Κι όμως ..................διαβατήρια θα μας ζητούν και εντός της ΕΕ!!



Η απογραφή του πληθυσμού της χώρας αρχίζει σήμερα και για   15 μέρες, αντί μιας, που ήταν τις προηγούμενες φορές. Ίσως έτσι αποτραπεί η μετακίνηση πληθυσμών στα χωριά και ο ''τσακωμός'' των δήμων για να δείξουν πολλούς κατοίκους, άρα και περισσότερα χρήματα από το κράτος. Αν και φέτος, δεν υπάρχουν χρήματα και λόγω Καλλικράτη .......ίσως να μην υπάρξει η μάχη της καταγραφής περισσότερων κατοίκων. 
Οι μετανάστες όμως θα απογραφούν;;; Οι νόμιμοι ίσως...........
Οι λαθρομετανάστες που κρύβονται και στοιβάζονται στα λιμάνια μπας και βρουν τρόπο να φύγουν κρυφά για την Ευρώπη, είναι σίγουρο ότι δεν θα απογραφούν!!!
Οπότε δώρον άδωρον!!!
Όσο για το ''χαμό'' που γίνεται στα λιμάνια, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών έχουν πολλά να πουν.
Και η Ευρώπη άρχισε εντατικούς ελέγχους στα αεροδρόμια αλλά και στα λιμάνια για αποφυγή μετακίνησης μεταναστών.
Αυτό δεν θα το καταλάβω ποτέ!!!!!!!!!
Ο ανθρωπισμός τους ξεκινά και τελειώνει στη χώρα μας;;
Εμείς δεν μπορούμε ούτε να τους απελάσουμε, ούτε να τους στείλουμε σε άλλες χώρες της Ευρώπης!!!!!!!!!!!!!
Είναι δεδομένο πλέον ότι γεμίσαμε λαθραίους, είναι δεδομένο ότι επισήμως φεύγουν ως μετανάστες οι κάτοικοι της χώρας μας αλλά και των άλλων χωρών του νότου για να βρουν δουλειά στη Γερμανία κυρίως, αλλά και στην Γαλλία.
Αυτούς τους θέλουν! 
Όταν ο νότος πεινάει, όταν ο νότος στερεί θέσεις εργασίας από τους κατοίκους του, κάποιες άλλες χώρες πλουτίζουν και αναπτύσσονται  με τους νόμιμους μετανάστες.


Αλλά τους λαθρομετανάστες δεν τους θέλουν.............και μας υποχρεώνουν να τους περιθάλπουμε..............και τελικά θα γίνουμε η χώρα των μεταναστών!
Για το φόβο λοιπόν της μετακίνησης λαθρομεταναστών, λαμβάνονται δρακόντεια μέτρα ελέγχου στους σταθμούς των συνόρων.
Εν τω μεταξύ, και εντός Σέγκεν, συζητείται η επαναφορά διαβατηρίων!!!!!!!!
Η Ελλάδα θεωρείται από τους κεντροευρωπαίους ως αδύναμη χώρα να ελέγξει τα εξωτερικά της σύνορα, που συμπίπτουν με αυτά της ΕΕ και είναι η πρώτη χώρα που θεωρείται υποψήφια για την επαναφορά των διαβατηρίων!!
Μαζί βέβαια και η Μάλτα και η Κύπρος!!!!!!!!!
Τι ωραία που φροντίζουν τα σύνορα της ΕΕ οι Ευρωπαίοι!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι έτοιμοι να καταπατήσουν ή να ακυρώσουν κανόνες της συνθήκης που αφορούν την ελεύθερη διακίνηση στην ΕΕ.
Θεωρείται κρίσιμη η προσεχής επιθεώρηση κλιμακίου της Κομισιόν στα αεροδρόμια και τα λιμάνια της χώρας μας, που οδηγούν στην Ευρώπη. Μεγάλο ενδιαφέρον θα δείξουν στα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Πάτρας!
Ήδη, αστυνομικοί σύνδεσμοι από Γαλλία και Γερμανία ζήτησαν και παίρνουν μέρος σε κοινούς ελέγχους με Έλληνες αστυνομικούς και στις αίθουσες επιβίβασης!!!!!!!!!
Εμείς όμως τι θα τους κάνουμε τόσους μετανάστες;;;;;;;;;;;;
Ως φαίνεται, δεν θα κουραστώ ποτέ να κάνω αυτήν την αναπάντητη ερώτηση!!!!!!!!!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου