Με ένα ''κλικ'' αποκτάτε μωρό από το ίντερνετ!!!



Η παγκοσμιοποίηση πολλές φορές έχει κατηγορηθεί, και έχει βρει πολέμιους, αφού θεωρείται υπεύθυνη για την όλο και πιο άσχημη οικονομική κατάσταση των πολιτών των κρατών της Γης.
Η φτώχεια σε μεγάλο ποσοστό του πλανήτη οδηγεί τους ανθρώπους σε απίθανες υποχωρήσεις, όχι μόνο ζωής αλλά και αξιών του ανθρώπου.
Παιδιά προς ενοικίαση, ανθρώπινα  όργανα προς πώληση, πορνεία, παιδοφιλία, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Τώρα ανθεί και το απάνθρωπο για πολλούς  εμπόριο,  που ονομάζεται ''μωρά από το ίντερνετ''.
Άτεκνοι γονείς, επιλέγουν το γενετικό υλικό που επιθυμούν με ένα ''κλικ'' στον υπολογιστή τους. 
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν χρήματα.
 Να, ακόμη ένας λόγος που οι πολίτες του κόσμου επιδίδονται σε οτιδήποτε θα τους επιφέρει οικονομική ευμάρεια.
Και ακόμη ένας λόγος επιπλέον, που πρέπει να υπάρχει μεγάλη φτώχεια στον πλανήτη....
Έτσι λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μωρό, αφού πληρώσουν τα χρήματα που έχει ορίσει ο επιχειρηματίας,  διαδικτυακά πάντα, ενημερώνονται για την παρένθετη μητέρα που ως φτηνή λύση επιλέγεται μια Ινδή, άγνωστη στους μελλοντικούς γονείς που για 9 μήνες θα κυοφορήσει το παιδί τους.
Η αγορά σπέρματος και ωαρίου που γίνεται διαδικτυακά, παράγει πολλαπλά έμβρυα που  καταψύχονται σε υγρό άζωτο. Αυτά, μεταφέρονται αεροπορικά στην Ινδία και εμφυτεύονται στις μήτρες ντόπιων παρένθετων μητέρων, που με τα χρήματα που θα εισπράξουν θα θρέψουν για αρκετό καιρό τον εαυτό τους και τα άλλα μέλη της οικογένειάς τους.
Ανεξάρτητα από την  πιθανή ψυχολογική  εξάρτηση των παρένθετων μητέρων από το μωρό που κυοφορούν, ανεξάρτητα από την έκβαση της εγκυμοσύνης και των κινδύνων που μπορεί να παρουσιαστούν, ανεξάρτητα από την ηθική που υπάρχει μπροστά στο δικαίωμα του παιδιού να μάθει τους φυσικούς του γονείς, η επιχείρηση ανθεί!
Η παγκοσμιοποίηση  και η τεχνολογία κατέστησαν  την απόκτηση  παιδιού, χωρίς καν σεξ, εύκολη υπόθεση.
Οι αμοιβές για την εννεάμηνη ''απασχόληση'' των παρένθετων μητέρων είναι συγκεκριμένες και οι της Ινδίας θεωρούνται ευνοϊκότερες από άλλες των εξελιγμένων χωρών.
Εξαιτίας της άνθησης του ''τουρισμού  γονιμοποίησης'',  20-25000  άκληρα ζευγάρια ετησίως, ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους. Τον ονομάζουν και ''αναπαραγωγική εξορία'', για να τονίσουν τις δυσκολίες και τους εξαναγκασμούς που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια αυτά, και που αναγκάζονται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό σε διάφορες χώρες.
Μια τέτοια χώρα που ηγείται σε αυτό το είδος του ''τουρισμού'', είναι το Ισραήλ.
Έχει τις περισσότερες κλινικές του είδους στον κόσμο. Φυσικά, εκεί βρέθηκε και ο επιχειρηματίας που σκέφθηκε τα ''μωρά στο ίντερνετ''.
Το ''εμπόριο της ελπίδας'', όπως ονομάζεται η απόκτηση μωρού με παρένθετες μητέρες κατόπιν πληρωμής, ανθεί κυρίως στην Αμερική, το Ισραήλ και την Ινδία.
Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Θέματα Υγείας ''Ιπποκράτης'' στην Κω. Πρόκειται για το ''Google Baby'' σε σκηνοθεσία της ισραηλινής Zippi Brand Frank.
Διαθέτετε λοιπόν αρκετά χρήματα;;;
Έχετε μειωμένες ηθικές αντιστάσεις;;;
Έχετε υπολογιστή;;;
Τότε είστε κατάλληλοι για να παραγγείλετε γενετικό υλικό της επιλογής σας μέσω διαδικτύου, και να είστε σίγουροι ότι μετά 9 μήνες θα πάτε στην Ινδία να παραλάβετε ένα μωρό!!!
Φυσικά αν προκύψει κάτι ....υπάρχει πρόγραμμα που τα χρήματα επιστρέφονται εξ ολοκλήρου στου παραγγελιοδόχους γονείς. Το πρόγραμμα με εγγύηση ασφαλείας ονομάζεται ''Take home baby'' , το προτιμούν περισσότερο οι γονείς που θέλουν να αγοράσουν μωρό.....μια και αυτό είναι το ζητούμενο: Να έχουν μωρό ή τα χρήματά τους στο ακέραιο πίσω. Ούτε λόγος για την τύχη της παρένθετης μητέρας που πολλές φορές είναι μοιραία εξαιτίας προβλημάτων εγκυμοσύνης!!!!!!!
Και φυσικά, αν δεν έχετε ενδοιασμούς και είστε καλά δικτυωμένοι να μια προσοδοφόρα επιχείρηση στους καιρούς της ύφεσης!!!!!!!!!!
Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη!!!!!!!!!!!!


Από το w/e -Ιανουάριος 2011






2 σχόλια:

  1. Όλα τελικά είναι εμπορεύσιμα!
    Ο φτωχός είναι το προιόν προς πώληση, προς διάθεση και για παραγωγή!
    Και η ζωή συνεχίζεται για κάποιους!
    Για κάποιους άλλους....είναι ένας ατελείωτος αγώνας επιβίωσης και μαρτυρίου!
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι Μαίρη!! Όλα είναι εμπορεύσιμα....ακόμη και η ζωή η ίδια!!!
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή