Koυράστηκα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου!!

Αύριο έχουμε τις επαναληπτικές εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης!! Ερμηνεύοντας τα κόμματα του κοινοβουλίου τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής, βγήκαν ικανοποιημένα από τις ψήφους που πήραν...
Η κυβέρνηση θεώρησε ότι η ψήφος του λαού ήταν ...''προχώρα Γιώργο και εφάρμοσε το πρόγραμμα σου'', ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση θεώρησε ότι το ποσοστό που πήρε ήταν επιβράβευση για την αντιπολίτευση που ασκεί, καθώς και άθλος για την μείωση του ανοίγματος  της ''ψαλίδας''!! 
Τα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης είπαν το δικό τους ''ευχαριστώ'' σ' αυτούς που τους ψήφισαν και φάνηκαν ικανοποιημένα για το δικό τους ποσοστό...Το ΚΚΕ μάλιστα έδειξε ευχαριστημένο για τις 70.000 ψήφους που πήρε παραπάνω, λες και ήταν μια φοβερή αύξηση. 
Αυτήν  την εβδομάδα, βομβαρδιστήκαμε   από τα κόμματα να ψηφίσουμε ........''για την αυτοδιοίκηση'', να ........''καταψηφίσουμε το μνημόνιο''..........., να...... ''απέχουμε ή να ψηφίσουμε λευκό ή άκυρο'', να.........''ψηφίσουμε κατά συνείδηση αλλά όχι τα δύο κόμματα εξουσίας''!!!!!!!
Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ αισθάνομαι ότι μου υποτιμούν την νοημοσύνη...Και κατανοώ ακριβώς τι λένε και γιατί.........Και αντιλαμβάνομαι τις ατομικές τους φιλοδοξίες και προσδοκίες από τις εκλογές.........
Κουράστηκα κύριοι πολιτικοί!!!
Τα πράγματα είναι σοβαρά!!!!
Μάγοι και μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν.......Μονόπλευρες πολιτικές λιτότητας είναι άδικες και απαράδεκτες.........Αλλαγή πολιτικού συστήματος είναι άκρως επικίνδυνη.........Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση που θα φέρει ψήφους στο κάθε κόμμα, είναι μεν αναγνωρίσιμη τακτική των κομμάτων αλλά σ' αυτήν την περίοδο είναι ανευθυνότητα!!!!
Σταματήστε να εκμεταλλεύεστε την αγανάκτηση , την απελπισία, τις προδομένες προσδοκίες του λαού!!!!!!!!!!
Σταματήστε τα μεγάλα λόγια!!!! Πάψετε να δημαγωγείτε και να λαϊκίζετε ασύστολα!!!!
Η χώρα χρειάζεται ομοψυχία.......χρειάζεται επιθυμία για να τη σώσουμε.......Χρειάζονται άνθρωποι αποφασισμένοι να παραμερίσουν τα όποια ατομικά τους συμφέροντα για το γενικό καλό!!!

Η χώρα μας ''ταξιδεύει '' σε αβέβαιο προορισμό.....Μόνη και αβοήθητη!
Χρειαζόμαστε όλοι να δουλέψουμε με ομόνοια,  παραμερίζοντας  τις  διαφορές  μας!!!!!!!!!! 


Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας!!!!
Δεν είναι μόνο υποτιμητικό αλλά και ανόητο!!!!
Ο λαός μπορεί να υπομένει αλλά και η υπομονή έχει και όρια!
Μην τα εξωθείται στα άκρα!!
Αύριο ψηφίζουμε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σίγουρα το βράδυ θα αρχίσουν  να μετρούν τα ''μετρημένα κουκιά '' που τους αναλογούν! Και να δίνουν τις δικές τους ερμηνείες όλα τα κόμματα!!
Μα πότε θα μάθετε;;;;
Πότε θα αντιληφθείτε ότι κανείς μας δεν ''κοιμάται'';;
Μήπως όταν αποφασίσουμε να σας στείλουμε όλους, μα όλους, σπίτια σας;;;;




2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ δύσκολο να αφυπνιστούν όλοι οι πολίτες Vicky και αν σκεφτείς ότι ο καθένας θεωρεί ότι ο άλλος πρέπει να αφυπνιστεί....κατανοείς το μέγεθος της δυσκολίας!
    Πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ, το ''διαίρει και βασίλευε'' των κομμάτων, συμφέροντα ατομικά, παράδοση είναι κάποιοι λόγοι που μας κάνουν πολλές φορές να γινόμαστε ''πρόβατα στη σφαγή''!
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή