''Make fun!!!''----Ας διασκεδάσουμε και εμείς μαζί τους...........

European Tax Payers have paid a lott of their money to help Greece. If Greece is not able to pay back its debts, the people of Europe own Greece. So now you claim a piece of your favorite holliday destination! Use the land for your own needs! Build a nice vacation villa, swimmingpool, invite your guests and go sailing on the sea you own. Make fun! Greece is yours!
......
Έτσι λέει η ιστοσελίδα http://claimgreece.com/ στους Ευρωπαίους φορολογούμενους! Αυτοί πληρώνουν βοηθώντας την Ελλάδα.....και αν η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει το χρέος της, τότε ανήκει στους Ευρωπαίους!  Καλεί λοιπόν τους Ευρωπαίους να διεκδικήσουν τον αγαπημένο τους προορισμό διακοπών. 
Έχουν μάλιστα και ένα χάρτη της χώρας μας στη σελίδα τους και καλούν όλους να διεκδικήσουν  ένα κομμάτι  γης  για  να χτίσουν μια βίλα, μια πισίνα, που με τους φίλους τους θα επισκεφθούν και θα ψαρεύουν στη δική τους θάλασσα. 
Διασκεδάστε, τους προτρέπει ....η Ελλάδα είναι δική σας! 
....................
Προκλητική στάση και θεώρηση του νοήματος της  ενωμένης Ευρώπης από τους διαχειριστές του ιστολογίου αλλά και από τα μέλη της εν λόγω σελίδας.
Ξεχνούν προφανώς αυτοί οι Ευρωπαίοι των πλούσιων χωρών, ότι έγιναν πλούσιοι γιατί υπάρχουν χώρες- αγορές όπως η ελληνική αλλά και ότι όλες οι χώρες έχουν δανειστεί υπέρογκα ποσά. 
''Μηδένα προ του τέλους μακάριζε''! 
Μια απορία έχω....και άλλες χώρες έχουν πάρει βοήθεια από την ΕΕ....Γιατί τέτοιο μένος με την Ελλάδα; 
Claim your piece of Greece

European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does

Αυτός είναι και ο τίτλος! 
Ευτυχώς που υπάρχουμε τελικά και εμείς ως χώρα για να περνούν την ώρα τους ορισμένοι  Ευρωπαίοι και να βγαίνουν από την πλήξη της δικής τους ζωής....
Σκεφθείτε....ίσως βοηθάμε πολλούς να αποφύγουν το αλκοόλ, να χαμογελάσουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν.....
Ίσως....παύουν να βλέπουν τη ζωή τους τόσο μίζερη! ''Η ενεργοποίηση της 11ης πύλης''!!!


''Ώρα μηδέν '' για τη χώρα;  Μην απογοητεύεστε! Η Ελλάδα ''ποτέ δεν πεθαίνει''!  Έχουμε 6 μέρες ακόμη...κάτι θα συμβεί. 
11/11/'11 θα έχουμε  σε λίγες μέρες από σήμερα και είναι σημαντική ημερομηνία για όσους... έχουν το εσωτερικό φως μέσα τους! Μπορεί λοιπόν να τη γλυτώσουμε! 

Κατά τη μεταφυσική ερμηνεία, το 11:11 είναι ένα "καμπανάκι" εσωτερικής αφύπνισης που μπορεί να συμβαίνει εντελώς τυχαία, αλλά να επηρεάζει καθοριστικά την πνευματική πορεία του ανθρώπου! Λαμβάνοντας ως δεδομένο πως το 11:11 βρίσκεται ήδη στην κυτταρική μας μνήμη πριν ακόμη γεννηθούμε, οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας λένε πως κάθε φορά συναντάμε το 11:11 αυτά τα κύτταρα μνήμης διεγείρονται. Από κάποια χρονική στιγμή και μετά, το άτομο που βιώνει το φαινόμενο, αισθάνεται σαν να έρχεται αντιμέτωπο με μία "ξεχασμένη ανάμνηση"! "Είναι ένα πολύ καλό σημάδι, πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο πνευματικής αφύπνισης" προσθέτουν!
Εγώ πάντως κοιμάμαι τον ύπνο του αδίκου μια και δεν μου διεγείρει καμιά ανάμνηση  αυτό το 11:11!
Τέλος πάντων με μένα θα ασχοληθούμε; 
Το γεγονός είναι σημαντικό για όσους πιστεύουν σ' αυτά....
 Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υποστηρίζουν πως σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με το "φαινόμενο 11:11", δηλαδή κοιτούν τα ρολόγια τους, ή κάποια ηλεκτρονική συσκευή που δείχνει την ώρα ακριβώς στις 11:11, θαρρείς και κάποιος έχει ρυθμίσει το "εσωτερικό τους ρολόι" να κάνουν κάτι τέτοιο. Άλλοι βλέπουν τον αριθμό να επαναλαμβάνεται συνεχώς μπροστά τους σε πινακίδες αυτοκινήτων προϊόντα, αποδείξεις λογαριασμών κλπ.

Η κοινή λογική λέει πως πρόκειται για σύμπτωση στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ακριβώς γιατί κάποιος μας το επισήμανε! "Με την ίδια λογική καθημερινά μπορεί να κοιτάξουμε το ρολόι μας και να είναι 11:12 αλλά αυτό δεν θα το καταγράψει το μυαλό μας", λένε!

  Κι όμως, εκείνοι που ζουν το φαινόμενο 11:11, επιμένουν πως η συχνότητά του είναι τέτοια που αποκλείει την πιθανότητα του τυχαίου γεγονότος. Η μεταφυσική εξήγηση του φαινομένου, είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί με τέτοια θέματα.

Άρα, σε 6 μέρες κάτι θα γίνει....καλό ή κακό δεν ξέρω, που θα πάρει τα φώτα της δημοσιότητας από μας. Και έτσι μπορούμε να ''φαγωθούμε'' μεταξύ μας άνετα! Χωρίς υποκριτικές συμπεριφορές και φράσεις  του τύπου'' για το καλό της πατρίδας, για την ασφάλεια των πολιτών, για να σώσουμε το Έθνος.....ψιτ, θα πούμε τότε, δεν σας ακούει κανείς!!!!!!!
Οπότε βγάλτε τα ξίφη!!!!!!!!!!!!!!!Οι καρέκλες σας καλούν!!!!!!!!!
Τότε λοιπόν η κοινή γνώμη θα είναι στραμμένη στο σημαντικό που θα συμβεί στη γη, και  θα ''αποκαλυφθεί'' στην ανθρωπότητα  ο τρόπος ώστε να καταφέρει να πραγματοποιήσει το καθοριστικό "άλμα συνείδησης" το 2012!!!!!!!!!!!!!!!!
Ή κατά άλλους, θα γίνει κάτι  που θα είναι η αρχή ριζικών αλλαγών για τον πλανήτη και το μέλλον του! 
Να πω την μαύρη μου αλήθεια αυτές οι ριζικές αλλαγές έχουν έλθει νωρίτερα....τις ζούμε ήδη....αλλά μήπως δεν είναι αυτές;;;

Οι εργάτες του φωτός πάντως εργάζονται εδώ και χρόνια πυρετωδώς!!!!!
 Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για κάποιες " φωτισμένες ψυχές με ιδιαίτερες ικανότητες, που κατά καιρούς ενσαρκώνονται στη Γη, με σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ξεπεράσει τους φόβους της και να βαδίσει σε μια νέα εποχή"! Το 11:11 είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο καταφέρνουν να συγκεντρώνουν "φως" και αποστολή τους να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο "φως" στον πλανήτη Γη!

  Κατά μία θεωρία τις 11/01/1991, εκατοντάδες "εργάτες του φωτός" μαζί με χιλιάδες "φωτισμένους ανθρώπους" ξεκίνησαν ένα δύσκολο και χρονοβόρο πείραμα: την προσπάθεια να "ξεκλειδώσουν" και να ενεργοποιήσουν την πρώτη από τις 11 Πύλες, όπως τις αποκαλούν! Η προσπάθειά τους συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια με την ομάδα να επιχειρεί να κάνει κάτι ανάλογο κάθε 3 ή 4 έτη με την 2η, 3η, 4η κλπ "Πύλη".
 Η προκαθορισμένη διάρκεια του πειράματός τους ήταν 20 χρόνια! Ξεκίνησε το 1992 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή στις 11/11/11! Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι τι θα συμβεί με την "ενεργοποίηση της 11ης Πύλης" είτε αυτή πετύχει, είτε όχι!
Χρειαζόμαστε φως....επειγόντως φως πνευματικό....φως να μας αφυπνίσει ως πολίτες και να δούμε ολοκάθαρα πού βαδίζουμε...

Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι  που υποστηρίζουν ότι δεν θα συμβεί απολύτως τίποτε... Ένα θα τους πω: μην απογοητεύεστε.Δεν θα ναι τα πράγματα ανιαρά.  Ξέρουμε ως χώρα να κρατάμε το ενδιαφέρον του κόσμου ολόκληρου.  Η Ελλάδα δεν έσβησε από το χάρτη οπότε όλα τα φώτα στην ''πίστα''! Ήδη χορεύουμε κάτω από τους ήχους τροϊκανής μουσικής... ως τις  11 ίσως χορέψουμε και άλλους χορούς. Τα όργανα έχουν ξεκινήσει το ζέσταμα! 
Τώρα βέβαια αυτές οι πύλες με προβληματίζουν... Μπορεί να θεωρούν ''φωτισμένα μυαλά  '' τα δικά τους οι της ΕΕ και να ανοίξουν τη  δική τους πύλη εξόδου για μας...Λέτε; Ω! Τι κόσμος θεέ μου!!!!!!!!!!!!!

Επειδή στον κόσμο δεν είμαστε μόνον εμείς....
Και ενώ προσπαθούμε να μην φτάσουμε τα επίπεδα διαβίωσης των υπανάπτυκτων χωρών, κατορθώνουμε ακριβώς το αντίθετο!!!!!!!
Όμως....υπάρχει τόση δυστυχία στον κόσμο..............................ενώ οι αγορές ''λυσσομανούν'' για το πόσα θα κερδίσουν ποντάροντας στη φτώχεια κρατών, άρα και λαών, κάποιοι πεθαίνουν απλά ....επειδή δεν έχουν να φάνε!!!!!!! 
.............................

Αντιμέτωπα με τον υποσιτισμό είναι εκατομμύρια παιδιά και γυναίκες που βρίσκονται σε ηλικία τεκνοποίησης στη Βόρεια Κορέα, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου, ανακοίνωσε σήμερα (προχθές), Δευτέρα, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF).

Ένα στα πέντε παιδιά κάτω των πέντε ετών στη Βόρεια Κορέα υποφέρει από υποσιτισμό μέτριου βαθμού, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει νανισμό καθώς και προβλήματα στην ανάπτυξη των γνωστικών ικανοτήτων τους, ανέφερε ο εκπρόσωπος της UNICEF Κρις Τάιντεϊ, επικαλούμενος έρευνα που είχε διενεργηθεί το Δεκέμβριο του 2010.
Σύμφωνα με στοιχεία της UNICEF, 11.400 παιδιά χάνουν την ζωή τους κάθε χρόνο προτού κλείσουν τα πέντε τους χρόνια, ενώ περίπου το 28% των γυναικών ηλικίας από 15 έως 49 ετών είναι υποσιτισμένες.( ΕΔΩ)
...........................
Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κόσμος......θεέ μου!!!!!!!!!!!!!


Σκέψεις ενώ οι πολιτικές εξελίξεις ''τρέχουν''!


Πάμε για εκλογές;;; Όπως φαίνεται εκεί θα καταλήξουν οι εξελίξεις που τρέχουν........
Είναι γεγονός ότι το δημοψήφισμα αιφνιδίασε τους πάντες. Τις αντιδράσεις τις γνωρίζουμε όλοι....Όμως το δημοψήφισμα είναι εργαλείο της άμεσης δημοκρατίας.
Θα έπρεπε να ήταν επιβεβλημένο στη χώρα μας, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία. Και το αποτέλεσμά του να είναι δεσμευτικό και σεβαστό από το σύνολο και του πολιτικού κόσμου και του λαού. Αυτό είναι δημοκρατία.
Ήρθε αργά, λένε οι ενάντιοι. Θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη χώρα λένε οι πολιτικοί που χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση του ως ανεύθυνη πράξη και επικίνδυνη.
Η ουσία είναι μία: οι πολιτικοί μας που ψηφίζουμε για να διαχειρίζονται τις τύχες μας δεν μας εμπιστεύονται! Δεν εμπιστεύονται την κρίση μας, για προβλήματα σοβαρά που αντιμετωπίζει η χώρα. Εγώ έτσι το εκλαμβάνω. Μήπως είμαστε ανώριμοι;; Παρασυρμένοι;;; Παραπληροφορημένοι;;;
Διάβασα και άκουσα πολλά. 
Πολλά με προβλημάτισαν, άλλα με έκαναν να γελάσω και ας βρισκόμαστε σε δύσκολη στιγμή. 
Μήπως όμως έχουν δίκιο όσοι πιστεύουν ότι είναι ένα επικίνδυνο ρίσκο;;; Ότι μπορεί να κινδυνέψει η θέση της χώρας στην ΕΕ;;;
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μιλούν  για έξοδο από την ΕΕ και επαναφορά της δραχμής. Κατά τη γνώμη μου είναι ουτοπικό να λέμε ότι θα είμαστε καλύτερα με τη δραχμή, μακριά από την ΕΕ.
Και εξηγώ: Θα περάσουμε δύσκολα στην αρχή όταν θα επαναφέρουμε ως νόμισμά μας τη δραχμή, αλλά δεν είναι μόνον η αρχή. Πώς θα τα βγάλει η χώρα πέρα μέσα σε ένα παγκοσμιοποιημένο οικονομικά περιβάλλον που θέλει ισχυρά νομίσματα για να υπάρχει η βάση για ισχυρή οικονομία;;
Και τι θα γίνει με το χρέος που θα πρέπει να πληρωθεί όχι σε δραχμές φυσικά;;;;;;;;Να το διαγράψουμε είναι η θέση κάποιων. 
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, δανειστήκαμε ωραία και καλά μερικά δισ, τα κατασπαταλήσαμε και θα πούμε ''όχι κύριοι δεν σας χρωστάμε τίποτε. Γιατί έτσι θέλουμε και έτσι αποφασίζουμε''!  Και οι δανειστές μας θα δεχθούν την απόφασή μας να χάσουν πολλά, να καταρρεύσουν οι τράπεζές τους, να δεχθούν μεγάλο πλήγμα οι χώρες τους και θα μας αφήσουν ήσυχους!
Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω αυτό...όνειρο θερινής νυκτός;;; παιδιάστικη ανωριμότητα;;;;;παπαγάλισμα άλλων που δεν λένε τις επιπτώσεις;;;
Από ότι ξέρω ως χώρα, εισάγουμε τα περισσότερα από αυτά που καταναλώνουμε  Πρώτες ύλες, μηχανήματα, είδη διατροφής κλπ...από πού θα τα εισάγουμε μετά την έξοδό μας από την ΕΕ;;; Γιατί δεν πιστεύω να θεωρεί κανείς ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε εμπορικές συναλλαγές μετά από την έξοδό μας από την ΕΕ.....και όταν θα έχουμε καταφέρει μεγάλο πλήγμα στις ευρωπαϊκές χώρες...
Και να μην ξεχνάμε τα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής που είναι ανοικτά.
Χωρίς συμμάχους ή ''συμμάχους'' έστω, καμιά χώρα δεν στέκει. Πόσο μάλλον μια μικρή αδύναμη χώρα.
Πολλά ακούγονται και για πραξικοπήματα, πολλοί νοσταλγοί της Χούντας ''ξύπνησαν '' και ονειρεύονται '' εθνοσωτήρες'' !!!!!!!!!!!!!!!!!Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!
Να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας, υποστηρίζουν κάποιοι. Εκτός ΕΕ, με τη δραχμούλα μας θα είμαστε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι............Για να δούμε...πότε ακριβώς στην ιστορία μας-- θυμίστε μου σας παρακαλώ--ήμασταν ανεξάρτητοι;; Ποια χώρα είναι σήμερα ανεξάρτητη, ελεύθερη χωρίς δεσμεύσεις και έλεγχο;;;;;;;
Αν η εποπτεία της Τρόικα μας καταργεί την εθνική μας ανεξαρτησία, ας προσέχαμε όταν δανειζόμασταν κατά κόρον. Εμένα πάντως η τράπεζα κρατά τα συμβόλαια του σπιτιού μου μέχρι να αποπληρώσω το δάνειο.....έτσι δε γίνεται;;;
Ας προσέχαμε ποιους ψηφίζαμε, ας ελέγχαμε πού σπαταλούσαμε τόσα χρήματα...τώρα είναι αργά!!!!!!!
Το ''πριν τις εκλογές'' με βρίσκει με ανέργους στην οικογένεια, με μειωμένο εισόδημα, με ανασφάλεια και φόβο.
Το ''μετά τις εκλογές'' για μένα θα είναι συνέχιση της λιτότητας, της ανασφάλειας και του φόβου. Με όποια κυβέρνηση....ας ελπίσουμε να μη ζήσουμε το χάος!
Ένα όμως μου προκαλεί απορία: με το δημοψήφισμα σύσσωμη η αντιπολίτευση αντέδρασε, ζητάει εκλογές...Είναι καιρός να φύγει η κυβέρνηση, είπαν. Να φύγει λέω και εγώ, μόνο που δεν ξέρω ποιος θα είναι καλό να έρθει. Η απορία μου όμως έγκειται στο γεγονός ότι όσο μας ''ξεζούμιζε'' η κυβέρνηση, εμάς τους απλούς πολίτες, τους μισθωτούς και συνταξιούχους, εκτός από κάποιες διαμαρτυρίες και διαφωνίες δεν αποφάσισε κανείς  να ρίξει την κυβέρνηση. Και τρόποι υπάρχουν. Η απειλή παραίτησης της ΝΔ, η αποστασιοποίηση από τις αποφάσεις της κυβέρνησης από τους βουλευτές της, είναι μερικοί τρόποι...
Κι όμως τόσο καιρό δεν έγινε κάτι....
Τώρα ενοχλήθηκαν οι τραπεζίτες, οι δικαστικοί, οι λοιποί ''καρχαρίες'' των κλειστών επαγγελμάτων που έφτασε η ώρα τους .....μήπως λέει κάτι αυτό;;;;;;;;;
Ας ελπίσουμε να μην τρέξουν οι εξελίξεις πιο γρήγορα από μας.......
Ας ελπίσουμε ότι θα τις προλάβουμε!!!!!!!!!!
Το θέμα είναι εμείς ως πολίτες ώριμοι και κατασταλαγμένοι, να πάρουμε απόφαση ότι δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγό. Δεν είναι κράτος αυτό που έχουμε...Δεν είμαστε παραγωγικοί..........Δεν είναι δυνατόν να φωνάζουμε τώρα που μας ζητάνε τα δανεικά πίσω και να ζητάμε τη ζωή μας όπως ήταν με τα δανεικά.............Είναι ουτοπικό, οξύμωρο και αδιέξοδο!!!!!!
Πρέπει να δείξουμε σε όλους αυτούς που θα ζητήσουν τη ψήφο μας, θεωρώντας μας υπεύθυνους και σοβαρούς πολίτες μόνο πριν τις εκλογές, ότι δεν δεχόμαστε άλλα ψέμματα. Θέλουμε το κράτος που αξίζουμε και όποιος πολιτικός δεν μπορεί να μας το προσφέρει να πάει σπίτι του.
Αλλά και εμείς να δουλέψουμε....Χωρίς προσπάθεια και θυσίες δεν γίνεται τίποτε