Νέα κυβέρνηση, νέα σελίδα..........



O Σόιμπλε   είπε ότι οι Έλληνες παθαίνουν ό,τι παθαίνουν εξαιτίας της ανικανότητας των κατά σειρά ετών ηγετών τους....ή κάπως έτσι το είπε.
Και έχει δίκιο απόλυτο. Δε συμφωνείς; 
Νέα κυβέρνηση λοιπόν... και νέα σελίδα για τη χώρα μας. Ας γεμίσει αυτή η σελίδα με γράμματα ουράνιου τόξου... χωρίς ούτε μια μαύρη κουκίδα.
Εύχομαι η νέα κυβέρνηση που θα ορκιστεί στις 5 να έχει όλους τους ούριους ανέμους πλάι της γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. 
Είναι η μόνη ελπίδα για μια νέα ηλιόλουστη ημέρα της πατρίδας μας.
Όσο για την παράδοση παραλαβή του πρώην με τον νυν,έχασα πάσαν ιδέαν! 
Γιατί δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού στην επιλογή της πλειοψηφίας του λαού.  Δεν το σχολιάζω περαιτέρω, δεν αξίζει τον κόπο, αλλά πολύ μικροπρεπής συμπεριφορά από έναν πρώην πρωθυπουργό.
Και αφήστε αυτές τις μικροπρέπειες περί άδειων γραφείων κλπ που κάθε φορά ακούγονται... τι στο καλό δεν έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε; 
Δεν απόλαυσα- εδώ που τα λέμε- τις εκλογές. Γιατί αυτή η ημέρα μου αρέσει πολύ. Είναι ήρεμη ημέρα. Κάθε φορά νιώθεις τη σοβαρότητα στην ατμόσφαιρα. Ο κόσμος πηγαινοέρχεται χωρίς βιασύνες, με ηρεμία μοναδική. Είναι μια μέρα που ακόμη και η Αθήνα ομορφαίνει.
Ούτε τα αποτελέσματα είδα για να είμαστε ειλικρινείς. 
Επισκέψεις... ναι ναι η Η1Ν1 ή ίσως και η Ν2 μας επισκέφθηκε παραμονή των εκλογών. Η κόρη μου τώρα είναι στην ανάρρωση, όλα καλά. Η μικρή μου κόρη και αυτή τα πηγαίνει καλά. Το μικρούλι μας ακόμη έχει πυρετό αλλά είναι σε ύφεση και είμαστε σε καραντίνα για μια βδομάδα προς αποφυγήν διασποράς του ιού όπως είπε ο γιατρός....
Για να φανταστείς, την ώρα που οι δέκτες της τηλεόρασης έδειχναν τα αποτελέσματα, εμάς χτύπαγε το κουδούνι ο γιατρός. Πού να δεις τα αποτελέσματα της κάλπης; 
Κάποια στιγμή θυμάμαι και γελάω... ξαπλωμένη δίπλα στη μικρούλα μας να παρακολουθώ τον πυρετό όπως ο γιατρός ''διέταξε'', να δίνω αντιπυρετικό και να αλλάζω ιδρωμένα μπλουζάκια, ήλθε ο άντρας μου να δει τι κάνει το παιδί....και εγώ αντί να του πω τα σχετικά με την υγεία της, τον ρωτάω ψιθυριστά '' πήρε την αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ;;''
Τέλος καλό όλα καλά, λέω εγώ.
Στην ανάρρωση είμαστε λοιπόν, εκτός από την πριγκιπέσα μου που ακόμη ταλαιπωρείται αν και με λιγότερο πυρετό και ηπιότερα συμπτώματα από πριν. Βέβαια το ''είμαστε στην ανάρρωση'' αφορά τα μέλη της οικογένειας και όχι εμένα.... γιατί μέχρι στιγμής δεν με έχει καταδεχθεί ο Η1Ν1 και εύχομαι να μου γυρίσει την πλάτη τελείως! 
Σας αφήνω γιατί η μικρή μου φωνάζει και είμαι προσοχή στις επιταγές της! 
Να είστε όλοι καλά! 

14 σχόλια:

  1. Άννα μου καλησπέρα σου.
    Αναφορικά με τι εκλογές να σου πω ότι συμφωνώ μαζι σου.
    Η Ελλάδα γύρισε σελίδα.
    Μεγάλη η απόφαση και μεγάλο το ρίσκο.
    Για τα παιδάκια σου να σου ευχηθώ περαστικά τους και ο καλός Θεός να σου τα προσέχει και να τα έχει πάντα καλά.
    Νάσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ντένη μου. Ναι γυρίσαμε σελίδα και το ρίσκο χρειάζεται καμιά φορά ξέρεις. Βλέπεις η σιγουριά της αποτυχίας τόσων χρόνων δεν ήταν αυτό που χρειάζεται η χώρα
      Ευχαριστώ για τις ευχές να σαι καλά

      Διαγραφή
  2. καλημερα Αννουλα μου!
    ευχομαι για τη χωρα και τους συνανθρωπους μου οτι καλυτερο!
    περαστικα σε ολους σας! και εγω περασα ιωση προσφατα βαρια.

    φιλακια πολλα αγαπημενη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ το εύχομαι Κικίτσα μου.
      Είσαι καλά τώρα;;; Α και η γρίπη βαριά συμπτώματα έχει και να φύγει ο Χειμώνας εύχομαι γιατί κουράστηκα με τόσες ιώσεις συνεχώς.
      Ευχαριστώ για τις ευχές
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  3. Άννα, ψηφίσαμε για να διώξουμε τους άθλιους αυτούς τύπους. Τώρα θα επικεντρωθούμε στη νέα ημέρα που μας ξημέρωσε. Περαστικά στα παιδάκια και πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά Πετρούλα μου αλλά.............έφυγαν;;; Περιμένω να μην κάτσουν ήσυχοι.........
      Ευχαριστώ για τα περαστικά...........έπεσε και ο άντρας μου τώρα....
      Καλή σου μέρα με φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  4. Περαστικά στα παιδάκια σου!
    Και περαστικά να ήταν όλα τα άσχημα που ζήσαμε!
    Από δω και πέρα κοιτάζουμε μπροστά!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αριστέα μου και ΑΜΗΝ για αυτά που ζήσαμε............
      Ελπίδα γεννήθηκε που δεν τολμούσα να την πιστέψω
      Καλή σου μέρα με πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  5. Περαστικά στα κοριτσάκια σου Αννα μου !!! Και περαστικά σε όλους εμάς γιατί νιώθω ότι βγαίνουμε μετά από πολύχρονη ασθένεια και οχι μόνο εγώ !!! Βιβλίο θα έλεγα ότι αλλάζουμε και όχι σελίδα !!!
    Τι να σχολιάσεις για τη μικρότητα των πρώην !!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Νικόλ μου. Ευχαριστώ....η γρίπη δεν μας άφησε στιγμή ήσυχους..........Όσο για το βιβλίο που αλλάζουμε δεν ξέρεις πώς το εύχομαι...........έχουν δύσκολη δουλειά πολύ δύσκολη...........Μόνο εύχομαι.............και περιμένω με αισιοδοξία
      Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  6. Γρήγορα περαστικά για τα αγγελούδια σου, Άννα μου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή