.....''είναι οικονομικός σύμβουλος αλλά ντεπόμουν να το πω''!!!!!!!!!!


Η Κυριακή τελειώνει...........η βόλτα κοντά στη θάλασσα και τον ήλιο ήταν υπέροχη! Με τέτοια θάλασσα και ήλιο πώς να πάθεις κατάθλιψη;;;
Έχει την ικανότητα ο ήλιος να ρίχνει στο βάθος του υποσυνείδητου τα της πτώχευσης και της ανεργίας! 
 
Η θάλασσα σε γαληνεύει και παίρνει μακριά τις έγνοιες σου!!!!! Έστω και για λίγο!!!!!!!!!!!!!


 Μακράν πίσω έμειναν τα προβλήματα, μόνο η θέα των ιστιοπλοϊκών στην προπόνησή τους σε απορροφούσε!!!!!!!!


Γυρίσαμε όμως στα ''καθ'ημάς''! 
Θα γίνει κούρεμα, δεν θα γίνει;;; Ακόμη να υπάρξει συμφωνία!!!!!!
Λέω να μαδήσω καμιά μαργαρίτα, ίσως να προσφέρω και μια αγκαλιά μαργαρίτες σε όλα αυτά τα ''μυαλά'' που συνεργάζονται στις Βρυξέλλες! 
Γιατί ο καθείς λέει το ''μακρύ και το κοντό του'': θα έχει σημαντικά οφέλη ένα κούρεμα της τάξης του 40% και άνω............. όχι κούρεμα άνω του 50%............. το κούρεμα μπορεί να αποβεί και αρνητικό αυτή τη χρονική στιγμή....προτάσεις, συμφέροντα, και η Ελλάδα μέρα με τη μέρα βουλιάζει ακόμη περισσότερο..
Και να σκεφθεί κανείς ότι πίστευα ότι πιάσαμε πάτο πριν λίγο καιρό....τον έβλεπα κιόλας, αλλά φευ!!!!!! υπάρχει πορεία προς τα κάτω και μεγάλος  πόνος, όπως μας είπε η Αυστρία!!!!!!!!
Και εχθές άκουσα στις ειδήσεις πολιτικό αξιωματούχο στις Βρυξέλλες να παραδέχεται ότι η πολιτική που ακολούθησαν στην Ελλάδα είναι λάθος. Είναι πολιτική για άλλη χώρα! Και τα μελέτησαν πολύ καλά οικονομολόγοι με πτυχία και εμπειρίες τεράστιες! Σκέψου να ήταν και άπειροι!
Πάντως, το ανέκδοτο που κυκλοφορεί, είναι πετυχημένο! 
Η δασκάλα λέει στην τάξη της να πουν τα παιδιά,το επάγγελμα του μπαμπά και να το περιγράψουν. 
Λέει λοιπόν η Σοφούλα ''ο μπαμπάς μου είναι πυροσβέστης. Σβήνει φωτιές και σώζει τους ανθρώπους να μην καούν''! 
Μπράβο Σοφούλα. Λέει ο Δημητράκης  ''ο μπαμπάς μου είναι γιατρός, δίνει φάρμακα στους αρρώστους και τους κάνει καλά''! Πολύ ωραία Δημητράκη, λέει η δασκάλα. Έτσι συνέχισαν όλα τα παιδιά, και ο Κωστάκης τελευταίος λέει '' Ο μπαμπάς μου κάνει στριπτίζ στα κέντρα. Οι γυναίκες του βάζουν χρήματα στο βρακί του και καμιά φορά πάει μαζί τους στο ξενοδοχείο απέναντι''! 
Η δασκάλα τα έχασε....άλλαξε θέμα.... ευτυχώς, χτύπησε το κουδούνι για διάλειμμα και αφού βγήκαν  τα παιδιά καλεί τον Κωστάκη και τον ρωτά ''Μα αυτή τη δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου παιδί μου'';; ''Όχι κυρία, είναι οικονομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά ντρεπόμουν να το πω''.
Καλησπέρα σε όλους και εύχομαι καλή εβδομάδα, με ό,τι κούρεμα αποφασίσουν οι δανειστές μας! 
Περαστικά μας.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα αγαπητή Αννα,καλή εβδομάδα και... με γειά το μαλλί!
    Ανέκδοτο μπορεί να είναι αλλά καταδεικνύει περίτρανα πως αυτοί που καθορίζουν τις τύχες μας είναι αλμπάνηδες,αν δεχτούμε ότι δεν υπάρχει δόλος σε ότι κάνουν.Ψυχραιμία,εμείς έχουμε μάθει και με τα λίγα και μια βόλτα μέχρι την παραλία να εισπνεύσουμε λίγο ιώδιο μας αρκεί αλίμονο σ' αυτούς που 'χουν μάθει στη χλιδάτη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλώς τον! Καλή εβδομάδα και σε σένα. Ευχαριστώ για το μαλλί...καλό είναι ή το προηγούμενο ήταν καλύτερο;;;
    Οι αλμπάνηδες Δημήτρη δυστυχώς μας αφήνουν χωρίς δουλειές....όσο για τα λίγα....ναι έχεις δίκιο.Μαθημένοι είμαστε αλλά για τους χλιδάτους μην ανησυχείς, αυτοί δεν χάνουν...Έχουν για πολλές γενιές παρακαταθήκη!
    Καλά να περνάς, παντός καιρού!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή