''To τραγούδι της γης''!!!

Είναι ανάγκη οι νέοι να δέχονται παραστάσεις και εντυπώσεις όμορφες,
έτσι ώστε ευθύς από την παιδική τους ηλικία
να οδηγούνται ανεπαίσθητα στην αγάπη και τη μίμηση του καλού
και στην τέλεια αφομοίωση μαζί του. 

                                                                                      Πλάτων


Με οδηγό τον Πλάτωνα, η θεατρική  ομάδα Λώτινος 'Ήλιος, παρουσιάζει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Κεντρική Σκηνή ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ, Πειραιώς 206,την παιδική θεατρική παράσταση "Το τραγούδι της Γης"......
   ''Ειδικά για αυτή τη μέρα το εισιτήριο θα είναι στα 7€ ανά άτομο (από 10 €) για εσάς τους υποστηρικτές μας, αρκεί να πείτε στο ταμείο ότι είστε υποστηρικτής/κτρια της Greenpeace και δώστε το όνομά σας'', μας πληροφορεί η Greenpeace στην ιστοσελίδα της.
Το έργο είναι  ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης, για ένα παιδί, που  ανακαλύπτει τις οικολογικές ισορροπίες, γίνεται φίλος με ζώα, πουλιά και δέντρα, σώζει το δάσος με τη βοήθεια της σύννεφο-πυροσβεστικής και ζει μια συναρπαστική περιπέτεια προσπαθώντας να προστατεύσει τον πλανήτη μας!

«Το τραγούδι της Γης» είναι μία διαδραστική παράσταση, όπου παρουσιάζονται δεκαοχτώ ήρωες με εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες ενώ χρησιμοποιούνται και στοιχεία από το μαγευτικό θέατρο σκιών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία διασκεδαστική παράσταση που έχει ως στόχο να αφυπνίσει την οικολογική τους συνείδηση.
Ο Λώτινος Ήλιος, είναι μια  Εταιρεία Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων που   δημιουργεί παραστάσεις για το παιδί, αφού  δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδιού.
Εκδίδει και βιβλία,cd's με παραμύθια, και ένα περιοδικό που κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες.

Τι λένε οι ίδιοι για τις δράσεις τους;;;
''Νοιώθοντας το τεράστιο δυναμικό που κρύβουν μέσα τους τα παιδιά, προσπαθούμε να προσφέρουμε ό,τι  καλύτερο, προκειμένου το δυναμικό αυτό να το διοχετεύσουν σε κανάλια, που οδηγούν όλο και σε υψηλότερους στόχους.
Όταν μέσα στον γόνιμο  αγρό  της παιδικής καρδιάς σπείρουμε τους σπόρους της Αλήθειας, της Καλοσύνης , της Ομορφιάς, τότε οι καρποί που θα θερίσουμε , θα είναι σίγουρα ένας κόσμος γεμάτος  Αρετή, Δικαιοσύνη και Ειρήνη.
Τον κόσμο που όλοι ονειρευόμαστε και ποθούμε...''

Επειδή οι καλές προσπάθειες και πρωτοβουλίες πρέπει να λέγονται!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου