Άλλο ένα φονικό για ''ψύλλου''.......κάμερα στο κέντρο της Αθήνας!!!!!!!

Έχω γράψει πολλές φορές για την εγκληματικότητα και δεν θα κουραστώ να γράφω ξανά και ξανά............
Είναι ηρωισμός να κατοικεί κάποιος στο κέντρο της Αθήνας, είπε ο κ.Καρατζαφέρης.  Και είναι ηρωισμός εξαιτίας του φονικού που έγινε τα ξημερώματα στην Γ' Σεπτεμβρίου.
 Και ποιος φταίει που δρουν τόσοι εγκληματίες ανεξέλεγκτοι;;;ρωτώ εγώ.
Ένα μωρό --κοριτσάκι--γεννήθηκε σήμερα τα ξημερώματα και θα ξέρει σε όλη της τη ζωή, ότι λίγο πριν γεννηθεί, ο πατέρας της μαχαιρώθηκε έξω από το σπίτι της, για μια .............κάμερα!!!!!!!!!!!!!


Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές! Μόνο στις αμερικάνικες ταινίες τα παρακολουθούσαμε πριν χρόνια, και τώρα τα ζούμε!!!
Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων και η συμπλοκή με μετανάστες και αστυνομικούς εξαιτίας της δολοφονίας του άτυχου άντρα, έγιναν το απόγευμα. Και η καταδίκη της δολοφονίας από τους πολιτικούς έγινε, ως συνηθίζεται. Και μετά τι;;;
Ο αντιδήμαρχος της Αθήνας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με  τους συντελεστές εκπομπής του ραδιοφώνου, είπε ότι η κατάσταση είναι τραγική.
Λες και δεν το γνωρίζαμε...........Και εκείνοι το γνωρίζουν αλλά τι μέτρα λαμβάνουν;;; 
Είπε τόσα που σκιαγράφησε   την εικόνα  μιας πόλης, του κέντρου της Αθήνας, ως μια πόλη  που σε διώχνει...εκτός και αν είσαι ναρκομανής.....και έχουμε περίπου 100.000 είπε, που η πλειονότητά τους δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Ανάμεσά τους είναι 10.000 ηρωινομανείς που βολτάρουν άνετα στην πόλη, παίρνουν τη δόση τους μπροστά στα μάτια του παιδιού μου ή του δικού σου, και κοιμούνται όπου βρουν...
Οι άστεγοι πληθαίνουν...Κάθε παγκάκι και άστεγος θα είναι σε λίγο. Ανάμεσά τους είναι πολλοί εγκληματίες!!!
Φυσικά και η πορνεία έχει πάρει διαστάσεις ανεξέλεγκτες. Από 15 ετών και πάνω οι πόρνες ''ψαρεύουν'' πελάτες και αριθμούν περίπου 5000!!
Και οι μετανάστες...οι λαθραίοι, που δεν ξέρει κανείς πώς ζουν και πού κατοικούν, επιδεινώνουν την κατάσταση.  Και ανάμεσά τους εγκληματικά στοιχεία. Φυσικά, πολλοί από αυτούς μπορούν και σκοτώνουν για λίγα χρήματα....Μήπως έχουν μάθει να σέβονται την ανθρώπινη ύπαρξη;;; Στις περισσότερες  χώρες από όπου ήρθαν, ο άνθρωπος δεν έχει καμιά αξία...
Ανάμεσά τους και το ελληνικό εγκληματικό στοιχείο!!!!!!!!!!
Πώς θα παταχθεί τέτοια εγκληματικότητα;;;;
Μόνο με αυστηρότατους ελέγχους και εφαρμογή της θανατικής ποινής!!!!!!!!!
Γνωρίζω ότι οι ανθρωπιστές ή οι δήθεν ανθρωπιστές θα αντιδράσουν. Ποσώς με απασχολεί!!!!!!!!!
Ο άνθρωπος που δολοφονεί, δεν χαρακτηρίζεται άνθρωπος. Ένα δίποδο είναι με γνωρίσματα ανθρώπινα και τίποτε άλλο.
Αφήστε τους αστυνομικούς να δράσουν κατά το δοκούν. Φοβόμαστε παραβατικές συμπεριφορές από τους φρουρούς του νόμου, φοβόμαστε κατάχρηση εξουσίας και δεν φοβόμαστε τους παράνομους;;;
Όποιος πεινάει δέχομαι ότι κλέβει για να φάει....Δεν σκοτώνει!!!!!!!!!!!!!!
Και αν έτσι συμβαίνει στη ζούγκλα....αν ισχύει ο νόμος του ισχυρού για την επιβίωση, τότε ας γίνουν οι ισχυροί οι αστυνομικοί.
Οι προοδευτικοί,  οι δήθεν, που έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ, ή την πολιτική ζωή, ας κυκλοφορήσουν μαζί με τους κατοίκους στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς τους φρουρούς τους και τότε θα μιλήσουμε για ανθρώπινα δικαιώματα, για ανθρώπους που δεινοπαθούν στο περιθώριο, για ρατσισμό και ξενοφοβία!!!!
Μαζέψτε και τους ναρκομανείς....
Κάντε την πόλη ανθρώπινη!!!!!!!!!!!
Είναι φοβερό..............Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του ενώ, σίγουρα ήταν χαρούμενος, αφού ετοιμαζόταν να γνωρίσει τη νέα ζωή που θα ερχόταν στον κόσμο....την κόρη του!!!
Κατόπιν εορτής, ότι και να υποσχεθούν οι αρμόδιοι είναι για να ειπωθεί κάτι...
Πάρτε μέτρα τώρα!!!!
Υποσχέσεις έχουμε ακούσει πολλές!! Σχέδια επίσης πολλά, βρίσκονται στα συρτάρια των γραφείων τους. 
Θέλουμε έργα...θέλουμε πάταξη της εγκληματικότητας.
Γιατί όπως πάμε, ο κόσμος θα πάρει την ασφάλειά του και της οικογένειάς του στα χέρια του.Και τότε θα γίνει η κατάσταση ανεξέλεγκτη.
Προχθές , ταξιτζής μου έλεγε ότι ευχαρίστως θα έπαιρνε μια καραμπίνα να ''καθάριζε'', όπως είπε χαρακτηριστικά, όποιον αλλοδαπό έβλεπε...
Και τεκμηρίωσε τα λεγόμενά του με πολλά παραδείγματα που δικαιολογούσαν τη σκέψη του..
Πολλοί σκέφτονται το ίδιο!!!!!!!
Αλίμονο αν φτάσουμε εκεί!!!!!!!
Θέλουμε να νοιώσουμε ξανά άνθρωποι ελεύθεροι.....
Και οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν φοβούνται..........
Γιατί αν φοβούνται συνεχώς, θα αντιδράσουν!!!!!!!!
Και η αντίδραση των φοβισμένων ανθρώπων θα είναι τραγική!
Γι αυτό χρειάζονται μέτρα άμεσα!!




22 σχόλια:

  1. Συγκλονιστική η ανάρτηση σου φίλη μου, και συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Και προσθέτω ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ για ίδιον όφελος. Βαρέθηκα να αντιμετωπίζουμε με το γάντι άτομα που δεν σέβονται τίποτα. Εμάς ποιος μας σέβεται;; Τα παιδιά μας ποιος τα σέβεται;; Υπέρ της θανατικής ποινής κι εγώ κάθε εγκληματία Έλληνα ή μη. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!!
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Αννα!Πολύ σωστή ανάλυση και τοποθέτηση στο σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την εποχή η χώρα μας.Είναι πολύ πιο σοβαρό και από την οικονομική κρίση γιατί άπτεται άμεσα της ασφάλειας και της ζωής όλων μας!Αλλό πράγμα ο ανθρωπισμός και τελείως διαφορετικό η ασέβεια στην ανθρώπινη ζωή,ποσώς μάλλον όταν αφαιρείται άνευ λόγου!Οποιος δεν έχει περπατήσει από την Πατησίων και κάτω πολύ εύκολα μπορεί να μιλάει για ξενοφοβία,ρατσισμό και ανθρωπισμό.Η πραγματικότητα όμως είναι τραγική,τέσσερα παιδιά έμειναν ορφανά σήμερα και το ένα μάλιστα πριν ακόμα γεννηθεί.Βαρεθήκαμε πια τις διαπιστώσεις,τις βαρύγδουπες φράσεις και τα κροκοδείλια δάκρυα των κυβερνώντων κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τραγικό.Η δουλειά τους είναι να καθαρίσουν την πρωτεύουσα και τη χώρα από τα κακοποιά στοιχεία και να αποβάλουν το φόβο από τους έρμους πολίτες της Ελλάδας.Δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά,ούτε μέσα στα σπίτια μας!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ! ΣΕ ΟΣΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω και τα σχόλια των παραπάνω και λυπάμαι.

    Λυπάμαι που οι άνθρωποι αντί να βλέπουν τις πραγματικές λύσεις, θέλουν να εφαρμόζουν την τακτική "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι".

    Τι πάει να πει "πάρτε μέτρα"?

    Ακούω την φράση και με πιάνουν γέλια.

    Σαν τι μέτρα μπορούν να παρθούν????

    Σήμερα οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι 1 ή 1,5 εκατομμύριο, αύριο θα είναι 2 ή 3 εκατομμύρια.

    Σήμερα έχουμε 10 εγκλήματα μηνιαίως, αύριο θα έχουμε 100.

    Όταν μετανάστες μαχαιρώνονται μεταξύ τους για το ποιός θα μπει στο κάδο των σκουπιδιών να πάρει μερικά ληγμένα γιαούρτια, μετά περιμένεις να σεβαστούν εσένα που κουβαλάς βιντεοκάμερα?????

    Αλλά το νοητικό επίπεδο των Ελλήνων έχει πέσει τόσο χαμηλά που δεν μπορεί πια να δει τις λύσεις που κρέμονται μπροστά στο πρόσωπό του και είναι κυριολεκτικά πάμπολλες, μην πω αναρίθμητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mαίρη καλημέρα. Δυστυχώς τόση εγκληματικότητα ποτέ δεν έχει γνωρίσει η χώρα μας. Και είναι φοβερό η ζωή να τιμάται τόσο λίγο.....
    Να σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρη, στην περιοχή του φονικού μένει γιος φίλης που είναι φοιτητής! Έχει τρομοκρατηθεί εδώ και καιρό και προσπαθεί να πουλήσει το σπίτι για να φύγει το παιδί από εκεί και δεν μπορεί!
    Φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει....και η αστυνόμευση σχεδόν ανύπαρκτη. Τώρα μιλάνε για τον αστυνομικό της γειτονιάς. Το ίδιο είχε πει και ο Χρυσοχοϊδης αλλά ακόμη στα σχέδια είναι.....δυστυχώς.
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aνώνυμε συμφωνώ μαζί σου.........
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ IonnKorr επειδή το σχόλιό σου προσβάλει και μένα θα ήθελα να σε παρακαλέσω ως νοήμονα άνθρωπο αντί να μας λυπάσαι να μας απαριθμήσεις "τις λύσεις που κρέμονται μπροστά στο πρόσωπό μας και είναι κυριολεκτικά πάμπολλες, μην πω αναρίθμητες."!
    Δεν διαφωνεί κανένας ότι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κι όχι μετανάστες είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια!
    Ομως αυτός ο τόπος δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους γηγενείς πια κι όμως αντί να μπει κάποιος φραγμός κάθε μέρα έρχονται και περισσότεροι.
    Δεν ξέρω αγαπητέ φίλε που κατοικείς αλλά προσωπικά έχω πλήρη αντίληψη από Ζωγράφου,Κυψέλη και Κέντρο των Αθηνών,καθώς και πληροφόρηση από Ηγουμενίτσα και σε πληροφορώ πως ακόμα και τη μέρα η κυκλοφορία είναι επικίνδυνη.
    Γιατί;Σε ποιον χρωστάμε να κινδυνεύει η ζωή μας ανά πάσα στιγμή αλλά και η όποια περιουσία μας που δεν κερδήθηκε στο Τζόκερ αλλά με αίμα και ιδρώτα;Αν δεν μπορούν να τους διώξουν γιατί έχουν υπογράψει την περίφημη Συνθήκη Δουβλίνο 2 ας τους μαντρώσουν σε ειδικούς χώρους μιας και οι Ελληνες είμαστε φιλόξενοι και ανθρωπιστές!
    Αυτά με όλο το σεβασμό περιμένοντας τις λύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ionn καλέ μου φίλε, φυσικά εξάπτεσαι γιατί είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις που πιθανόν δεν τις ζεις.
    Ασφαλώς είναι θέμα μεγάλο και μπορούμε να συζητούμε για μέρες.
    Ο ανθρωπισμός επιβάλλει να σκέπτεσαι έτσι. Η εξαθλίωση των λαών αυξάνει την εγκληματικότητα. Και η κάμερα για έναν πεινασμένο είναι το φαγητό του για μια βδομάδα. Αυτό υποννοείς;
    Τα μέτρα που ζητώ εγώ--είναι ΈΛΕΓΧΟΣ, περιπολίες και αυστηρές τιμωρίες. Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, αυτός που κυκλοφορεί με ένα μαχαίρι είναι εν δυνάμει φονιάς και ο φονιάς δεν σκοτώνει γιατί πεινάει. Θα σκοτώσει έτσι και αλλιώς.
    Να τους γυρίσουν στην πατρίδα τους, δεν γίνεται.Να τους δώσουν δουλειές και να τους εντάξουν στην κοινωνία θα ήταν ευχής έργο αλλά........Να στείλουμε τους μετανάστες στην Ευρώπη απαγορεύεται και το ξέρεις.
    Να δικαιολογήσω το φονιά επειδή το κράτος δεν δίνει λύσεις --που εγώ για να είμαστε ειλικρινείς δεν τις βλέπω--δεν θα το κάνω ποτέ!!!
    Και στην κατοχή πεινούσε ο κόσμος και έπεφτε νεκρός στη μέση του δρόμου από το κρύο και την πείνα αλλά τέτοια φονικά δεν γίνονταν σε καθημερινή βάση.
    Όσο για το πνευματικό επίπεδο....δεν ξέρω γιατί το βλέπεις χαμηλό. Η ανθρωπιά και η δικαιοσύνη σε μια κοινωνία κυριαρχούν από πνευματικά ανώτερα όντα;;;
    Όπως φαίνεται έχεις λύσεις εφικτές. Για πες μερικές!!!!
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζείδωρο

    Αγαπητέ IonnKorr επειδή το σχόλιό σου προσβάλει και μένα θα ήθελα να σε παρακαλέσω ως νοήμονα άνθρωπο αντί να μας λυπάσαι να μας απαριθμήσεις "τις λύσεις που κρέμονται μπροστά στο πρόσωπό μας και είναι κυριολεκτικά πάμπολλες, μην πω αναρίθμητες."!

    Δεν σε προσβάλλω, φίλε μου. Ούτε σου επιτίθεμαι. Μιλώ γενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άννα

    Εννοείται ότι σου επιτίθομαι και σε προσβάλλω. Όταν ο Ανώνυμος ζητά θανατική ποινή και συ συμφωνείς????

    Έλυσε η θανατική ποινή τα προβλήματα σε τριτοκοσμικές χώρες και υποανάπτυκτες φυλές τα προβλήματα????

    Άλλωστε εδώ φιλοξενούμε τους μετανάστες στην Υπατία και στα Πανεπιστήμια και θα δεχόταν ο λαός να επιβάλλουμε θανατική ποινή σε μετανάστη??? Δεν ξεσηκωνόταν και θα τα έσπαζε και θα τα έκαιγε όλα????

    Θα επιστρέψω φυσικά γιατί βιάζομαι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιοnn μην ανησυχείς και δεν προσβάλλομαι εύκολα. Ναι στη θανατική ποινή λέω για τους δολοφόνους ανεξαρτήτως εθνικότητας!!!!!!!!!
    Δεν νομίζω φίλε μου ότι ο λαός θα είχε άλλη άποψη. Είμαι σίγουρη αρκεί να έκαναν ένα δημοψήφισμα και θα έβλεπες........
    Ο ανώνυμος μιλά ---έτσι το εξέλαβα εγώ--για όλους αυτούς τους ισχυρούς που οδηγούν τους λαούς της γης στην εξαθλίωση άρα και στην αύξηση της εγκληματικότητας!!!!!Ναι--αν η ερμηνεία του σχολίου είναι σωστή--συμφωνώ γιατί οι ισχυροί της γης, οι υπεύθυνοι,εγκληματούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση το δημιούργησαν τα δύο κόμματα εξουσίας όπου αμφότερα συμφώνησαν στο να μετατρέψουν την χώρα σε ένα είδος αποθήκης αλλοδαπών,με το Δουβλίνο απαγορεύεται η έξοδος των αλλοδαπών προς την Ευρώπη!Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κανείς,πως εδώ έχουμε να κάνουμε με πολύ βρώμικες συμφωνίες ,που από την μία θέτουν την Ελλάδα ως κυματοθράυστη των μεταναστευτικών κυμάτων προς την Ευρώπη, και από την άλλη εξυπηρετούν την διεθνή μαφία και εγκληματικότητα. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε ταυτίσει τον ανθρωπισμό με την ασυδωσία και τα κόμματα της αριστεράς έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης, αφού την διεθνιστική ιδεολογία που δεν είναι καθόλου κακή, έχουν καταφέρει να την χρησιμοποιούν κάποιοι, ως άλλωθι για εισαγωγή εγκληματικών στοιχείων στην χώρα.Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.Συμφωνώ απόλυτα με την θανατική ποινή σε εγκληματίες με ειδεχθή εγκλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμε είσαι ο ίδιος με τον πρώτο που σχολίασε;;;
    Συμφωνώ ότι η Ελλάδα είναι ο κυματοθραύστης των μεταναστών για την ΕΕ. Λάθος συμφωνίες, ολέθριες για μας που δεν μπορούμε ούτε να τις παραβούμε αφού δανειζόμαστε από ΕΕ για να ζήσουμε......
    Δυστυχώς η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και θα γίνει σοβαρότερη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όχι, δεν έχω ξανασχολιάσει σε αυτήν την ανάρτηση. Να σταματήσουμε να δανειζόμαστε από Ε.Ε γιατί αυτό μου μοιάζει με μαφιόζική συμφωνία...πάρε λεφτά αλλά κάτσε να σε σφάξουν οι εγκληματίες που εμείς δεν τους αφήνουμε να μπουν στη χώρα μας...λένε οι εταίροι μας,ωραίες συμφωνίες έκαναν οι φωστήρες πολιτικοί μας να τους χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχεις δίκιο............αλλά από πού θα δανειστούμε;;; Νομίζεις ότι το κάθε κράτος είναι αυτόνομο;;; Ανεξάρτητο;;; Αυτοδιοίκητο;;;; Δεν νομίζω ότι ίσχυε ποτέ και ότι θα ισχύσει ποτέ, ειδικά για τα μικρά κράτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να μάθουμε να παράγουμε επιτέλους κάτι σε αυτήν την χώρα! Έλεος, μέχρι και τα σκόρδα τα εισάγουμε από το εξωτερικό, όσο για τα δάνεια μην είσαι τόσο σίγουρη πως έρχονται στην Ελλάδα,δανειζόμαστε για να πληρώνουμε ψευδή χρέη που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι,από αυτά που λένε οι ψεύτες πολιτικοί πως ήρθαν στην Ελλάδα ο Έλληνας δεν έχει δει ούτε ευρώ!Εμείς είμαστε οι κύριοι της ζωής μας και της χώρας μας ,ας μην περιμένουμε τίποτα από τους κηφήνες πολιτικούς..το κράτος είμαστε εμείς...θα μου πεις... τι μας λες τώρα ρε φίλε? Κάτι πρέπει να πω και εγώ για να εκφράσω την αηδία που νοιώθω για τους "άρχοντες" αυτής της χώρας.Ντροπή σε όλους σας κύριοι πολιτικοί και ντροπή σε εμάς που σας πιστεύαμε τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΑ,
    θα ήθελα αρχικά να σας δώσω τα συγχαρητήριά μου για το πολύ όμορφο blog σας και να σας ευχαριστήσω που ως άνθρωπος νοήμων καταλάβατε σωστά τις προθέσεις μου.
    ΙΟΝΝ,
    δεν σκοπεύω να αναπτύξω καμμία φιλοσοφική συζήτηση εδώ μέσα για ένα τόσο ουσιώδες ζήτημα όσο το δικαίωμα της ζωής. Αυτό που θας πω, όμως, πριν κλείσω, είναι ότι λόγια σαν και τα δικά σας και η κλασσική "λύπη" σας είναι μοιρασμένα με καρμπόν. Και επίσης, θα σας έλεγα, ότι ίσως, κάποια στιγμή, θα έπρεπε και εσείς να σκεφτείτε πραγματικά εκ βαθέων και να ανοίξετε τα μάτια σας να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Διότι αυτό που είναι πολύ λυπηρό δεν είναι να λυπάστε εσείς "εμάς"- οι οποίοι, παίρνω το θάρρος να μιλήσω και για τους άλλους συνέλληνες εδώ μέσα, είμαστε ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και μόρφωσης- διότι αυτό "εμείς" δεν σας το επιτρέπουμε, αλλά, η λήθη. Η λήθη είναι λυπηρή! Και πιστέψτε με, γνωρίζω πολύ καλά τι σας λέω.
    *ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να ξεχωρίζουμε εμείς οι ανώνυμοι, ας αποκαλέσω την ανωνυμία μου ΑΑ κατά το Ανώνυμος Αθηνών. Και ναι, είμαι εγώ που είμαι ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ όταν αυτή είναι η μόνη αρμόζουσα ανά τις περιστάσεις, πόσο μάλλον όταν δολοφονείται η πατρίδα μου, όπως και αναφέρεται στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ Ή ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ -ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ΄΄ -ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ??? ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ο ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ....ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ??? ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ....ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΄΄ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ΄΄ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ. ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΙΑΣΕΙ Ή ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ... ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΥΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΠΕΙΝΟΥΝ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΝ Ή ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ. ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΥΝΘΩ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ????? ΝΟΜΙΖΩ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Vicky είναι και αυτό μια άποψη και κάθε άποψη είναι σεβαστή. Δεν είναι όλοι εγκληματίες αλλά πιστεύω ότι είναι έτοιμοι για όλα. Αυτός που σκότωσε για μια κάμερα, σίγουρα δεν ανήκει στη μαφία της νύχτας γιατί δεν θα ''χτυπούσε'' τόσο φθηνά!!! Ούτε πιστεύω ότι πεινάνε και σκοτώνουν!!!
    Είναι εγκληματίες νέτα σκέτα!!!
    Όσο για τη θανατική ποινή, συμφωνώ ότι οι ''τάχα'' ανθρωπιστικοί λόγοι έχουν παρασκήνιο!
    Το να υπερασπιστείς πατρίδα και οικογένεια είναι δικαίωμά σου και χρέος σου...
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ουτε κι εγω το ζω προσωπικα το θέμα, στην διάσταση που το ζουν οι άνθρωποι εκει, αυτο ομως δεν με εμποδίζει να το εχω πάρει σαν δικο μου....γιατι μονο έτσι θα το καταλάβεις...αν το πάρεις σαν δικο σου....
    Προσωπικά λυπάμαι όσους δεν κατανοούν...αυτα και συγχαρτήρια για την ανάρτηση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. rikimatal σ'ευχαριστώ.Πολλές καταστάσεις δε ζούμε προσωπικά αλλά αν δεν μπούμε στη θέση των άλλων είναι σίγουρο ότι δεν θα κατανοήσει ποτέ ο ένας τον άλλον...Πάντα σκέπτομαι ''εγώ πώς θα αντιδρούσα;; Τι θα έκανα στην τάδε περίπτωση;;'' για να μπορώ να έχω και άποψη. Έτσι νομίζω ότι επιβάλλεται.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή