν αφήνει τίποτα απ΄έξω...
    Το χειρότερο είδος ανθρώπου ή καλύτερα δίποδου, είναι αυτό που εκμεταλλεύεται τον αδύναμο και όταν μάλιστα είναι και παιδί και αναίσθητο, η τιμωρία πρέπει να είναι υποδειγματική και η κοινωνική διαπομπή έρχεται πρώτη, το τέρας να μην έχει πού να σταθεί άρα και να επιβιώσει!
    Λένε πως στη φυλακή οι φυλακισμένοι "ξέρουν" να τιμωρούν αυτά τα τέρατα.
    Θυμάμαι στα δέκα μου, σ' ένα τροχαίο, (με διάσειση) όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, είδα πως μου είχαν κλέψει στην μεταφορά μάλλον, τον βαπτιστικό σταυρό μου, ένα χρυσό βραχιολάκι και το ρολόι μου, φυσικά και δεν είναι σεξουαλική κακοποίηση αλλά είναι κακοποίηση του αδύναμου...
    Ευχαριστούμε Άννα μου, που με το κείμενο σου, βοηθάς όλους μας, να πατήσουμε να βγει το πύον και να απαιτήσουμε να έρθει Κάθαρση...

    ΑΦιλάκια καρδιάς και αγάπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι η αλήθεια να φωτίσει όλα αυτά τα ανοσιοουργήματα Στεφανία μου. ΛΝαι η εκμετάλλευση και κακοποίηση όλων των μορφών του αδύναμου είναι φοβερό.
      Λες για το σταυρό σου; Φίλη μας είναι σε διακοπές με τον άντρα της. Εκείνος νιώθει αδιαθεσία ξαφνικά στο δρόμο κατά την περιήγησή τους. Σκέψου το λίγο. Και λιποθυμά. Πέφτει κάτω η γυναίκα του χαμός φωνάζει βοήθεια, ασθενοφόρο κλπ Ήλθε κόσμος να βοηθήσει. Διαπίστωσαν το θάνατό του. Ανακοπή. Και η γυναίκα του διαπίστωσε ότι του είχαν πάρει όλα τα λεφτά από την τσέπη του, τα λεφτά των διακοπών τους την ώρα που ήταν πεσμένος κάτω. Θέλεις κι άλλο; Δεν είναι απλά κλοπή. Είναι ύβρις. Είναι το χείριστο είδος ανθρώπου αυτός ο κλέφτης. Ελπίζω σε κακό να πήγαν τα χρήματα που έκλεψε.
      Κι εγώ σ'ευχαριστώ που είσαι εδώ
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  8. Να τέτοια ακούω στην τηλεόραση και χάνω τη πίστη μου στους ανθρώπους. Ξέρεις ότι συνέβει αυτό τέλη Ιανουαρίου και οι γονείς ακόμα χθες ΘΑ τους ειδοποιούσαν; Ξέρεις το λόγο; Γιατί αν το μάθαιναν στην ώρα του θα γινόταν χαμός και θα γινόταν μύνηση και στο νοσοκομείο. Τώρα εί αι κακιά και τέρας όταν λέω ότι είμαι ΥΠΕΡ της θανατικής ποινής; το ελάχιστο που μπορώ να δεχθώ είναι ο ..ακρωτηριασμός των ξεξουαλικών οργάνων τους. Τα είπα και ξεθύμανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχω χάσει προ πολλού την πίστη μου Γεωργία μου. Αδυνατώ να φανταστώ τι περνάνε τα παιδιά και κάθε αδύναμος στα χέρια όλων αυτών.
      Ναι ξέρω ότι γι αυτό και οι δίκες αργούν να γίνουν. Για να ηρεμήσουν οι αδικημένοι να μην είναι έντονα τα συναισθήματα. Να αποφύγουν λιντσάρισμα.
      Κι εγώ είμαι υπέρ της θανατικής ποινής και σε πληροφορώ ότι δεν είναι επιτρεπτό να σκοτώσει άνθρωπος άνθρωπο -το πιστεύω-αλλά τα ΄διποδα ανθρωποειδή γιατί αυτό είναι, όταν εγκληματούν τόσο πολύ ναι, να τιμωρούνται με θάνατο
      Και εγώ τα λέω να ξεθυμαίνω αλλά μπα...ακόμη ψάχνω τα χάπια του άντρα μου για την πίεση να τα έχω κοντά. Και εκείνος με κυνηγά μην διαβάζω τέτοιες ειδήσεις. Μα πώς μπορείς να μην ενημερώνεσαι;

      Διαγραφή
  9. Δε διάβασα λεπτομέρειες αλλά κι ο τίτλος του δημοσιεύματος μου αρκούσε. Το άλλο με τους 3 "στρατιωτικούς" (μη χέσω με το συμπάθιο) βίαζαν το πεντάχρονο παιδάκι του ενός και ανήψι τους;;;Πού ακουστηκε τόση βρωμιά στη ψυχή των ανθρώπων; τόσο άισχος,τόσος εμετός;;; Αυτοί πρέπει να ευνουχίζονται κανονικά, μόνο έτσι υπάρχει κάάάποια ελπίδα να μετριασθεί (γιατί για να σταματήσει όταν υπάρχουν τόσοι άρρωστοι αμφιβάλω) το κακό. Να μην εμπιστεύεσαι το παιδί σου ουτε στον πατέρα του!!!!Ούτε σε Δημόσιο Νοσοκομείο!!!Πού φτάσαμεεεεεεε ανθρωποι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ναι και οι στρατιωτικοί με το γιο του ενός ναι....φοβερό, ασύλληπτο. 5 ετών το καημένο να πάρει η ευχή. Πώς μπορεί πατέρας να φερθεί έτσι; Ναι κι εγώ το πιστεύω οικειωθελώς να προσέρχονται για ευνουχισμό αλλιώς κάθε πράξη αξιόποινη για την οποία θα συλλαμβάνονται να πηγαίνουν ισόβια. Τι να πω; Πουθενά Χαρά μου εμπιστοσύνη που θενά τελικά!

      Διαγραφή
  10. Σκέψου Άννα μου τώρα ότι σε δύο χώρες του κόσμου, πρώτα στην Ταυλάνδη και μετά στη Βραζιλία ανθεί ο βρώμικος "σεξοτουρισμός". Χιλιάδες ματσό Ευρωπαίοι συρρέουν στην χώρα της Ασίας για να τέρψουν τις νοσηρές τους ορέξεις. Και βέβαια η πολιτεία εκεί κάνει ότι δεν ξέρει. Όπως κάνει και η πολιτεία στη Βραζιλία όταν χιλιάδες παιδιά στις φαβέλλες γίνονται φτηνά αντικείμενα ενός άρρωστου πόθου.
    Επίσης η αποικιοκρατία των πολιτισμένων Ευρωπαίων έχει δρέψει βρώμικους τους καρπούς της παιδεραστίας στις σάρκες χιλιάδων μικρών παιδιών εξ Αφρικής.
    Αλλά δεν είναι μόνο εκεί το κακό.
    Σκέψου πόσο δηλητήριο καψυποψίας σπέρνουν αυτά τα άρρωστα ανώμαλα άτομα ανάμεσά μας. Με ποιον τρόπο θα κοιταζόμαστε μεταξύ μας Άννα; Θα χαιρετούμε ένα μικρό παιδί στην παιδική χαρά για να του δώσουμε ένα χαμόγελο και οι γονείς του θα μας κοιτούν με βλέμμα τρόμου ή ανησυχίας. Καταλαβαίνεις σε τι ανθρωποφαγία μας ώθησαν κάτι τέτοιοι τύποι;
    Και έχεις ένα ολάκερο πολιτικό σύστημα να τους καλύπτει με δικηγόρους σινιέ και πολιτικούς και δημοσιογράφους; Πόσο σάπιο είναι όλο αυτό τελικά; Πόσο;

    Καλησπέρα κορίτσι μου. Λίγη καθαρή ανάσα αποζητάμε ρε παιδιά. Που θα την βρούμε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ξέρω Γιάννη μου και όχι μόνο σ'αυτές τις χώρες. Όπως και για το ότι δίνουν τα παιδιά τους για να τους πάρουν το ένα νεφρό για μεταμόσχευση για 150 δολλάρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ξέρω, και δεν φταίει μόνο η αποικιοκρατια. Κρατά πολλά χρόνια αυτή η κολώνια. Από τους ιστορικούς και αρχαίους χρόνους. Αλλά αυτή η διαστροφή και ανάμεσα στα μέλη οικογενειών πρέπει να σταματήσει Γιάννη.
      Οχι μόνο δεν χαιρετώ άλλο παιδάκι πλέον αλλά ούτε το καμαρώνω ούτε του χαμογελώ. Φοβερό έτσι;
      Πού θα φτάσουμε ακόμη;
      Κτήνος ο άνθρωπος. Πιο πολλά ανθρωποειδή υπάρχουν τελικά. Κτήνος

      Διαγραφή
  11. Σε κάθε σου αράδα ένιωθα το κεφάλι μου να βουίζει. Ζορίζομαι να το διαχειριστώ, αυτό ειδικά, το κακούργημα. Κι αν είναι να βγει κάτι καλό απ' όλες αυτές τις αποκαλύψεις, χαλάλι. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά (σύμφωνα με το νόμο της φυλακής εννοώ) και να λειτουργήσει αποτρεπτικά για όσους έχουν τέτοια αρρωστημένα ένστικτα. Δεν ξέρω αν η θανατική ποινή θα μας βελτίωνε ως κοινωνία, ή απλώς θα ικανοποιούσε το περί δικαίου αίσθημά μας.
    Με μια ισχνή ελπίδα πως θα έρθουν καλύτερες μέρες, σε χαιρετώ και στέλνω μια τεράστια αγκαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μαρία μου όχι μόνο θα βουϊζει αλλά σε ευαίσθητους ανθρώπους σαν και σένα θα φύγει το κεφάλι από τη θέση του.
      Να τιμωρηθούν τα διεστραμμένα ανθρωποειδή (γιατί αρρωστημένα δεν είναι, η αρρώστια προϊδεάζει ακούσια συμπεριφορά και έλλειψη επιλογής) να πάψουν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Αυτό θέλω.
      Ελπίζω και εγώ και χαίρομαι που βλέπουν τόσα το φως της δημοσιότητας.
      Χώνομαι στην αγκαλιά σου το έχω ανάγκη, έστω και μακριά γιατί και αυτήν τη στερηθήκαμε

      Διαγραφή
  12. Μα να μην έχει κανείς εμπιστοσύνη σε κανέναν; Ούτε σε ιερείς ούτε σε γιατρούς ούτε σε νοσηλευτές ή σε ανθρώπους που είναι ταγμένοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ανθρώπους και μάλιστα όταν είναι παιδιά!
    Έχω μείνει άναυδη! Δεν το ήξερα. Πόσα ακόμα θα διαβάσουμε; Πόση έκταση έχει πάρει η παιδοφιλία στη χώρα μας; Να φοβάσαι να πας το παιδί σου στο νοσοκομείο; Εδώ φτάσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία εμπιστοσύνη Μαρία μου. Τελικά και χωρίς εμπιστοσύνη με το φόβο δηλ ότι δίπλα στο παιδί σου στέκεται ένα ανθρωποειδές, μπορείς να ζήσεις;
      Και εγώ επίσης είμαι άναυδη. Εξοργισμένη. Απηυδησμένη. Αλλά ελπίζω ότι κάτι μπορεί να αλλάξει πιο αυστηροί πχ νόμοι για όλους αυτούς.
      Ακόμη μάτια μου πιστεύω ότι δεν φτάσαμε πουθενά. ΑΚόμη κατρακυλάμε και όταν βρούμε πάτο θα πουμε φτάσαμε!!

      Διαγραφή
  13. Μόνο αηδία μπορείς να νιώσεις για τέτοιες διαστροφές. Η βία και η διαστροφή θαρρείς περίσσεψε. Καταθλιπτική, εξοργιστική, αηδιαστική η τηλεόραση. Αυτές τις μέρες μάθαμε τη σαφή σημασία της παρενόχλησης με όλες τις λεπτομέρειες και από την άλλη η ελεεινή, τρισάθλια, εξοργιστική συμπεριφορά των «ειδικών» που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους περί αθωότητας και τα τοιαύτα. Διαβάζω για τις διαμαρτυρίες εργαζομένων για τα μπόνους και τις διακρίσεις υπαλλήλων που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση. Εδώ θα ξυπνήσει κανείς; Σε τι κοινωνία σάπια μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας;
    Σε φιλώ Άννα μου με την ελπίδα σε καλύτερες μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μεγαλώνουμε Αννίκα μου στην κοινωνία που φτιάξαμε. Είτε από επιλογή, είτε επειδή ανεχτήκαμε, είτε επειδή κλείσαμε τα μάτια, είτε επειδή δεν διαμαρτυρηθήκαμε, αυτήν την κοινωνία φτιάξαμε για τα παιδιά μας. Είμαστε συν-υπεύθυνοι τελικά.
      Και είναι λυπηρά και απογοητευτικά όλα αυτά.
      Ελπίζω όμως ότι ο κόσμος παρα φορτώθηκε με όλα αυτά και δεν αντέχει πλέον
      Ακόμη και τόπο να σταθεί ένας τέτοιος ανώμαλος δεν θα βρει στην κοινωνία ακόμη και αυτό είναι η μεγαλύτερή του τιμωρία
      Σε φιλώ κι εγώ

      Διαγραφή
  14. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότεροι θύτες προέρχονται απο το κοντινό οικογενειακό περιβάλλον τού κάθε παιδιού.. Αν ένας συγγενής δεν σεβαστεί ένα παιδί, ποιος ανώμαλος σε κάθε άλλο περιβάλλον θα το κάνει; Τραγικό επίσης είναι ότι σε κάποιες χώρες, η ηλικία τών 15 θεωρείται..ώριμη και δεν συντρέχει λόγος τιμωρίας τού εγκληματία/θύτη! Παράδειγμα η Μολδαβία, όπου η υπόθεση παιδεραστίας που αφορά τον Νίκο Γεωργιάδη -μέλος τής ΝΔ και φίλο τού Κυριάκου Μητσοτάκη- πέρασε "στα ψιλά" γιατί 15 ετών αγόρι, θεωρείται ενήλικο.. Τα ψάρια βρωμάνε από το κεφάλι! Γιατί η Δικαιοσύνη έπρεπε να ήταν αμείλικτη σε τέτοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρα μου να σου πω ότι ρώτησα φίλη νομκό και μου πε ότι ο νόμος και εδώ λέει ως τα 15 και με συνέναισή του δεν αγγίζεις παιδί. Από τα 15 και μετά με συνέναιση δεν τιμωρείται ο δράστης αρκεί να έχουν 3 χρόνια διαφορά δηλ 15χροο με 18χρονο ή 16χρονο με 19χρονο δεν είναι έγκλημα
      Τώρα για το κάθε παιδί που εχει υποστεί κάτι ΄τέτοιο από ανώμαλους διεφθερμένους είναι σοκαριστικό όταν προέρχονται από την οικογένεια.
      Τι να σου πω; Έχουμε κατρακυλήσει
      Μια απορία όμως. Τους νόμους ποιος τους βγάζει; Και ποιος τους ψηφίζει; Μην τα βάζουμε με τη δικαιοσύνη πάντα. Οι νόμοι είναι αρωγοί της ή εμπόδιο της.

      Διαγραφή
    2. Όταν έγραψα για το ψάρι που βρωμάει από το κεφάλι,
      εννοούσα τις κυβερνήσεις. Ωστόσο στην Ελλάδα είναι
      πολλές οι περιπτώσεις όπου η δικαιοσύνη δεν τόλμησε
      να εφαρμόσει τον νόμο ή απλά δεν ήθελε. Δε θα πέσουμε
      από τα σύννεφα τώρα και για τους κομματικούς δικαστές!

      Διαγραφή
    3. Κανείς δεν αντιλέγει ότι η δικαιοσύνη για κομματικούς λόγους μεροληπτεί πολλές φορές. Αλλά εγώ μίλησα για τα 15χρονα που είναι μεν ανήλικα για τα πάντα, αλλά ενήλικα να επιλέγουν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις βάσει σκεπτικού του νομοθέτη. Βάλε λοιπόν από μια τη δικαιοσύνη που μεροληπτεί για κομματικές σκοπιμότητες, βάλε από την άλλη τους νόμους που είναι λάθος πολλές φορές και θα δεις ότι φυσιολογικά κατρακυλάμε. Σωστά πολύ σωστά το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει. Αλλά και εμείς ως σώμα ας αντιδράσουμε κάποτε βρε αδελφέ....

      Διαγραφή
  15. Ανατριχίλα και μόνο όταν αυτή η τρομακτική σκέψη σου περάσει από το μυαλό, όχι να υποστεί ένα παιδί αυτή την αρρωστημένη πράξη...πολύ σαπίλα..
    Δεν υπάρχουν λόγια για αυτά τα σιχαμένα δίποδα Αννιώ μου... γιατί μόνο άνθρωποι δεν είναι και δεν είναι αρρώστια, γιατί αυτό προβάλουν σαν δικαιολογία, τα βρώμικα τους πάθη είναι καλή μου...και εγώ θα γίνω κακιά σε ότι αφορά, οποιαδήποτε σωματική ή λεκτική κακοποίηση πάνω σε ένα παιδί!!
    Να σκεφτούν οι ιθύνοντες τέτοιες παραδειγματικές τιμωρίες που να μην υπάρχει περίπτωση να το ξανακάνουν.!! ...ίσως έτσι να το σκεφτούν δύο φορές να το επαναλάβουν!!
    Επάνω στο θέμα αυτό και εγώ έχω συσσωρεύσει πολύ θυμό μέσα μου, που δεν μπορώ να τον διαχειριστώ..
    Αυτές οι περιπτώσεις που ακούγονται είναι σταγόνα στον ωκεανό Αννιώ μου...σκέψου πόσες χιλιάδες παιδιά έχουν υποστεί την βάσανο αυτή και δεν μιλάνε από τον φόβο, ενώ μέσα στην ψυχούλα τους είναι ένα από τα πολλά ψυχολογικά προβλήματα που αποκτούν σε όλη τους την ζωή!!
    Τα παιδιά θέλουν αγάπη και τρυφερότητα αληθινή!!
    Ας ελπίσουμε πως η πλειονότητα των ανθρώπων είναι ακόμα άνθρωποι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω μόνο ανατριχίλα Ρούλα μου; Σιχασιά...ούτε εγώ μπορώ να το διαχειριστώ.Κι εγώ ως δίποδα ανθρωποειδή τα αντιμετωπίζω. Και θέλω τιμωρίες υψηλές και ίσως να γίνουν ανασταλτικές για τους διεφθαρμένους.
      Κάτω τα χέρια από τα παιδιά, και ναι μόνον αγάπη τους αρμόζει
      Δεν ξέρω για την πλειονότητα πολύ φοβάμαι ότι την κορυφή αγγίαξαμε

      Διαγραφή
  16. Kαλησπέρα Άννα
    Είχα διαβάσει για τον τραυματιοφορέα αποφεύγοντατς τις λεπτομέρειες και τώρα που διάβασα πιο πολλά χωρίς να το θέλω ταράχτηκα. Και μόνο η είδηση, η πρόταση πως κάποιος παραβίασε την ανεμελιά ενός παιδιού, το δικαίωμα στην ανεμελιά, οφείλει να μας προβληματίζει. Τόσες δεκαετίες, τόσα παιδιά έχασαν το δικαίωμα στην ανεμελιά. Έζησαν με βαθύ πόνο σε ματωμένη σιωπή. Ζούσαν με πόνο και απάθεια μαζί. Ποιος τους νοιάζεται, ποιος είναι εκεί, να τους κρατήσει το χέρι.
    Προσωπικά θέλω να γνωρίζω πώς θα στηριχθούν τα παιδιά που έχουν χάσει την ανεμελιά. Να δουν τις πληγές να κλείνουν και να μπουν στον κόσμο των ενηλίκων με πίστη, με αγάπη, χωρίς ντροπή, χωρίς μίσος για τον εαυτό τους. Με τη γνώση πως μπορούν να έχουν μια όμορφη συνέχεια. Στεναχωριέμαι πολύ όταν διαβάζω πως η ζωή τους καταστράφηκε. Παρά πολύ στη σκέψη πως τα παιδιά μπορεί να ακούν πως η ζωή τους έχει καταστραφεί. Θα ήθελα αυτές οι δηλώσεις να σταματήσουν. Ναι, θα είναι δύσκολα, όχι ακατόρθωτα.. Δεν συνηθίζω να γραφω πολλά στα σχόλια όμως τώρα..
    Καλό βράδυ να ευχηθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς να μην ταραχτεί άνθρωπος λογικός και σωστός; Εγώ αρρώστησα όταν διάβασα τις περιγραφές της καταγγελίας. Κοίτα, ναι δεν πρέπει να λέμε ότι τα παιδιά δεν θα το ξεπεράσουν αλλά είναι δύσκολο από όσα λένε ψυχολόγοι και παθούσες που τώρα είναι ενήλικες και τους βοήθησε η ψυχοθεραπεία αλλά...ως ένα σημείο. Είναι και θέμα χαρακτήρα.
      Οι πληγές κλείνουν αλλά οι ουλές μένουν έτσι δεν είναι;
      Φυσικά χωρίς μίσος για τον εαυτό του φυσικά μόνο με αγάπη αντιμετωπίζονται, φυσικά συμφωνώ ότι δεν πρέπει να φτάσει στα παιδιά η σκέψη ότι καταστράφηκαν. Αλλά για σκέψου Τζοάννα μου, εκεί που θα πρέπει να παίζουν θα πρέπει να κάνουν ψυχοθεραπεία. Δύσκολο και ναι όχι ακατόρθωτο αλλά δεν θα πρεπε να βρίσκονται παιδιά σε τέτοια θέση. Ούτε στους εφιάλτες μας
      Εγώ πάντως να ξέρεις ότι χαίρομαι τα μεγάλα σχόλια
      Καλό σου βράδυ

      Διαγραφή
  17. Άννα μου αυτοί οι ανώμαλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι γιατί κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά από την παιδική πορνεία. Όπλα, ναρκωτικά και πορνεία είναι αυτά που κινούν το μαύρο χρήμα, που ξεκινούν πολέμους, τρομοκρατίες και όλα τα δεινά του κόσμου. Μιλάμε για παγκόσμιο οργανωμένο έγκλημα που στην κορυφή του έχει μεγάλες επιχειρήσεις και πολιτικούς. Και μόνο ιστορικά να το δούμε όλοι οι κατακτητές έπαιρναν σκλάβους όλων των ηλικιών και τους εκμεταλεύονταν και σεξουαλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου δεν αντιλέγω. Αλλά άλλο επί πληρωμή και άλλο να κακοποιείς το παδί σου ή μια ανήλικη ασθενή την ώρα χειρουργείου. Το ξέρω ότι είναι παγκόσμιο και οργανωμένο και δεν υπάρχει βούληση να διαλυθει γιατί βρίσκονται υψηλά ιστάμενα άτομα επάνω και στους πελάτες ανάμεσα.
      Αυτές οι ιστορικές αναφορές δεν θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση εν έτει 2021!!!

      Διαγραφή