Όταν η φύση φωνάζει ''αγάπη''!


Η Ασημίνα συνήθιζε να πηγαίνει στην ακροθαλασσιά και να αγναντεύει το πέλαγος, κανακεύοντάς το να της φέρει πίσω τον καλό της.
Θαλασσόλυκος ο Στέργιος αγαπούσε τη θάλασσα, αλλά λάτρευε και την καλή του.
Όταν ήταν κοντά της ο άντρας της, εκείνη ένοιωθε το καλοκαίρι να χαϊδεύει τη ζωή της. Μα όταν ερχόταν η ώρα να ταξιδέψει ξανά, τότε χειμώνιαζε και το κρύο περόνιαζε την καρδιά της.
Όλα ήταν καλά. Μα ένα όνειρο είχε από τότε που τον γνώρισε, να έλθει η στιγμή που ο αγαπημένος της θα της ψιθυρίσει ότι θα γίνει στεριανός επιτέλους.
Αγάπη, ελπίδα, όνειρα, πίστη, γέμιζαν την ζωή της αλλά και δυσβάσταχτη αναμονή. Ορθή εκεί στο βράχο συνήθιζε να αφήνει το βλέμμα της να χάνεται στον θαλάσσιο ορίζοντα. Ήταν σαν να βρισκόταν κάπου κοντά του. Σαν να έφταναν τα λόγια της στην καρδιά του.Λόγια αγάπης που πετούσαν παρέα με τον άνεμο και ταξίδευαν εκεί που ο αγαπημένος της πάλευε με τη θάλασσα.
Και η ζωή τους χαμογέλασε. Ήλθε η στιγμή που ο καλός της τη βρήκε εκεί, στητή, στην άκρη της θάλασσας, να τον περιμένει. Να τος πλέον να της ψιθυρίζει ότι το όνειρό της θα γίνει αληθινό. 
Και έμειναν για πάντα, στο έλεος του αέρα και των κυμάτων, να μας θυμίζουν την αγάπη τους


Ατενίζοντας αυτούς τους σχηματισμούς στο πλάι της θάλασσας στο νησί μου, που τόσα χρόνια επισκέπτομαι αλλά πρώτη φορά παρατήρησα, φαντάστηκα κάπως έτσι την ιστορία τους.


Ναι, βρέθηκα για λίγες ημέρες στο νησί τελείως απρόσμενα. Ολιγοήμερες διακοπές μου δώρισε η αδελφή μου (όταν έχεις τέτοια αδελφή ο μισός σου κόσμος είναι υπέροχος),μένοντας εκείνη, δίπλα στον μπαμπά.
Η οικογένειά μου ήταν στο πατρικό από τα τέλη Ιουλίου, μια και ήθελε και αυτό κανάκεμα από την αγένεια του χειμώνα.  Ήξεραν  ότι δεν μπορούσα να φύγω από την Αθήνα...και με είδαν μπροστά τους ξαφνικά, μια μέρα του Αυγούστου. Η έκπληξη ήταν όμορφη και οι αντιδράσεις λατρεμένες (όταν έχεις τέτοια οικογένεια ο υπόλοιπος κόσμος σου γίνεται ονειρεμένος)!!


Θάλασσα, φύση, ηρεμία, ξεκούραση, μακριά από υποχρεώσεις που είναι -το ομολογώ-δυσβάσταχτες, ''κατάπιαν''  τις  ημέρες γρήγορα.
Τώρα, σήμερα, έστω και τυπικά το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε. 


Καλό μήνα εύχομαι σε όλους
Και θα τα πούμε στα μπλογκάκια σας σύντομα, γιατί χάθηκα και μου λείπετε!
Καλά να περνάτε!

52 σχόλια:

  1. Άννα μου τι ωραία φαντάστηκες την ιστορία! Και τι καλά που κατάφερες να αποδράσεις για λίγο από την καθημερινότητα.
    Καλό μήνα, γλυκό και φωτεινό, με πολλά χαμόγελα!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα μου γλυκιά είδες τι γεννά η φαντασία;Και δεν είχα δει τους σχηματισμούς των βράχων τόσα χρόνια. Δηλ μπορεί μόνο εγώ να βλέπω το ζευγάρι χααααχα
      Ναι αυτές οι λίγες ημέρες ήταν βάλσαμο αλλά λίγες, πολύ λίγες και πέρασαν γρήγορα
      Καλό μήνα μάτια μου
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  2. Μαγική λέξη η αγάπη Άννα, ρομαντική η ιστορία σου κι ευαίσθητη!
    Πιό πολύ όμως μου άρεσε η σχέση σου με την οικογένεια σου και ιδιαιτέρως με την αδερφή σου.
    Καλοκαιράκι χωρίς έστω τόσο δα διακοπούλες δε γίνεται, πρέπει να γεμίσουν οι μπαταρίες για τις δυσκολίες των καθημερών μας υποχρεώσεων.
    Καλό Σεπτέμβρη λοιπόν
    καλώς ξαναβρεθήκαμε
    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλλα μου καλή, η σχέση μου με την οικογένειά μου είναι όντως όπως τη θέλω. Και χρειαζόμουν αυτές τις διακοπές. Η αλήθεια είναι ότι έλειπα και Ιούνιο -Ιούλιο ως τις εκλογές και πάλι μετά αλλά ήμουν με το μπαμπά στο εξοχικό και απλά η καθημερινότητα ήταν η ίδια με όλες τις δυσκολίες της αλλά σε άλλο περιβάλλον (κάτι ήταν κι αυτό)
      Καλό μήνα μάτια μου
      Θα σε επισκεφθώ σύντομα

      Διαγραφή
  3. Άννα μου,
    τι ευχάριστη έκπληξη γλυκιά μου ξανά πρωτομηνιάτικα! Καλώς όρισες καλή μας φίλη. Καλώς όρισες πατριώτισσά μου με την Κεφαλλονίτικη αύρα και ομορφιά.
    Μας έλειψες να το ξέρεις! Τουλάχιστον σε όσους φυλάγαμε ....θαλαμοφύλακες στα blog μέσα στο καλοκαίρι και δεν εκδράμαμε πουθενά.
    Τι καλούδια είναι ετούτα που μας έφερες;

    Μάνι μάνι μια γλυκύτατη ιστορία από την πέννα της καρδιάς σου. Βουτηγμένη στην αγάπη, στην φαντασία, στα συναισθήματα του αποχωρισμού αλλά και του νόστου.
    Και ολόγυρα υπέροχες εικόνες από την ευλογημένη γη του νησιού. Η πρώτη απ τις εικόνες του νησιού, τις τρεις, έμεινε στην καρδιά μου με την απέραντη γαλήνη και ομορφιά της.
    Ένα μεγάλο μπράβο στην αδελφούλα σου για το ήθος και την καρδιά της. Μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένειά σου.
    Τις άξιζες δικαιωματικά αυτές τις διακοπές στο νησί. Τις είχες απόλυτα ανάγκη. Και δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που τις απόλαυσες.
    Καλή συνέχεια λοιπόν, καλό αποκαλόκαιρο και ξεκινάμε το γαϊτανάκι μας εδώ πάλι στα γνωστά.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου και εμένα μου λείψατε. Για να πω την αλήθεια δεν μου έλειψε τόσο το ίντερνετ. Και φέτος δεν εκδράμεις πουθενά αλλά ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ!!!
      Κοίτα να δεις που τους σχηματισμούς του βράχου φέτος τους πρόσεξα. Τόσα χρόνια και δεν έβλεπα φιγούρες...χαχαχαχα εσύ τις βλέπεις;
      Υπέροχες εικόνες από το νησί μας και δεν έβαλα αρκετές για να μην κουραστείτε...
      Ναι η αδελφή μου με συγκίνησε, και ξέρεις πόσο τις χρειαζόμουν τις διακοπές αυτές!!
      Καλό αποκαλόκαιρο λοιπόν
      Και καλό μήνα κι από δω
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
    2. Πολλές φορές, περνάνε πράγματα και εικόνες μπροστά μας και δεν τις προσέχουμε. Ως τη στιγμή που θα μπουν για τα καλά στη ζωή μας.
      Οι εικόνες της Κεφαλλονιάς είναι όνειρο. Πως είναι δυνατόν να μας κουράσουν.
      Πάρε το χρόνο σου της επιστροφής. Μην αγχώνεσαι σε παρακαλώ. Εδώ είμαστε, μην πιέζεσαι.
      Στέλνω και πάλι φιλιά.

      Διαγραφή
    3. Α Γιαννάκη δεν πιέζομαι εκτονώνομαι σιγά σιγά. Ζόρια βρήκα και ζόρια βιώνω ξέρεις.
      Όσο για τα βράχια μου κάνει εντύπωση πώς δεν τα πρόσεξα ποτέ και μιλάμε για χρόνια έτσι;
      Θα βάλω κι άλλες εικόνες εν καιρώ
      Σε φιλώ και σ'ευχαριστώ

      Διαγραφή
  4. Πολύ τρυφερή η ιστορία, Άννα μου. Και υπέροχες οι φωτογραφίες σου από την όμορφη Κεφαλλονιά. Καλή μας επιστροφή, φίλη μου. Είναι πολύ γλυκό να υπάρχει αγάπη αγάπη στα αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη Μία και μοναδική!! Πέρασες καλά;
      Χαίρομαι που σου άρεσαν και η ιστορία και οι φώτο
      Καλή προσαρμογή πλέον. Ναι είναι γλυκό να βλέπεις αγαπημένα αδέλφια, είναι ευλογία θα πω
      Καλό μήνα κι από εδώ

      Διαγραφή
  5. Τι ομορφη η ιστορία σου Άννα μου, αλλά και οι φωτογραφίες σου! Καλό φθινόπωρο, φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε Ειρήνη μου. Καλό γλυκό σου μήνα. Θα σε επισκεφθώ σύντομα
      Καλό φθινόπωρο

      Διαγραφή
  6. Καλό μήνα αγαπημένη μου και εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο τρυφερό Φθινόπωρο. Ο άνδρας μου λέει συχνά πως εμείς οι άνθρωποι ήμαστε ανικανοποίητοι, όταν κάνει κρύο θέλουμε καλοκαίρι και όταν κάνει ζέστη ονειρευόμαστε..Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου είμαστε ανικανοποίητοι όντως αλλά δεν θα μου άρεσε να ζω σε χώρα χωρίς διαφορετικές εποχές. Κάθε εποχή καλοδεχούμενη.
      Και ναι τα Χριστούγεννα αγαπημένα και τα θέλω με...χιόνι!!
      Καλό μήνα κι από εδώ

      Διαγραφή
  7. Μας έλειψες Άννα μου, αλλά τώρα που έμαθα πού οφειλόταν η απουσία σου, χάρηκα τριπλά!
    Πρώτα, γιατί πήγες διακοπές στο αγαπημένο σου νησί!
    Δεύτερο γιατί έχεις υπέροχη οικογένεια!
    Και τρίτο και πολύ σημαντικό είναι, πως με τόση αγάπη γύρω σου, εμπνεύστηκες μια ιστορία αγάπης με αίσιο τέλος, όπως ο καθένας μας επιθυμεί να είναι οι ιστορίες αγάπης!

    Πολλά τα ΑΦιλάκια μου, καλό μας μήνα και να μη ξεχνάμε πως δεν έφυγε ακόμα το καλοκαιράκι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου λείψατε Στεφανία μου. Αλλά από τη μια ο μπαμπάς και από την άλλη η έλλειψη ιντερνετ δεν σας επισκέφτηκα όλο το καλοκαίρι.
      Ναι καμαρώνω για την οικογένειά μου, με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα
      Καλό μήνα μάτια μου
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  8. Καλό δροσερό βράδυ Άννα !:) Να σκεφτείς πριν λίγες ημέρες έψαχνα να δω αν εξακολουθείς να ανήκεις στους φίλους μου τα εικονίδια των φίλων εννοώ ..Διάβασα τα καλά σου νέα , ότι συνάντησες τους αγαπημένους σου ανθρώπους και πήγες στο νησί σου . Υποψιάζομαι Ιόνιο βαθιά νερά και πράσινες ακτές , μας γνώρισες μια όμορφη ιστορία για το σύμπλεγμα των βράχων πράγματι μοιάζει σαν αγκαλιασμένο ζευγάρι , που ατενίζει το πέλαγο .
    Καλή επιστροφή και ελπίζω σε ένα μικρό καλοκαίρι από εδώ και πέρα , γιατί οι βροχές ούτε τον Ιούλιο σταμάτησαν και εγώ ξεκίνησα τα μπάνια Αύγουστο . Καλό μήνα Άννα με όνειρα , δημιουργία , υγεία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Κυριακή μου. Χάθηκα το ξέρω. Από τη μια ο μπαμπάς που με εξουθενώνει (υπερήλικας με άνοια), από την άλλη το καλοκαίρι έκανα παύση διαδικτύου. Επανήλθα όμως και ναι πήγα λίγες ημέρες στην Κεφαλλονιά. Καλά υποψιάστηκες. Γνωρίζεις το Ιόνιο προφανώς! Χαίρομαι που είδες και εσύ τους σχηματισμούς των βράχων ως ζευγάρι!!
      Καλό γλυκό σου μήνα

      Διαγραφή
  9. Με πολυ χαρα σε ξαναβλεπουμε κοντα μας Αννιω μου αλλα και με περισσοτερη που ξεκουραστηκες εστω και λιγο στο νησι σου και στην οικογενεια σου κοντα.. είσαι τυχερή φιλεναδα που έχεις αδερφη και σε νοιαζεται να της δωσεις ενα φιλι απο μενα..ειναι πολύ ομορφο να σε σκεπτονται οι δικοι σου ανθρωποι..
    Μου αρεσε πολύ που εφτιαξες την δικη σου ιστορια αγαπης και την εντυσες με ομορφες εικονες σαν αυτες που φωτογραφισες στο πανεμορφο νησι σου..
    Χαιρομαι που μαζευομαστε σιγα σιγα..
    Καλο σου μηνα Αννιω μου και καλο φθινοπωρο.. να είσαι καλα την αγαπη μου 🧡..φιλακιααα 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ χαίρομαι που σας ξαναβλέπω Ρουλίτσα μου. Ναι είμαι τυχερή που έχω τέτοια αδελφή! Το ξέρω και δοξάζω το Θεό πολλές φορές.Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία των βράχων χαχαα ελπίζω και εσύ να βλέπεις τους σχηματισμούς ως ζευγάρι αγκαλιασμένο!!
      Καλό γλυκό σου μήνα μάτια μου
      Σε φιλώ

      Διαγραφή
    2. Πραγματι Αννιω μου αυτοι οι βράχοι μοιαζουν σαν ενα ζευγάρι αγκαλιασμενο και εσύ την ζωντάνεψες την ιστορια τους με την δική σου έμπνευση..😉 σιγουρα θα ειναι χαρουμενο το ζευγαρακι..που καποιος τους εγραψε ιστορια..ε; χι..χι.. φιλακιααα!! 😍

      Διαγραφή
    3. Χαίρομαι που το βλέπεις και εσύ και άλλοι φίλοι. Είπα μπας και είδα μόνον εγώ το σχηματισμό των βράχων σαν ζευγάρι. Σ'ευχαριστώ μάτια μου Φιλιά πολλά ❤

      Διαγραφή
  10. Μια τρυφερή όμορφη ιστορία για την πρεμιέρα σου Άννα μου. Υπέροχη όπως και οι φωτογραφίες σου κυρίως δε η οικογένειά σου. Χαίρομαι που πέρασες καλά και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που είσαι πάλι κοντά μας. Μας έλειψες.
    Καλώς όρισες και καλό μήνα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου λείψατε Αννίκα μου. Επανήλθα, επανερχόμαστε σιγά σιγά. Χαίρομαι που σου άρεσε το παραμύθι των βράχων ...το βλέπεις το ζευγάρι έτσι;
      Καλό μήνα μάτια μου
      Σε φιλώ

      Διαγραφή
  11. Μας έλειψες Άννα μου.
    Η φροντίδα των γονέων είναι δύσκολη υπόθεση.
    Η οικογένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.
    Η ιστορία που σκέφτηκες βλέποντας τους βράχους είναι πολύ γλυκιά και τρυφερή, δεν θα ήθελα κάποια άλλη εκδοχή.
    Καλό μήνα κι εύχομαι να γέμισες τις μπαταρίες σου.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα μου λείψατε. Σκέψου ότι σκέφτηκα και είπα να σταματήσω το μπλόγκινγκ αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά. Ξεφεύγω και λιγο ξέρεις γιατί όντως είναι δύσκολη υπόθεση η φροντίδα των γονιών καιμάλιστα του δικού μου που είναι 93 με άνοια και άντρας πιο δύσκολο από τις γυναίκες!!!
      Καλό μήνα να έχεις
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα γλυκιά μου
    Ειδα πριν στο φβ πως εχεις γενεθλια
    Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, να σε χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείς!
    Σε σκεφτομουν η αληθεια ειναι αλλα ηξερα πως θα ησουν σε καποιο νησι, θυμαμαι απο αλλα καλοκαιρια.
    Ευχομαι να περασες ομορφα και να μαζεψες δυναμεις!
    Καλο Φθινοπωρο να εχεις!

    φιλια πολλα!

    * η ιστορια μου αρεσε παρα παρα πολυ!



    Κική Κωνσταντίνου (Εκφράσου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί Κικίτσα μου ανώνυμη; Πού είσαι μάτια μου;
      Καλό μήνα κι από εδώ
      Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου
      Πήγα λίγες μέρες όπως διάβασες αλλά περάσανε σαν αστραπή...
      Μάζεψα δυναμεις γιατί μου χρειάζονται...
      Καλά να περνάς κορίτσι μου γλυκό

      Διαγραφή
  13. Καλό μήνα, Άννα μου, και χρόνια σου πολλά, καλά κι ευτυχισμένα!
    Υπέροχη η ιστορία που σου ενέπνευσαν τα βράχια! Χαίρομαι που κατάφερες να περάσεις λίγες ξένοιαστες μέρες με τους αγαπημένους σου στο πανέμορφο νησί σου! Σου έχω πεί πως έχω κι εγώ ρίζες από εκεί; Μακρυνές, αφού ο προπάππος μου γεννήθηκε εκεί, αλλά μακάρι να μπορούσα να βρώ κάποια στοιχεία...
    Φιλάκια πολλά και πολλές ευχές!
    ( σήμερα έχουμε κι εμείς τύπου γενέθλια αφού η εγγονούλα μου γίνεται 8 μηνών...χα χα χα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές Μαριαάννα μου. Κι εσύ να χαίρεσαι τη μικρή σου...(καλέ πότε γεννήθηκε και πότε έγινε 8 μηνών;;;;;;;;)
      Οχι δεν μου έχεις πει για τις Κεφαλλονίτικες ρίζες σου...ουου ου άλλη μια πατριώτισσα. Κι εμένα είναι η καταγωγή μου από την μεριά του πατέρα μου είναι και ο άντρας μου κεφαλλονίτης και πηγαίνω κάθε χρόνο εκτός από πέρσι και παρά τριχα φέτος...
      Να σαι καλά μάτια μου
      Καλό γλυκό σου μήνα

      Διαγραφή
  14. Κάποια μέρη, αν και τα έχουμε δει αρκετές φορές, έρχεται η στιγμή που τα... βλέπουμε για πρώτη φορά και είναι υπέροχο! Υπέροχη και η ιστορία σου! Εύχομαι έναν... υπέροχο καινούριο μήνα! 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμφωνώ σ'αυτό πολλά κοιτάζουμε αλλά τα βλέπουμε για πρώτη φορά και όντως είναι υπέροχο.
      Καλό μήνα Αλεξάνδρα μου Σ'ευχαριστώ
      Να περνάς όμορφα🏖️🏝️

      Διαγραφή
  15. Λίγες μέρες μακριά από τις υποχρεώσεις, κοντά στη θάλασσα και το πράσινο και η φαντασία σου δημιούργησε μια τόσο όμορφη ιστορία με αφορμή δύο βράχους αγκαλιασμένους στην ακρογιαλιά!!
    Οι διακοπές δεν έκαναν καλό μόνο στην ψυχή και στο σώμα αλλά ξεσήκωσαν και την έμπνευση μέσα σου. Μπράβο Άννα μου και Χρόνια Πολλά πολύτιμα, γεμάτα έμπνευση και γλυκές στιγμές με όλη σου την οικογένεια. Να τα εκατοστήσεις πάντα χαρούμενη και γεμάτη απ' την αγάπη των δικών σου και των φίλων σου. Η δύναμη να μην σε εγκαταλείψει γιατί καταλαβαίνω πολύ καλά πως περνάς δύσκολες στιγμές με την ασθένεια του πατέρα σου.
    Πολλά φιλιά και καλό μήνα Άννα μου!!!

    Υ.Γ. Τις φωτογραφίες τις απόλαυσα, πραγματικά ταξιδάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μαρία μου προφανώς φέτος που μου έλειπε το νησί και που πήγα για τόσο λίγο -δεν το είχα δεδομένο-''ρούφηξα'' την κάθε εικόνα γι αυτό είδα και το ζευγάρι βράχων!! Χαίρομαι που σου άρεσε.
      Ευχαριστώ για τις ευχές Ναι είναι δύσκολα να έχεις ένα γονιό που έχει άνοια...και ειναι καλά στο σώμα.
      Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  16. Άννα μου οι αγκαλιασμένοι βράχοι σου ενέπνευσαν μια υπέροχη ιστορία. Μπράβο!
    Κεφαλλονιά τώρα που το σκέφτομαι φέτος δεν πήγα (πάω κάθε φορά που πάει ο άντρας μου εκεί για δουλειά) οπότε αν πάει μέσα στο Σεπτέμβρη θα πάω γιατί μου έλειψε.
    Καλό μήνα και φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία των βράχων. Πας Κεφαλλονιά...τι καλά!! Η αλήθεια είναι ότι όσοι την έχουν επισκεφθεί μετά τους λείπει πραγματικά και θέλουν να ξαναπάνε στο νησί. Να πας αν τύχει και να περάσεις υπέροχα
      Καλό Σεπτέμβρη μάτια μου
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  17. Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, θαλπωρή! Χρόνια ανάλαφρα! Καλώς ήλθες γεμάτη εμπνεύσεις και στιγμές αγάπης στη μνήμη και στην καρδιά σου! Πολλά φιλιά και καλό Φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλώς την!! Ευχαριστώ για τις ευχές. Εύχομαι να πέρασες καλά τις καλοκαιρινές διακοπές. Καλό Σεπτέμβρη να σου ευχηθώ Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  18. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΑΝΝΟΥΛΙ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΈΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την μου!! Χαίρομαι που έκανες διακοπές φέτος. Θα πέρασες πανέμορφα έτσι; Καλό Σεπτέμβρη εύχομαι

      Διαγραφή
  19. πωπω φωτογραφίες τέλειες ! Και η έμπνευση πολύ καλή και η έκπληξη ακόμα καλύτερη .
    Καλά ε! τι φιλί είναι αυτό που της δίνει ο Στέργιος !!! Τέλειο
    Σε φιλω΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τα φιλιά αγάπης είναι πάντα τέλεια... Χαίρομαι που απόλαυσες φώτο και έμπνευση
      Φιλί γλυκό

      Διαγραφή
  20. Συγκινητική η ιστορία σου, τρυφερή σαν την ψυχή σου, που ξένοιαστη πέρασε λίγες μέρες σ' αυτόν τον επίγειο παράδεισο, Αννούλα μου! Υπέροχες και οι φωτογραφίες από τον αγαπημένο σου τόπο, μα πιο συγκινητικό η αγάπη που δένει την οικογένειά σου με κείνο το αόρατο σχοινί, που όλοι αναζητούν στη ζωή τους.
    Να είσαι καλά, να χαίρεσαι τους χαίρεσαι και να έχεις ένα όμορφο μήνα και ένα ακόμα ομορφότερο Φθινόπωρο, φίλη!
    Την αγάπη μου και πολλά φιλιά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινάκι μου χαίρομαι που βρήκες την ιστορία των βράχων συγκινητική. Και ναι στον παράδεισο πήγα και επειδή ήταν ξαφνικό τον είδα με άλλο μάτι... γι αυτό και είδα τους βράχους πιστεύω.
      Σ'ευχαριστώ Μαρίνα μου. Αυτή η αγάπη για τις οικογένειές μας μας δίνει δύναμη.
      Καλό Σεπτέμβρη και για σένα
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  21. Αννα μου , υπέροχες όλες οι φωτογραφίες σου από την αγαπημένη μας Κεφαλλονιά
    πόσο χαίρομαι που μπόρεσες επιτέλους και πήγες στα πάτρια εδάφη και τα απόλαυσες μετά από τόσο καιρό ή χρόνια
    εύχομαι και ο Σεπτέμβρης σου να είναι το ίδιο γεμάτος με τόσο ωραίες εκπλήξεις και τόσο όμορφες στιγμές

    καλό μήνα λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν ξαφνικό Δελφινάκι μου και το χάρηκα τόσο κι ας ήταν μόνο λίγες ημέρες.
      Καλά να πέρνάς κι εσύ
      Φιλούθκια

      Διαγραφή
  22. α εξέχασα , καλωσόρισες και πάλε στη γειτονιά μας και στο μπλογκ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό μήνα, και καλή επάνοδο!
    Άλκηστη-Little Hope Flags

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το μήνυμα δεν είναι σπαμ!
    Μπαίνω τυχαία σε μπλόγκ που βρίσκω από φίλους. Έχω δύο βιβλία που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα. Στείλτε μου ένα μήνυμα εδώ mihkour@hotmail.com
    Θα σας τα στείλω ΦΥΣΙΚΑ χωρίς καμία δική σας υποχρέωση ΕΚΤΟΣ από το να τα δώσετε στους γνωστούς σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή