Ένα τριήμερο με αέρα.....


Θες η διάθεση, θες οι υποχρεώσεις,θες όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, με κράτησαν στην Αθήνα μέχρι τώρα, όλα τα Σαββατοκύριακα.  
Είπα και εγώ να πάω για το πρώτο μου μπάνιο αυτό το τριήμερο...
Τι το ήθελα;  Μπροστά στην τηλεόραση  πέρασα τις πιο πολλές ώρες, να μαθαίνω για τις φωτιές.....πολύ με πονάει το καμένο δέντρο, σκέψου το καμένο σπίτι, ο άνθρωπος, τα ζώα!!!!
Και ο αέρας να μη λέει να σταματήσει.
Φωτιά και εκεί που πήγαμε. Βλέπαμε από την παραλία τα αεροπλάνα να κατεβαίνουν στην επιφάνεια της θαλάσσης και να γεμίζουν νερό..........τι δραματικές σκηνές και αυτές!
Μας κατακάψανε πια............ντροπή τους οι αχρείοι, όποιοι και να είναι.

Δε μπορώ  να μη σου ομολογήσω ότι έκανα το μπάνιο μου στη θάλασσα αλλά τι θάλασσα......με κύμα που ανακάτεψε την άμμο με αποτέλεσμα το νερό να είναι θολό, με φύκια να επιπλέουν από το κύμα και να ξεβράζονται στα ρηχά, και η ηλιοθεραπεία;;; Να σε ραπίζουν οι σταγόνες του θαλασσινού νερού που τις έφερνε ο αέρας. Και οι φωτιές να μαίνονται...........

Πολύ ανησυχητικά και όλα αυτά που διαβάζω για το σχέδιο αναταραχών. Ελπίζω να είναι  στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας......ελπίζω.
Δεν μπορώ να σου πω ότι η απομάκρυνση από την Αθήνα μου έφτιαξε το κέφι...........και περιμένω την επιστροφή αύριο..Δεν ξέρω πώς να πολεμήσω όλα αυτά που μου ρίχνουν τη διάθεση, με τρομάζουν και με θυμώνουν συγχρόνως..........Το παλεύω.

13 σχόλια:

  1. Άννα μου, άσε με τις πολιτικές εξελίξεις, βάλε και τις πυρκαγιές και όσα θα μας έρθουν πραγματικά μας έχουν ρίξει την ψυχολογία. Ακόμα και το μπάνιο στη θάλασσα ούτε να το απολάυσεις χωρίς αγωνία δεν μπορείς. Ένα Καλοκαίρι που θα το θυμόμαστε ΟΛΟΙ για ΠΑΝΤΑ.
    Καλή δύναμη και θα την παλέψουμε την κάθε κατάσταση....
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι Μαρία μου....μας έχει κλέψει τη διάθεση κάθε άσχημο που ακούμε πια.......Παλεύουμε έτσι και αλλιώς κορίτσι μου. Σιγά μην μας κερδίσουν και εκεί
      Καλή εβδομάδα να έχουμε και τη χρειαζόμαστε τόσο

      Διαγραφή
  2. Καλημερα αγαπημενη μου!
    Οσο μπορεις να περνας ομορφα!
    Οι στιγμες μας ανηκουν

    φιλακια πολλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το κορίτσι μου. Όσο μπορώ ναι περνάω καλά....οι στιγμές σίγουρα μας ανήκουν τις σκέψεις μας κλέβουν...
      Φιλιά ψυχή μου

      Διαγραφή
  3. Αννούλα μου στο μεταίχμιο είμαστε σαν χώρα
    μας βρήκαν κι οι πυρκαγιές κι έδεσε το πράγμα
    Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα

    φιλί ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Ελένη μου γιατί εγώ βλέπω κατρακύλα και όχι μεταίχμιο;;; Τι να πω;; Και δεν σταματάει να ''δένει το πράγμα'' λέω εγώ...........ουφ
      Καλή σου εβδομάδα και να μου είσαι καλά

      Διαγραφή
  4. Ποτέ ένα κακό Άννα μου δεν έρχεται μόνο του,όλα μαζί.Είμαι και εγώ πολύ στεναχωρημενη εύχομαι και ελπίζω κάτι να αλλάξει,τόσες θυσίες απ' όλους μας να μη πάνε χαμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Κατερίνα μου. Ναι είναι αλήθεια ότι ενός κακού μύρια έπονται, δεν παύω να ελπίζω αλλά το παλεύω για να είμαστε ειλικρινείς να μείνω αισιόδοξη.........
      Να μου είσαι καλά

      Διαγραφή
  5. Προσπάθησε να κλείσεις τα αυτιά σου στις κακές σειρήνες και κοίτα οτι έχεις δίπλα σου.Ξέρω ότι είναι δύσκολα και δυστυχώς θα έρθουν δυσκολότερα, λοιπόν πρέπει να σταθούμε όρθιες.Όμορφες φωτογραφίες όμως γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτίδα μου το προσπαθώ, αλλά σαν μαζοχίστρια όλο να μαθαίνω θέλω τι γίνεται γύρω μου. Ακόμη δυσκολότερα θα έρθουν;;; Πόσο πια!!!!!!!!
      Να μου είσαι καλά και θα τα καταφέρουμε στο τέλος, δεν μπορεί να αφεθούμε.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα Άννα!
    Δυσοίωνα τα πράγματα πολύ, όντως...
    Χρειαζόμαστε όλοι γερά στομάχια και μπόλικες δόσεις αισιοδοξίας και ελπίδας, όσο κι αν φαίνονται να εξατμίζονται από μέσα μας!
    Και υπομονή...

    (Θα χαρώ να σε βρω και στο δικό μου, καινούριο blog. Καλό βράδυ... www.hardaboutwhathurts.blogspot.gr/ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή