Ιδού η λύση του επισιτιστικού προβλήματος!!!!!!!!!


Εκατομμύρια άνθρωποι πλήττονται από ασιτία, αγροτικές παραγωγές από ανομβρία ή καταστροφές που τα καιρικά φαινόμενα φέρνουν, και οι τιμές τροφίμων παίρνουν την ανιούσα...
Η πείνα είναι μεγάλο πρόβλημα για εκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη και θα γίνει εντονότερο στο μέλλον, εξαιτίας της ερημοποίησης της γης, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και όχι μόνο!
Το επισιτιστικό πρόβλημα  όμως, βρίσκεται προ των πυλών .............της λύσης του!
Ιάπωνας επιστήμονας κατόρθωσε να παράγει τεχνητό κρέας.............από ανθρώπινα περιττώματα!
Και με τη λύση αυτή βρέθηκε αυτομάτως και λύση για τα λύματα των πόλεων που το δικό μας κράτος τουλάχιστον, δεν μπορεί να διαχειριστεί!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συγκεκριμένα ο Ιάπωνας επιστήμονας καθηγητής Ikeda, του εργαστηρίου Okayama στο Τόκιο, δηλώνει περήφανος για το επίτευγμά του!
Αηδιάσατε;;;; Όχι ακόμη;;; 
Θα συνεχίσω την προσπάθεια!!!
Πέτυχε  ο κύριος καθηγητής, τη δημιουργία τεχνητού κρέατος, εξάγοντας την πρωτεΐνη που εμπεριέχεται στα περιττώματα και είναι σίγουρος ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα συνεισφέρει στην επίλυση της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης.
 Όπως τόνισε ο  Ιάπωνας επιστήμονας, τα αστικά λύματα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, αφού βρίθουν βακτηριδίων, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από τα ανθρώπινα περιττώματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά τα βακτηρίδια--λέει---είναι μικροοργανισμοί αβλαβείς που σκοτώνονται εύκολα από τη θερμότητα κατά τη διαδικασία παραγωγής!!!!!!!!!!!
Το κρέας παρήχθη, δοκιμάστηκε-μπλιαχ- και έχει τη γεύση βοδινού!!!
Η γεύση οφείλεται εν μέρει στην προσθήκη πρωτεΐνης σόγιας!
Αυτή η ''λιχουδιά'' έχει τεχνητή γεύση, είναι πλούσια σε πρωτεΐνη  63%, σε υδατάνθρακες 25%, και μέταλλα 9%!!!!!!!!!!!
Το σπουδαίο είναι ότι .........................δεν  παχαίνει, επειδή περιέχει μόλις 3% λιπίδια!!!!!!!!!
Δείτε εδώ και το βίντεο με τον κ. περήφανο καθηγητή και το κρέας του!!
Να λοιπόν που και οι πεινασμένοι θα χορτάσουν, τα λύματα θα γίνουν χρήσιμα, και οι βιομηχανίες τροφίμων θα πλουτίσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ω!! Τι κόσμος μπαμπά!!!!!!!!!!!!!






5 σχόλια:

  1. Μην το περιγελάς. Σίγουρα τα κόπρανα με κατάλληλη θερμική και αποστειρωτική επεξεργασία είναι μια πλούσια σε θερμίδες υγιεινή τροφή. Και αν εμπλουτισθεί μα διάφορες αρωματικές ύλες που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν σε αναψυκτικά και αλλού μπορεί να γίνει νοστιμότατη.

    Άλλωστε σκέψου ότι τρώμε τον "πατσά" όπου είναι έντερο που όσο περισσότερα υπολείμματα κοπράνων έχει, τόσο πιο εύγευστος είναι.
    ------------

    Το ζήτημα είναι άλλο.
    Η συλλογή και η μεταφορά σε ειδικά εργοστάσια κοπράνων (μη αναμεμιγμένων με άλλα απορρίμματα) θα κοστίζει τόσο ακριβά που τελικά το προϊόν θα είναι ακριβότερο και από αστακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη ρεαλιστική "λύση", τόσο από άποψη κόστους όσο και ενδεχομένως υγιεινής. Επίσης δίνει τον απόλυτο έλεγχο στην/στις εταιρεία/ες που θα κάνουν την εν λόγω επεξεργασία. Πιο ρεαλιστικό θα ήταν να φτιαχτούν σούπερ σόγιες, σούπερ σιτάρι, καλαμπόκι κλπ. Όχι όμως από την Monsanto η οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική εταιρεία αλλά από κρατικά πανεπιστήμια που κατόπιν θα διέθεταν την τεχνογνωσία αυτή ελεύθερα. Αλλά δεν παίζει χρήμα σε αυτό ε; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλη Μόνα

    Βαθιά νυχτωμένη.

    Το κρατικό πανεπιστήμιο θα παράγει σουπερ σιτάρι και και σούπερ καλαμπόκι????

    Καλά δεν ξέρεις ότι το κρατικό πανεπιστήμιο το μόνο που ξέρει να παράγει είναι φραπέ??

    Όταν ξαπλώνουν όλοι φοιτητές-καθηγητές, τρώγοντας τα δισεκατομμύρια που τους μοιράζει σε παροχές η πολιτεία, η έρευνα τους μάρανε????? χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιονν καλημέρα....Πάντα πρόθυμος να χειροκροτήσεις κάθε ...............''πρωτοποριακή'' ανακάλυψη!!!!!!Λοιπόν προσπαθώ να το διακωμωδήσω γιατί θα με πιάσουν πολλά μπλιαχ.....χαχα
    Κοίτα ο πατσάς ....δεν είναι τεχνητό φαγητό από περιττώματα...και τα υπολείμματα που λες οτι δίνουν τη νοστιμιά....άντε και να το δεχθώ!! Είναι τότε απλά ενα βρώμικο φαγητό. Δεν είναι ένα δήθεν φαγητό με ότι βγάζω εγώ και εσύ στην λεκάνη της τουαλέττας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και μην ανησυχείς Ιονν, αν πχ επικρατήσει κάποια τέτοια παραγωγή τροφής να είσαι σίγουρος ότι θα βρουν τρόπο να γίνει φθηνή γιατι αφορά τις πλατιές μάζες και όχι τους έχοντας που θα τρώνε από τις φάρμες τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνα καλημέρα....
    Ο έλεγχος των τροφίμων ήδη βρίσκεται κατά κύριο λόγο στα χέρια εταιρειών.........''Το τι τρώμε'' σίγουρα το έχουμε πει πάνω από δυο τρεις φορές στη ζωή μας, έτσι?
    Όσο για τα Πανεπιστήμια.. έχουν γράψει σημαντικές επιτυχίες στην έρευνα αλλά περισσότερο έχουν παρουσιάσει μαϊμού- έρευνες απλά για ....να ''φάνε'' τα χρήματα της έρευνας!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή