Ω! Τι κόσμος θεέ μου!!!!!!!!!!!!!

Επειδή στον κόσμο δεν είμαστε μόνον εμείς....
Και ενώ προσπαθούμε να μην φτάσουμε τα επίπεδα διαβίωσης των υπανάπτυκτων χωρών, κατορθώνουμε ακριβώς το αντίθετο!!!!!!!
Όμως....υπάρχει τόση δυστυχία στον κόσμο..............................ενώ οι αγορές ''λυσσομανούν'' για το πόσα θα κερδίσουν ποντάροντας στη φτώχεια κρατών, άρα και λαών, κάποιοι πεθαίνουν απλά ....επειδή δεν έχουν να φάνε!!!!!!! 
.............................

Αντιμέτωπα με τον υποσιτισμό είναι εκατομμύρια παιδιά και γυναίκες που βρίσκονται σε ηλικία τεκνοποίησης στη Βόρεια Κορέα, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου, ανακοίνωσε σήμερα (προχθές), Δευτέρα, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF).

Ένα στα πέντε παιδιά κάτω των πέντε ετών στη Βόρεια Κορέα υποφέρει από υποσιτισμό μέτριου βαθμού, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει νανισμό καθώς και προβλήματα στην ανάπτυξη των γνωστικών ικανοτήτων τους, ανέφερε ο εκπρόσωπος της UNICEF Κρις Τάιντεϊ, επικαλούμενος έρευνα που είχε διενεργηθεί το Δεκέμβριο του 2010.
Σύμφωνα με στοιχεία της UNICEF, 11.400 παιδιά χάνουν την ζωή τους κάθε χρόνο προτού κλείσουν τα πέντε τους χρόνια, ενώ περίπου το 28% των γυναικών ηλικίας από 15 έως 49 ετών είναι υποσιτισμένες.( ΕΔΩ)
...........................
Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κόσμος......θεέ μου!!!!!!!!!!!!!


6 σχόλια:

  1. Είναι φριχτό!!! και κάποιοι νοιάζονται μόνο για το χρήμα!!! Ώρες ώρες με πιάνει τέτοια απογοήτευση με όλα αυτά που βλέπουμε κι ακούμε.
    Καλησπέρα Άννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλησπέρα Νίκη...Ώρες ώρες;;;; Η απογοήτευση για τον κόσμο που ζούμε με έχει πιάσει προ πολλού και δεν ελπίζω πια ότι κάτι καλό θα γίνει ποτέ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και να φανταστείς οτι υπάρχει ιστολόγιο που είναι στην 156η (κατι τέτοιο)μέρα δίαιτας...αυτααααααααα τα χάλια μας.

    την καλημέρα μου

    υγ βγάλε την λεκτική επαλήθευση ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα 'μας' (δικα) μας......και τα 'σας' μασατα!!!

    αυτος ο νομος ειναι των ανθρωπων και οποιος τολμισε να τον αλλαξει...μαλλον τον σταυρωσαν !!!

    και κατα πως λενε στην θεσσαλικη διαλεκτο
    "φυσάει αέρας ...θα μας μάς"*

    *μας:ειναι το ρημα μαζευω.... εδω σημαινει θα μας μαζεψει...!!!

    αντε να δουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mellissalli καλησπέρα. Καλώς όρισες! Για πες τα χάλια μας...ποιο είναι αυτό το ιστολόγιο με τόσες μέρες δίαιτα;;;;;;;;;;;
    Να σαι καλά..
    ΥΓ. τι εννοείς με το ''βγάλε τη λεκτική επαλήθευση;;; Είναι εγκατεστημένη και σε μένα βγαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. issalos καλώς όρισες. Τελικά οι άνθρωποι είναι το πιο σκληρό και απάνθρωπο ζώον ή ''ζώον'' της δημιουργίας....Για να μην προσβάλλω και τα ζώα!!!!!!!!!!!
    Πάντως να μας σηκώσει και να μας πάρει ο αέρας ....μας χρειάζεται!!!!!!
    Καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή