''O παράδεισος θα είναι εδώ ... το 2015''!!!!!!!!!!!!!

''Θα περάσουμε μια δύσκολη διετία, που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2013. Μετά τον Οκτώβριο του 2011, μπαίνουμε σε μια διαδικασία γρήγορων μεταρρυθμίσεων και μεταμορφώσεων. Το 2012 δημιουργεί μια νέα κοινωνικο-εμπορική και επικοινωνιακή επιφάνεια, συνεχίζεται η οικονομική δυσκολία και ξεπερνιέται μετά το τέλος του 2013, το οποίο επίσης θα είναι σκληρό. Στο μεταξύ, η αγορά και οι τιμές θα βρίσκονται σε διαρκή αναμόρφωση. Το 2014, όμως, με το Δία στο Λέοντα, περνάμε σε μια νέα εποχή. Από το 2015 και μετά, η Ελλάδα θα γίνει τόπος επαγγελίας, «παράδεισος» και χώρος μεγάλων ευκαιριών.......''
Αυτά υποστηρίζει ο Κώστας Λεφάκης διάσημος αστρολόγος για το μέλλον της χώρας μας....
Και για να μην παρεξηγηθώ, αφού κανείς δεν προτείνει λύσεις ρεαλιστικές....και επειδή  το μέλλον είναι ............μπροστά μας, για να δούμε πότε θα είναι η χρυσή μας  εποχή --σύμφωνα με το  Σαίξπηρ που  υποστήριζε ότι ''Η χρυσή εποχή είναι μπροστά μας, όχι πίσω μας''--......  τι λέει η αστρολογία;
Εξ άλλου.......χμ...τόσοι επώνυμοι, πολιτικοί- καλλιτέχνες- οικονομικοί παράγοντες- προγραμματίζουν τα βήματά τους  διαβάζοντας τα άστρα, ε ....ας τα διαβάσουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί! 
Συνεχίζει λοιπόν ο Κώστας Λεφάκης:
''..........Κι αυτό (ο παράδεισος για την Ελλάδα το 2015), δεν το λέει μόνο η λογική, η παγκοσμιοποίηση και οι προθέσεις των κέντρων εξουσίας, αλλά επεμβαίνει και η μεταφυσική, αφού υπάρχει προστασία της Ελλάδας άνωθεν, σαν ευλογία – είτε λέγεται Παναγία, είτε Ήρα, είτε αρχάγγελοι. Αυτό που ζούμε τώρα είναι ένα σοκ αντίστοιχο αστρολογικά με αυτό της χούντας, αλλά όλα τα κακά δεν κρατάνε -στη χειρότερη περίπτωση-περισσότερο από επτά χρόνια.
 Χα..χα.....να ποιος φταίει για το κακό μας χάλι,η σύγκλιση των πλανητών ....το Σύμπαν ολόκληρο ! 
Και  ''θα αντέξουμε;;'', ήταν η επόμενη ερώτηση στον αστρολόγο μας!!
Να τι είπε:
''Θα αντέξουμε. Θα πρέπει να αποποιηθούμε τα υλιστικά σε αυτό το διάστημα και να αναπροσαρμοστούμε, να δεχτούμε ότι θα τα χάσουμε όλα και πως θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Άλλωστε, όπως πάντοτε λέω στον κόσμο, όταν το κεφάλι είναι στις πλάτες, όλα μπορούν να διορθωθούν''.
Προσοχή λοιπόν στο κεφάλι ,να βρίσκεται πάντα στις πλάτες μας και όλα θα πάνε καλά! 


Διαβάστε όμως πώς θα είναι  η κατάσταση, το 2015!
''Θα έχει αλλάξει αισθητά ο πολιτικός και κοινωνικός μας ιστός. Τώρα αναταράσσονται τα πάντα και είμαστε στη διαδικασία της μετάλλαξης. Αυτό που λένε οι Μάγια για την «κατεδάφιση του πλανήτη» δεν έχει να κάνει τόσο μ’ αυτό όσο με την κατεδάφιση των κοινωνικών καθεστώτων και συστημάτων. Όταν ο Πλούτωνας μπήκε στον Τοξότη το 1996, έκανε τους ανθρώπους να ξεφύγουν, να γίνουν υπερβολικοί μέσω επεκτάσεων και καταχρήσεων. Μπαίνοντας, όμως, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω το 2008, αλλάζει τακτική και υποχρεώνει τον κόσμο σε συρρίκνωση, δείχνοντας το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας απέναντι στις ανθρώπινες κοινωνίες. Αυτού του είδους η συρρίκνωση θα κρατήσει μέχρι το 2022 – συνολικά δεκατέσσερα χρόνια. Το πιο σκληρό μέρος αυτής της διαδικασίας είναι το διάστημα από το καλοκαίρι του 2008 έως το Δεκέμβριο του 2012''.
Άρα κατανοούμε όλοι ότι το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας που γνωρίσαμε ήδη....είναι δουλειά του Πλούτωνα που βρέθηκε στον Αιγόκερω!!!! 
Και για τις εκλογές ......είπε:
''Είναι πολύ μακριά το 2013. Μέχρι το 2013, θα έχει αλλάξει η γη τρεις φορές. Είναι πολύ μεγάλο το κύμα των εξελίξεων που έρχεται. Όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη ζει τώρα μια παρακμή και μια δοκιμασία. Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας της Ασίας''.
Κρατήστε αυτό για την Ασία και πάμε παρακάτω:
''Το καλοκαίρι του 2011 θα είναι ένα δύσκολο πέρασμα, έχουμε και τρεις εκλείψεις – κάτι που θα προκαλέσει αναταραχή. Είναι απαραίτητο να γίνει κάθαρση της Κόπρου του Αυγεία, που είχε μαζευτεί από τεμπελιές, από διαφθορές, από διαπλοκές, από αδικαιολόγητο ευδαιμονισμό, από ηλιθιότητα. Σαφώς, με τα ξερά θα καούν και πολλά χλωρά. Γι’ αυτό και πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικός, πρώτα με τη σκέψη του και μετά με το υλικό που διαθέτει. Πιστεύω ακράδαντα ότι έχουν βαλθεί να μας «σκοτώσουν» στην Ελλάδα, ζούμε το μεγαλύτερο ανθελληνισμό ξένων κέντρων προς τους Έλληνες, καθώς υπήρχε αδιαφορία των αρχόντων και των πολιτικών, οι οποίοι παρασύρθηκαν από τα «επτά θανάσιμα αμαρτήματα» του Θωμά του Ακινάτη. Γιατί ο πλούτος είναι αφροδισιακό στοιχείο. Και σε παρασύρει. Οι Έλληνες θα πρέπει να αφυπνισθούν και να αποδεχτούν ότι θα πρέπει να αλλάξουν τρόπο ζωής''.
Τάδε έφη ...Κώστας Λεφάκης, που το βιογραφικό του λέει ότι έχει προβλέψει, πέραν από το μέλλον των ανθρώπων που τον επισκέπτονται, το αποτέλεσμα όλων των εκλογικών αναμετρήσεων, μεγάλους πολέμους, σημαντικά παγκόσμια γεγονότα, που τον έχουν κάνει διάσημο!!
Τώρα βέβαια ....αυτό με την Ασία μου έκατσε σαν βαρυστομαχιά.
Γιατί έχουμε πολλούς Ασιάτες στη χώρα μας.. Και επειδή δεν διευκρινίζεται ποιοι Έλληνες θα είναι οι ευτυχείς που θα ζουν στον παράδεισο του 2015, ας το έχουμε υπόψη...
Όσο για τον πλούτο μας................πρόσω ολοταχώς για αλλαγή τρόπου ζωής!!!
Και αυτό κάνουν οι πολιτικοί μας.....μας παίρνουν το αφροδισιακό μας και μας αφυπνίζουν!!!!!!!!!!!
Και εμείς τους...........μουτζώνουμε!! Ντροπή μας!!!
Σοβαρά σοβαρά, για να πούμε και δυο λόγια για την αστρολογία για να μη νομίζετε ότι ''το μέλλον είναι'' μόνο '' μια στιγμή παραπάνω'' όπως είχε πει ένας Γάλλος συγγραφέας!!
Η Αστρολογία,είναι η μελέτη της σχέσης που πιθανώς υπάρχει, ανάμεσα στο ''πάνω''-κίνηση άστρων- με το ''κάτω'' -γήινα φαινόμενα-.
Οι παλαιότερες προβλέψεις στο Μεσογειακό κόσμο, χρονολογούνται από τον 7ο αι.πχ., στη Μεσοποταμία. Τα θέματα όμως δεν έχουν εξειδικευθεί και δεν υπάρχουν ούτε οίκοι ούτε ωροσκόποι.
Πάμε στην Ιωνία που γεννιούνται τα μαθηματικά με Θαλή, Πυθαγόρα, Ηράκλειτο, Ιπποκράτη και φυσικά γεννιούνται και τα φιλοσοφικά δόγματα.
Όλα αυτά προετοιμάζουν την εμφάνιση της μεσογειακής αστρολογίας.
Κάποια ίχνη μεσοποταμιακής επίδρασης βρίσκουμε στη Σχολή του Ιπποκράτη στην Ιωνία.
Τον 1ο αι.πχ οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν την κατάστρωση γενεθλίου θέματος.
Πολλοί προστάτες της αστρολογίας έκτοτε....
Η βασική λειτουργία κάθε αστρολογικής εργασίας είναι ο υπολογισμός ενός ουράνιου χάρτη.
Ο υπολογισμός όλων των ουράνιων χαρτών γίνεται με τη βοήθεια των αστρολογικών πινάκων που δείχνουν τις καθημερινές θέσεις των πλανητών καθώς και με τη βοήθεια των πινάκων των οίκων.
Δύσκολη δουλειά και ένα μικρό λάθος 15' μπορεί να δώσει λανθασμένα στοιχεία στην κατάστρωση του ηλιακού θέματος!
Από τους αρχαιοτάτους χρόνους, ο άνθρωπος συνειδητοποίησε την ενότητα του Σύμπαντος.
Οι Αρχαίοι έλεγαν ''Αυτά που υπάρχουν κάτω είναι σαν αυτά που υπάρχουν πάνω''!
Πολλοί πιστεύουν στην αστρολογία και τις δυνατότητές της να ''διαβάζει'' παρελθόν- παρόν- μέλλον!!!
Εσείς;;;;;;;;;;


πηγές: 
Εγκυκλοπαίδεια Britannica
newsbeast.gr

4 σχόλια:

  1. Εντάξει τώρα ησύχασα!τέσσερα χρόνια κουτσά στραβά θα περάσουν.Δεν υπολόγισε μόνο ο κύριος Λεφάκης ότι ο ωροσκόπος της Ελλάδας βρίσκεται στον αστερισμό της Αμερικής και οι πλανήτες που την επηρεάζουν άμεσα λέγονται πλανητάρχες!!!
    Επίσης δεν ξέρω τι λένε τ' άστρα για τους Ασιάτες αλλά το σχέδιο προβλέπει να κατακλύσουν την Ευρώπη και ήδη κατέκλυσαν την Ελλάδα.
    Αυτό πάλι με το κεφάλι στην πλάτη;τι εννοεί;
    Το κεφάλι δεν στηρίζεται στο σβέρκο;ή μιλάει για συγκεκριμένους χοντρόπετσους που κεφάλι,σβέρκος και πλάτη έχουν γίνει ένα (όνομα και μη χωριό)!
    Να είσαι καλά,καλημέρα Αννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bρε Δημήτρη.....το ήξερα ότι εσύ τουλάχιστον θα ησύχαζες!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα
    Και εγώ νόμιζα ότι η χώρα μας, βρίσκεται στον αστερισμό των τραπεζιτών του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα για τους Ασιάτες αφού είναι ο αιώνας τους μάλλον θα κυριαρχήσουν παντού....αυτό κατάλαβα!!!!!!!!!!! Οπότε εσύ φτωχέ Έλληνα, μειοψηφία είσαι...τι μιλάς;;;;
    Όσο για τις πλάτες.....ε και ο σβέρκος στην πλάτη στηρίζεται. Το ''βάλτε πλάτη'' το ξέχασες;;; Το ''αντέχει η πλάτη μου τα βάρη'';; Κάτι τέτοιο....οσο έχουμε το κεφάλι στις πλάτες αντέχουμε τα βάρη....έτσι;;
    Καλό Π/Σ/Κ Δημήτρη και χαμόγελα λίγο...μην αφήνεις να σου στερούν το χαμόγελο!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια καλησπερα θα πω..και θα σου πω να συνεχισεις να μας ενημερωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλησπέρα και σε σένα Dark13Sun! Kαι εσύ συνέχισε να ομορφαίνεις με τη γραφή σου την καθημερινότητά μας!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή