Να πώς επιτυγχάνονται οικονομικά έσοδα!!!!!!!!!!!!!!!

Το ξέρετε όλοι ότι στρατιωτικά αεροδρόμια με νόμο, επιτρέπουν την ''φιλοξενία'' ξένων αεροπλάνων και ελικοπτέρων με αντίτιμο φυσικά!
Με νόμο που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 958/22/5/09, επιτρέπεται η διαμόρφωση χώρων για ''προσγείωση εταιρειών άλλων χωρών ή διεθνών οργανισμών στα αεροδρόμια της Πολεμικής Αεροπορίας''! 
Ως εδώ καλά θα μου πείτε...πού είναι το πρόβλημα;;;
Το αντίτιμο είναι το ζητούμενο. Οι οικονομικοί λόγοι επιβάλλουν τουλάχιστον να ορίζεται συμφέρουσα τιμής ''στάθμευσης'', έτσι δεν είναι;;
Αλλά εμείς....οι πολιτικοί μας δηλαδή, φροντίζουν για οικονομικές προσφορές!!!!!!!!
Έχει ορισθεί λοιπόν, το τέλος που θα καταβάλλουν οι χρήστες των στρατιωτικών αεροδρομίων στα 15 ευρώ για ελικόπτερα και αεροπλάνα! Η δε παραμονή των ελικοπτέρων ανά ώρα ορίζεται στο ...............1 ευρώ, ενώ των αεροπλάνων στο ..........1,50 ευρώ!!!!!!!!!!!!
Διαβάστε τώρα τι άλλο προβλέπεται.......
Σε περιόδους μειωμένης ζήτησης, δηλαδή από 1η Οκτωβρίου έως και 30 Μαρτίου, προβλέπεται έκπτωση 30%! Τι σημαίνει αυτό; Ένα ελικόπτερο δηλαδή, θα μπορεί να σταθμεύει για μια ώρα και να πληρώνει 0,70 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά κατανοούμε ότι και το ελικόπτερο και το ιδιωτικό αεροπλάνο είναι πολυέξοδα μέσα.....και ως χώρα φιλόξενη που είμαστε δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τους ιδιοκτήτες!!!!!!!!
Είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω.............
Τώρα μένει να πω, ότι το πάρκινγκ για το αυτοκίνητό μου κοστίζει την ώρα 5 ευρώ και αλλού 8 μέχρι και 12 ευρώ την ώρα!!!!!!!!
Χωράει σύγκριση;;;
Και αναρωτιόμαστε ακόμη γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε;;;;;;;



Οι πληροφορίες είναι από το περιοδικό ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου