Μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη χρειαζόμαστε!





                         

''...........πόσο πάει η αγκαλιά στη θάλασσα και στη στεριά''!! λέει το άσμα το γνωστό και μη λάβεις υπόψη ότι ''στην Αθήνα είναι φθηνή και την παίρνεις μάνι μάνι...'' γιατί αν το σκεφθείς καλά θα δεις ότι και η αγκαλιά είναι πανάκριβη σε όποιο μέρος της Γης.
Μπορεί να σταυροφιλά ο ένας τον άλλο φίλο, μπορεί να αγγίζονται τα ζευγάρια, αλλά η αγκαλιά που σε κάνει να χάνεσαι, να κλείνει όλο σου τον κόσμο μέσα της, να σε ζεσταίνει και να σου παίρνει βάρη και άγχη, η αγκαλιά που σου σκορπά αρώματα και μελωδίες και σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής, γίνεται όλο και πιο σπάνια.
Γι αυτό όλοι λένε ότι μια αγκαλιά κάνει το γιατρό πέρα. Ρίχνει την αρτηριακή πίεση, προκαλεί ευεξία και σήμερα είναι η μέρα της. Κάθε μέρα βέβαια είναι μέρα αγκαλιάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά τα κράτη έχουν ορίσει την 21η Ιανουαρίου ως μέρα αγκαλιάς και ας μην είναι επίσημα παγκόσμια ημέρα από τον ΟΗΕ! Ποιος τον χρειάζεται εξάλλου;

                Μια αγκαλιά που θυμάσαι και δεν θα ξεχάσεις ποτέ;


Θα σου πω ότι η πιο όμορφη αγκαλιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν πήρα την κόρη μου αμέσως μετά τη γέννησή της. Τα δάκρυά μου δεν μπορούσαν να σταματήσουν!! Δεν τολμούσα να πιστέψω ότι είναι δική μου...ότι είναι κομμάτι μου...ότι είναι το πλάσμα που ονειρευόμουν. Την αγκάλιαζα και δεν μπορούσα να την αφήσω!

Και στην δεύτερη κόρη μου ένοιωσα επίσης έτσι ακριβώς, εκτός ίσως από την αίσθηση της ''πρώτης φορά αγκαλιά'' ενός μωρού δικού μου.

Πίσω από την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς λοιπόν κρύβεται ο πάστορας Kevin Zaborney.

Αυτός λέει έβλεπε ότι τα ζευγάρια στην Αμερική στη διάρκεια της ημέρας αγγίζουν ο ένας τον άλλον πολύ λιγότερο συγκριτικά με ζευγάρια άλλων ευρωπαϊκών χωρών! Δεν προλάβαιναν προφανώς κυνηγώντας το όνειρο  δούλευε και μη διαμαρτύρεσαι!


Ποια αγκαλιά με ενοχλεί; Αυτή που δείχνει με το ελαφρύ χτύπημα στην πλάτη ''άντε παρατράβηξε'' ή '' μην είσαι υπερβολική''!  Δεν είναι εκνευριστική μια τέτοια αγκαλιά;

Άντε λοιπόν αγκαλιαστείτε ....   για να έχετε ψυχική υγεία,

                                                         για τόνωση του ανοσοποιητικού μας,

                                                         για μείωση του στρες,

                                                         για να είναι η καρδιά μας υγιής,

                                                         για να μην αισθανόμαστε μοναξιά,

                                                         για να βρούμε την ευτυχία.

Βέβαια το ποιον αγκαλιάζεις παίζει ρόλο θα πω εγώ, μπορεί μια αγκαλιά καταναγκαστική,  ή μια αγκαλιά που προκαλεί απέχθεια να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Και μη ξεχνάμε ότι μπορεί να μη φέρνει την ευτυχία μια αγκαλιά αλλά αν είναι αληθινή, γεμάτη αγάπη σημαίνει ότι η ευτυχία έχει χτυπήσει την πόρτα μας!

Ημέρα αγκαλιάς λοιπόν!

Και όσο μεγαλώνουμε λένε, έχουμε ανάγκη για πιο πολλές αγκαλιές.
Ας καθιερώσουμε την αγκαλιά κάθε μέρα μαζί με ένα φιλί και σίγουρα η μέρα μας θα πάει καλύτερα. Τι λες;

Σας αφήνω...με μια μεγάλη αγκαλιά, τρυφερή, γεμάτη αγάπη!


............''μα στην Κρήτη και στη Μάνη την πληρώνεις με στεφάνι''!!! έλεγε στη συνέχεια το τραγούδι για τότε....που ήταν άλλες εποχές!!




...........

Ψάχνοντας βρήκα εδώ στο Jenny gr ένα άρθρο για την αγκαλιά από ένα δικό μας κορίτσι που τις αγκαλιές του έστω και διαδικτυακά τις νοιώθουμε γεμάτες αγάπη. Είναι γραμμένο από την Κική μας του Εκφράσου! Διάβασε το, είναι υπέροχο!

40 σχόλια:

  1. Υπάρχουν άνθρωποι που επιθυμήσαμε την αγκαλιά τους όσο τίποτα και δεν μας την έδωσαν ποτέ, υπάρχουν άνθρωποι που σε αγγίζουν όσο γίνεται και πιο λίγο, γιατί φοβούνται την σωματική (εγώ νομίζω την ψυχική..) επαφή, και υπάρχουν και άνθρωποι που έρχονται και σου δίνουν την αγκαλιά τους και σε κλείνουν μέσα της με την καρδιά τους και δεν θέλεις να βγεις ποτέ από κει.. Τέτοιες αγκαλιές επιζητώ στη ζωή, μόνο που είναι όλο και πιο δυσεύρετες. Οι αγκαλιές με τα παιδιά μας αλλά και με τους γονείς μας, είναι μακράν οι πιο σημαντικές στη ζωή. Θεωρώ τραγική την εικόνα των περισσότερων ζευγαριών (απορώ γιατί λέγονται ζευγάρια!) που περνούν υποκριτικά -για τα μάτια τού κόσμου- όλη τους την ζωή μαζί, αλλά δεν αγγίζονται ποτέ! Εντύπωση μού κάνει ότι αυτά τα ζευγάρια, ενίοτε έχουν και σεξουαλική ζωή. Ούτε τα ζώα δεν ζουν τόσο πολύ υποκριτικά και εφήμερα.. Καλημέρα και καλό σ/κ Άννα. Πολύ ωραίο θέμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα με βάζεις σε σκέψεις...Ποιά αγκαλιά πεθύμησα και δεν μου δόθηκε. Αλλά για τις αγκαλιές που δεν θες να βγεις ποτέ, ναι είμαστε τυχεροί όσοι τις νοιώθουμε καθημερινά.
      Όσο για τα ζευγάρια που δεν αγγίζονται δυστυχώς είναι πολλά όσο για το σεξ όπως το λες σεξ είναι όχι έρωτας Πέτρα μου! Υπάρχει για μένα μεγάλη διαφορά
      Καλή Κυριακή να έχεις

      Διαγραφή
  2. Άχου καλέ Άννα μου δεν πρόλαβα! Είναι 22 σήμερα την έχασα την αγκαλιά εγώ; Εγώ τη δίνω κι αν θες πες μου όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή μόνο στις 21 δίνω αγκαλιές; Παίρνω την αγκαλιά σου και κάθε μέρα δίνω τη δική μου, εδώ είναι να σε κρατήσει ζεστά και αγαπημένα.

      Διαγραφή
  3. "Θα σου πω ότι η πιο όμορφη αγκαλιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν πήρα την κόρη μου αμέσως μετά τη γέννησή της. Τα δάκρυά μου δεν μπορούσαν να σταματήσουν!! Δεν τολμούσα να πιστέψω ότι είναι δική μου...ότι είναι κομμάτι μου...ότι είναι το πλάσμα που ονειρευόμουν. Την αγκάλιαζα και δεν μπορούσα να την αφήσω!"
    Αχ Αννούλα μου τα ίδια υπέροχα συναισθήματα ένωσα κι εγώ
    Πόσα στοιχίζει μια αγκαλιά; Όλο το χρυσό του κόσμου θα πω!!!
    Ας ήταν εχτές η επέτειος μην ξεχνάμε με αγάπη να σμίγουμε πάντα!!!

    Σε φιλώ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ελένη μου η πιο όμορφη αγκαλιά του κόσμου είναι ακόμη αυτή των παιδιών μας αλλά και όσων αγαπάμε δεν πάει πίσω...
      Φιλιά πολλά μάτια μου

      Διαγραφή
  4. Δεν πιστεύω στις επετειακές μέρες και κυρίως σε ότι αφορά αυτό εδώ !!!
    Μου αρέσουν οι αγκαλιές , οι αληθινές πάρα πολύ !! Βέβαια συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που περιγράφεις με την πρώτη και την δεύτερη κόρη σου !!! Δεν αλλάζω λέξη !!!Και σφίγγω στην αγκαλιά μου τους αγαπημένους μου και χώνομαι αμέσως όταν μου ανοίγεται μια ζεστή αγκαλιά !!
    Μια τέτοια μεγάλη και ζεστή σου αφήνω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ θα χωθώ, μια και η Νικόλ έγραψε όσα θα έγραφα!!
      Μόνο που θα αλλάξω το φύλλο του δεύτερου παιδιού...χαχα!
      Σας φιλώ και τις δυο!

      Διαγραφή
    2. Νικόλ μου η αγκαλιά δεν είναι και δεν πρέπει να είναι παγκόσμια ημέρα. Αλλά κάτι καθημερινό που γεμίζει ζεστασιά και αγάπη τους ανθρώπους. Ξέρω ότι συμφωνείς και συ με την πιο σπουδαία αγκαλιά.
      Να έχεις πάτνα αγκαλιές ζεστές και αγαπημένες
      Φιλιά

      Διαγραφή
    3. Μαρία μου και συ αυτήν την αγκαλιά θυμάσαι ε; Ώστε ζευγαράκι τα παιδιά σου. Μια χαρά. Για την αγκαλιά της μάνας τι διαφορά έχει το φύλλο του παιδιού; Τίποτε!
      Πάντα αγκαλιές ζεστές και αγαπημένες να έχεις
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς λόγω ίωσης δεν αγκάλιασα κανέναν.
    Δεν χρειάζεται όμως στεναχώρια, μόλις περάσει θα αναπληρώσω το κενό.
    Μετά τις αγκαλιές των παιδιών μου, σειρά έχει τώρα της εγγονής μου.
    Όλα τα πλούτη του κόσμου.
    Να είσαι καλά, σε χαιρετώ με μια σφιχτή αγκαλιά και φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα σε βάζουν σε καραντίνα και σένα; Α και με ίωση τους αγκαλιάζω αλλά από την πλάτη...Δεν γίνεται τη θέλω τη δόση μου!χαχαχαχα
      Ναι σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όλα τα πλούτη του κόσμου σίγουρα.
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  6. Θέλω Άννα μου η ανοιχτή αγκαλιά να είναι κομμάτι της ίδιας της καθημερινής μας ζωής και όχι επετειακή εκδήλωση. Η Φωτεινή ανοιχτή ζεστή αγκαλιά, χωρίς προαπαιτούμενα και όρους, χωρίς ανταλλαγές. Έτσι αυθόρμητη και εκφραστική.
    Όμορφη νύχτα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά Γιάννη μου πρέπει να είναι καθημερινή ένδειξη αγάπης. Η παγκόσμια ημέρα που δεν είναι επισήμως παγκόσμια έχει σκοπό να μας θυμίζει κάτι που μπορεί να θεωρούμε αυτονόητο και ανούσιο...
      Καλή Κυριακή να έχεις

      Διαγραφή
  7. Α, εγώ δεν είμαι τύπος που λέω όχι στις παγκόσμιες μέρες! Αντιλαμβάνομαι την ύπαρξή τους ως συμβολική και πιστεύω ότι έχουν δημιουργηθεί για να θυμίσουν και να τονίσουν την αξία κάποιων πραγμάτων και όχι για να τα κάνουμε αυτά τα πράγματα μόνο εκείνη τη μέρα!
    Μου άρεσε πολύ το άρθρο σου κι αισθάνομαι κι εγώ έτσι. Εμένα μ'εκνευρίζουν οι αγκαλιές που δεν κουμπώνουν. Αυτές στις οποίες παλεύεις να κρατηθείς κι ο άλλος σε κρατάει χαλαρά, δεν σπάει το κορμί του για να σε αγκαλιάσει καλύτερα και νιώθεις ότι νιώθει ότι όλο αυτό είναι ανούσιο!
    Όμορφες οι αγαπημένες αγκαλιές σου, εύχομαι κι εγώ μια μέρα να αισθανθώ αυτό το συναίσθημα... :) Δεν είμαι μανούλα ακόμη.
    Καλό βράδυ Αννιώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη μου οι παγκόσμιες ημέρες απλά μας δίνουν την ευκαιρία να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα που θα έπρεπε να είναι αλλιώς και που τα ξεχνάμε άλλες μέρες.
      Ναι και εμένα αυτές οι μη κουμπωμένες αγκαλιές, αυτές που λέω εγώ υποκριτικές, με ενοχλούν. Αλλά πάντα οι άνθρωποι αξίζουν αγκαλιές ζεστές γεμάτες αγάπη
      Καλή Κυριακή μάτια μου και θα νοιώσεις αυτήν την αγκαλιά που περιγράφω όταν θα έλθει η ώρα να γίνεις μανούλα

      Διαγραφή
  8. αυτές οι αγκαλιες ποσο μα ποσο μαγικες μπορει να ειναι !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Κάτια μου είναι όντως μαγικές και μακάρι να μην ήταν τόσο σπάνιες. Και μιλώ για τις αγαπημένες, ζεστές, φιλικές αγκαλιές
      Καλή Κυριακή

      Διαγραφή
  9. Στην οικογένεια μου Άννα αγκαλιαζόμαστε κάθε μέρα!
    Το πρωί που θα φύγω για τη δουλειά, θα περάσω να αγκαλιάζω τη μαμά (κυρίως)
    Όταν γυρίζω θα αγκαλιαστούμε ξανά! Κι αυτό γίνεται πάντα όταν θα πάω κάτω ακόμα και για μια βλακεία! Ομοίως με τους δύο αγαπημένους μου φίλους!
    Για μένα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου να αγκαλιάζομαι με όσους αγαπώ!
    Λες για αυτό να χαμογελάω τόσο συχνά;

    Πολλά γλυκά φιλιά!

    (ξέχασα να πω και για τον Μαξ...αλλά είναι αυτονόητο αυτό ε; αχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά η αγκαλιά του Μαξ είναι κάτι αυτονόητο...και δεν περίμενα να μην παίρνεις και να δίνεις αγκαλιές μεστές γεμάτες αγάπη και συμπαράσταση. Φωνάζει το τύπος σου ότι είσαι αγαπησιάρα πουλάκι μου. Και η αγκαλιά μάλλον έχει αλλάξει όνομα και λέγεται ''Αριστέα''!
      Πάντα να χώνεσαι σε μια αγαπημένη αγκαλιά, να μην σου λείψουν ποτέ
      Μια αγκαλιά και από μένα πάρε γλυκιά και ζεστή και ειλικρινή
      Φιλιά

      Διαγραφή
  10. Αννα,μ αυτο το τραγουδι μεγαλωσα και ειναι παρα πολυ αγαπημενο, ειναι δυσευρετη κινηση η αγκαλια πρεπει να κουμπωνουν δυο ανθρωποι για να την νιωσουν στο μεγαλειο της ;) ποια αγκαλια θυμαμαι πιο ζεστη; σαν ερωτευμενη εκεινη η αγκαλια που μ εκανε να χανω την αισθηση του χρονου..σαν μανα η αγκαλια που ελεγε εγω ειμαι εδω για σενα..σαν κορη η αγκαλια που δεν εδωσα και δεν μου εδωσαν αλλα πολλες φορες ποθησα και μιλαω για τα τα χρονια που δεν ημουν πια παιδι..σαν συντροφος πια η αγκαλια που κανω μαζι του καθε βραδυ και κοιμαμαι ηρεμα..σαν φιλη η αγκαλια που ανοιγω οταν λεω εδω ειμαι πες τα μου ολα..
    Οι μερες που αντιπροσωπευουν κατι δεν μου αρεσουν γιατι πιστευω στην καθε μερα και οχι μονο σε μια μερα
    Εχεις την αγκαλια μου και την καληνυχτα μου ως συνbloger
    Σε φιλω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σ'αυτό θα συμφωνήσω πρέπει να κουμπώνουν οι άνθρωποι αλλιώς οι αγκαλιές είναι τόσο τυπικές και άδειες!
      Οι μέρες οι παγκόσμιες και εμένα δε μου λένε τίποτε απλά μια ευκαιρία είναι για να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα που είναι τόσο απαραίτητα καθημερινά στη ζωή μας
      Φιλιά και από εμένα

      Διαγραφή
  11. Καλώς σε βρήκα, Άννα!
    Σαν την αγκαλιά δεν υπάρχει τίποτε άλλο, για μένα. Χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις καν, μπορείς να εκφράσεις χιλιάδες σκέψεις και συναισθήματα με μια αγκαλιά: χαρά, λύπη, ενθουσιασμό, αγάπη, συμπαράσταση, κατανόηση, περηφάνια... μπορείς να καθησυχάσεις, να δηλώσεις πως είσαι εκεί, να συμφιλιωθείς. Έχει τεράστια σημασία και σπουδαιότητα.
    Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε μια οικογένεια που έπαιρνε και έδινε συνεχώς αγκαλιές για το καθετί, και το συνέχισα αυτό και στη δική μου οικογένεια.
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις, θα τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚαΓλώς όρισες Έλλη.
      Και πόσο δίκιο έχεις! Δεν χρειάζονται όντως λόγια όταν είσαι σε μια αγαπημένη αγκαλιά, λέει τόσα από μόνη της.
      Τυχερή είσαι με την οικογένειά σου.Και εγώ την αγκαλιά την δίνω και την παίρνω συνεχώς από την οικογένειά μου και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό.
      Καλά να περνάς Έλλη μου
      Φυσικά θα τα λέμε

      Διαγραφή
  12. Ποσαο ομορφο θεμα..!! και πόσο αργησα να το δω..! Αχ.. Αννούλα μου οι αγκαλιες.. πόσο τις χρειαζόμαστε..οταν είναι αληθινες.. να μας γλυκανουν να μας γεμίσουν τρυφεροτητα γιατί τι αλλο πιο ομορφο απο μια αγκαλια σφιχτή..φιλη μου...μου έχει λειψει της μητερας μου απο μικρή ... τωρα την εχω συμπληρωσει με τις αγκαλιες των παιδιών..μου να έχεις πολλες αλιθηνες αγκαλιες στην ζωη σου Αννα μου φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα οι αγκαλιές είναι όμορφο θέμα Ρούλα μου. Εγώ ευτυχώς έχω ακόμη τις αγκαλιές της μητέρας μου αλλά κάθε αγκαλιά που είναι γεμάτη αγάπη είναι θείο δώρο
      Φιλιά μάτια μου να σαι καλά

      Διαγραφή
  13. οι αγκαλιές είναι σαν τα χαμόγελα! ποτέ δεν είναι αρκετές!! :) φιλάκια, καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, ποτέ δεν είναι αρκετές! Καλά να περάσεις και συ σήμερα
      Φιλιά

      Διαγραφή
  14. Οπ, έπεσες στον άνθρωπο που λατρεύει τις αγκαλιές, διότι έτσι τον έμαθαν στο σπίτι του και σε όλο του το σόι...!!!
    Πάντα μιλώντας για εκείνες τις γνήσιες αγκαλιές που τις νιώθεις φωλιά σου...!!!
    Προσυπογράφω όλα τα λεγόμενά σου, για να μην κουράζω με επαναλήψεις, αφού με εκφράζουν όλα τα παραπάνω.
    Την ίδια ακριβώς αντίδραση είχα όταν μου έφεραν στην αγκαλιά μου την κόρη μου!!!
    Εξαιρετική η ιδέα σου να αναφερθείς σε ένα από τα ωραιότερα πράγματα της ζωής!!!
    Πριν από κάποιες μέρες βρήκα ένα άρθρο για τα χάδια και κόλλησα. Το έχω φυλάξει και κάποια στιγμή θα το βγάλω, καθώς και αυτά έχουν μια καλή μερίδα στην ζωή μας και πρέπει να έχουν...
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε όλο το σόι αγαπάτε τις αγκαλιές!!! Κι αφού είναι οι γνήσιες οι γεμάτες αγάπη τότε είσαι τυχερή μάτια μου.
      Μέσα σε όλες αυτές τις αγκαλιές που μεγάλωσες φυσικά θα σε γέμισε και η αγκλαλιά της κόρης σου! Τι ωραιότερο;
      Καλή εβδομάδα να έχεις και περιμένω το άρθρο για τα χάδια. Θα είναι υπέροχο...

      Διαγραφή
  15. Μπορείς να φανταστείς τι θα έλγαν αν οι αγκαλιές μπορούσαν να μιλήσουν; Αννούλα μου να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία ερώτηση...μμ κάνει για θέμα ανάρτησης αυτό! Τι θα έλεγαν οι αγκαλιές!!! Α βρε Ντένη μου τι μας κάνουν οι αγκλαλιές !
      Καλή σου εβδομάδα

      Διαγραφή
  16. Δεν ήξερα ότι υπάρχει ημέρα αγκαλιας Άννα μου ,ξέρω όμως ότι η αγκαλιά αγαπημένων προσώπων είναι καταφύγιο σε χαρά και σε στεναχώρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που ξέρεις Κατερίνα μου είναι το καλύτερο και σωστότερο όλων. Περίεργο δεν είναι να υπάρχει μέρα αγκαλιάς; Πόσο έχουμε ξεφύγει για να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο;
      Καλή σου εβδομάδα

      Διαγραφή
  17. Άσε που έχει και ευεργετικές ιδιότητες, σύμφωνα με τους ψυχοψάχτες.
    Τροφοδοτεί με ενέργεια και φορτίζει τους ανθρώπινους αισθητήρες. Φτάνει βέβαια να είναι εγκάρδια και ειλικρινής. Αννούλα μου είναι κοινές οι μνήμες μας απ' την πρώτη μας αγκαλιά με το παιδί μας και νομίζω πως αυτή ήταν η κορύφωση της συγκίνησης και την πληρότητας στη ζωή μου.
    Αγκαλιές κι από μένα, έστω και εκ του μακρόθεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες η αγκαλιά Μαρία μου; Ναι όντως η αγκαλιά με το παιδί μας και όχι μόνο της πρώτης φοράς θα μείνει αξέχαστη...Είναι η πληρότητα όπως λες, η αγάπη στο έπακρο, είναι η προέκταση της ανάσας μας, η ζωή που απέκτησε στόχο και νόημα υψηλό. Είναι τόσα πολλά!!
      Τις παίρνω αυτές τις αγκαλιές έστω και έτσι
      Καλή σου εβδομάδα

      Διαγραφή
  18. Μια αγκαλιά Αννα μου, χρειαζόμαστε, δίκιο έχεις! Μια αγκαλιά ζεστή και ειλικρινή που κάνει τα πάντα να φαίνονται καλύτερα!!!
    Σε φιλώ γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη Μαρίνα. Α ναι η αγκαλιά η γεμάτη αγάπη είναι αυτή που μας κάνει να τα βλέπουμε όλα ομορφότερα
      Σε φιλώ και εγώ

      Διαγραφή
  19. Μια αγκαλιά είναι ένα χάδι ψυχής, μια γλυκιά επικοινωνία καλοσύνης κι αγάπης από ανθρώπους που νοιώθεις κοντά σου και σε γεμίζουν υγιή και ειλικρινή συναισθήματα! Όμορφο και τρυφερό το θέμα σου όπως πάντα Άννα μου!
    Να χαίρεσαι τις κορούλες σου και πάντα να γεμίζεις από την αγάπη τους!
    Φιλιά πολλά με μια μεγάλη αγκαλιά λοιπόν!:)) ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κατερίνα μου και εσύ να χαίρεσαι τη δικιά σου. Ναι η αγκαλιά είναι μια γλυκιά επικοινωνία αγάπης με τους δικούς μας ανθρώπους! Τι όμορφα που γράφεις!!!!!!!!!!!!
      Φιλιά και από μένα και φυσικά με μια αγκαλιά

      Διαγραφή