Κίνημα πολιτών του Μ.Θεοδωράκη

Στην ίδρυση κινήματος ανεξάρτητων πολιτών, με στόχο τη δυναμική συμμετοχή τους σε πολιτικά θέματα, πρωτοστατεί ο Μίκης Θεοδωράκης.
Η ανακοίνωση για την κίνηση αυτή καθώς και για τα ονόματα που θα στελεχώσουν το κίνημα θα ανακοινωθούν την 1η Δεκεμβρίου...Ως τότε ''τα στόματα ερμητικά κλειστά'' για να μη διαρρεύσει κάτι!
Οι δημοσιογράφοι πάντως ενημερώθηκαν από μια λακωνική ανακοίνωση με έγγραφο που μοιράστηκε στο Μέγαρο Μουσικής στα πλαίσια συνέντευξης για τις συναυλίες του που θα γίνουν στις 27 /11 και 1/12!
Τώρα θα μου πείτε ότι το είχε πει πριν τις εκλογές ...ότι θα κάνει κίνημα αν ο πρωθυπουργός οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, αλλά παρόλο που δεν πάμε σε εκλογές θα έχουμε να περιμένουμε εκπλήξεις.
Γιατί κατά τη γνώμη μου, ο Μ. Θεοδωράκης θα είναι το πρόσωπο ''τιμής ένεκεν'' του κινήματος..
Ποιος θα κινεί τα νήματα;;; Σίγουρα θα είναι άλλοι παράγοντες αφού η ηλικία του δεν του επιτρέπει να ηγηθεί ενός κόμματος με όλες τις υποχρεώσεις που αυτό έχει!!!


Λέτε όμως παρόλα αυτά να ηγηθεί του κινήματος με ότι αυτό συνεπάγεται;;;
Εις αναμονή λοιπόν μια και οι απέχοντες από τις εκλογές ήταν πολλοί και σίγουρα πιστεύεται ότι θα χρειαστούν  πολιτική στέγη......
Σε λίγες μέρες θα έχουμε και επίσημα το νέο κόμμα της Ντόρας....
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις στελεχώσεις και των δύο κομμάτων, θα δούμε το ''μοίρασμα'' της πίτας του εκλογικού σώματος πώς θα γίνει, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξουν νέα πρόσωπα με νέες ιδέες .
Το κόμμα βέβαια της κ.Μπακογιάννη θα είναι με αρχηγό ένα γνωστό πρόσωπο και για τις θέσεις του και για τις δραστηριότητές του στην πολιτική!!!
Εις αναμονή λοιπόν!!!!!!!!




3 σχόλια:

  1. Περσινά ξινά σταφύλια αγαπητή μου Αννα!
    Πρόσωπα γνωστά κι αρκετά εκτεθειμένα,για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη.Η χώρα εκτός από τις αλλαγές που σου έγραψα στην απάντησή μου χρειάζεται και καινούργια άφθαρτα πρόσωπα να βγουν μπροστά για να μπορέσουν να μεταδώσουν πίστη στο κόσμο που γύρισε την πλάτη στους πολιτικούς.
    Να είσαι καλά,καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη σου απήντησα στο μπλογκ σου και θα σου πω και εδώ ότι οι αλλαγές θα έρθουν αν βρεθούν αυτά τα πρόσωπα να ηγηθούν..Τα νέα πρόσωπα!!!!
    Όσο για το ΄΄περσινά ξινά σταφύλια'' συμφωνώ και εγώ απολύτως!!
    Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή μου φίλη τώρα είδα την ανάρτησή σου. Νομίζω ότι μια καλή ανάλυση του θέματος υπάρχει εδώ
    http://diattonsworld.blogspot.com/2010/12/blog-post_1913.html

    Καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή