''Η ενεργοποίηση της 11ης πύλης''!!!


''Ώρα μηδέν '' για τη χώρα;  Μην απογοητεύεστε! Η Ελλάδα ''ποτέ δεν πεθαίνει''!  Έχουμε 6 μέρες ακόμη...κάτι θα συμβεί. 
11/11/'11 θα έχουμε  σε λίγες μέρες από σήμερα και είναι σημαντική ημερομηνία για όσους... έχουν το εσωτερικό φως μέσα τους! Μπορεί λοιπόν να τη γλυτώσουμε! 

Κατά τη μεταφυσική ερμηνεία, το 11:11 είναι ένα "καμπανάκι" εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί να συμβαίνει εντελώς τυχαία, αλλά να επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου! Λαμβάνοντας ως δεδομένο πως το 11:11 βρίσκεται ήδη στην κυτταρική μας μνήμη πριν ακόμη γεννηθούμε, οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας λένε πως κάθε φορά συναντάμε το 11:11 αυτά τα κύτταρα μνήμης διεγείρονται. Από κάποια χρονική στιγμή και μετά, το άτομο που βιώνει το φαινόμενο, αισθάνεται σαν να έρχεται αντιμέτωπο με μία "ξεχασμένη ανάμνηση"! "Είναι ένα πολύ καλό σημάδι, πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο πνευματικής αφύπνισης" προσθέτουν!
Εγώ πάντως κοιμάμαι τον ύπνο του αδίκου μια και δεν μου διεγείρει καμιά ανάμνηση  αυτό το 11:11!
Τέλος πάντων με μένα θα ασχοληθούμε; 
Το γεγονός είναι σημαντικό για όσους πιστεύουν σ' αυτά....
 Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υποστηρίζουν πως σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με το "φαινόμενο 11:11", δηλαδή κοιτούν τα ρολόγια τους, ή κάποια ηλεκτρονική συσκευή που δείχνει την ώρα ακριβώς στις 11:11, θαρρείς και κάποιος έχει ρυθμίσει το "εσωτερικό τους ρολόι" να κάνουν κάτι τέτοιο. Άλλοι βλέπουν τον αριθμό να επαναλαμβάνεται συνεχώς μπροστά τους σε πινακίδες αυτοκινήτων προϊόντα, αποδείξεις λογαριασμών κλπ.

Η κοινή λογική λέει πως πρόκειται για σύμπτωση στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ακριβώς γιατί κάποιος μας το επισήμανε! "Με την ίδια λογική καθημερινά μπορεί να κοιτάξουμε το ρολόι μας και να είναι 11:12 αλλά αυτό δεν θα το καταγράψει το μυαλό μας", λένε!

  Κι όμως, εκείνοι που ζουν το φαινόμενο 11:11, επιμένουν πως η συχνότητά του είναι τέτοια που αποκλείει την πιθανότητα του τυχαίου γεγονότος. Η μεταφυσική εξήγηση του φαινομένου, είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί με τέτοια θέματα.

Άρα, σε 6 μέρες κάτι θα γίνει....καλό ή κακό δεν ξέρω, που θα πάρει τα φώτα της δημοσιότητας από μας. Και έτσι μπορούμε να ''φαγωθούμε'' μεταξύ μας άνετα! Χωρίς υποκριτικές συμπεριφορές και φράσεις  του τύπου'' για το καλό της πατρίδας, για την ασφάλεια των πολιτών, για να σώσουμε το Έθνος.....ψιτ, θα πούμε τότε, δεν σας ακούει κανείς!!!!!!!
Οπότε βγάλτε τα ξίφη!!!!!!!!!!!!!!!Οι καρέκλες σας καλούν!!!!!!!!!
Τότε λοιπόν η κοινή γνώμη θα είναι στραμμένη στο σημαντικό που θα συμβεί στη γη, και  θα ''αποκαλυφθεί'' στην ανθρωπότητα  ο τρόπος ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει το καθοριστικό "άλμα συνείδησης" το 2012!!!!!!!!!!!!!!!!
Ή κατά άλλους, θα γίνει κάτι  που θα είναι η αρχή ριζικών αλλαγών για τον πλανήτη και το μέλλον του! 
Να πω την μαύρη μου αλήθεια αυτές οι ριζικές αλλαγές έχουν έλθει νωρίτερα....τις ζούμε ήδη....αλλά μήπως δεν είναι αυτές;;;

Οι εργάτες του φωτός πάντως εργάζονται εδώ και χρόνια πυρετωδώς!!!!!
 Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για κάποιες " φωτισμένες ψυχές με ιδιαίτερες ικανότητες, που κατά καιρούς ενσαρκώνονται στη Γη, με σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ξεπεράσει τους φόβους της και να βαδίσει σε μια νέα εποχή"! Το 11:11 είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο καταφέρνουν να συγκεντρώνουν "φως" και αποστολή τους να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο "φως" στον πλανήτη Γη!

  Κατά μία θεωρία τις 11/01/1991, εκατοντάδες "εργάτες του φωτός" μαζί με χιλιάδες "φωτισμένους ανθρώπους" ξεκίνησαν ένα δύσκολο και χρονοβόρο πείραμα: την προσπάθεια να "ξεκλειδώσουν" και να ενεργοποιήσουν την πρώτη από τις 11 Πύλες, όπως τις αποκαλούν! Η προσπάθειά τους συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια με την ομάδα να επιχειρεί να κάνει κάτι ανάλογο κάθε 3 ή 4 έτη με την 2η, 3η, 4η κλπ "Πύλη".
 Η προκαθορισμένη διάρκεια του πειράματός τους ήταν 20 χρόνια! Ξεκίνησε το 1992 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή στις 11/11/11! Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι τι θα συμβεί με την "ενεργοποίηση της 11ης Πύλης" είτε αυτή πετύχει, είτε όχι!
Χρειαζόμαστε φως....επειγόντως φως πνευματικό....φως να μας αφυπνίσει ως πολίτες και να δούμε ολοκάθαρα πού βαδίζουμε...

Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι  που υποστηρίζουν ότι δεν θα συμβεί απολύτως τίποτε... Ένα θα τους πω: μην απογοητεύεστε.Δεν θα ναι τα πράγματα ανιαρά.  Ξέρουμε ως χώρα να κρατάμε το ενδιαφέρον του κόσμου ολόκληρου.  Η Ελλάδα δεν έσβησε από το χάρτη οπότε όλα τα φώτα στην ''πίστα''! Ήδη χορεύουμε κάτω από τους ήχους τροϊκανής μουσικής... ως τις  11 ίσως χορέψουμε και άλλους χορούς. Τα όργανα έχουν ξεκινήσει το ζέσταμα! 
Τώρα βέβαια αυτές οι πύλες με προβληματίζουν... Μπορεί να θεωρούν ''φωτισμένα μυαλά  '' τα δικά τους οι της ΕΕ και να ανοίξουν τη  δική τους πύλη εξόδου για μας...Λέτε; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου