Το βλέμμα στην εξωτερική πολιτική..............


Συν τοις άλλοις, οι  μετανάστες, παράνομα, εξακολουθούν να μπαίνουν στη χώρα μας! Η εισροή μεταναστών αυξάνεται διαρκώς. 
Φυσικά δεν λείπουν και τα επεισόδια, όπως στη Μυτιλήνη που πετροβόλησαν μετανάστες από το Αφγανιστάν και Ερυθραία, τραυματίζοντας μάλιστα δυο εγκυμονούσες γυναίκες! 
Αποτρόπαια πράξη, άνανδρη, πράξη ανδρείκελων που  καλυμμένοι πίσω από τα τζάμια του αυτοκινήτου έδειξαν τη βαρβαρότητά τους. Δεν έχει σημασία η καταγωγή των δραστών............Σημασία έχει η έλλειψη ανθρωπιάς.
Απάνθρωπη όμως είναι και η κατάσταση στις χώρες αυτές, που οδηγούν στην απόγνωση τόσους ανθρώπους ώστε να μεταναστεύσουν στην πατρίδα μας, περνώντας τόσο μεγάλο κίνδυνο.
Τι να πει κανείς για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στους χώρους κράτησής τους, εδώ στον ''παράδεισο'' που έφτασαν!!!!!!!!
Και τι να πει κανείς για το τι πρέπει να κάνει μια χώρα που βρίσκεται στα όρια της πτώχευσης και δε μπορεί ούτε τους δικούς της ανέργους- αστέγους να ανακουφίσει!!!!!!!
Όσο και αν, ανθρώπινα μιλώντας, κατανοώ τη θέση των μεταναστών, την απελπισία τους, όσο και αν μένω άφωνη για παιδιά και γυναίκες που εγκυμονούν και όμως περνούν τόσα εμπόδια για να βρεθούν μακριά από τη δική τους χώρα, όσο και αν πιστεύω ότι δεν πρέπει κανείς να μένει μέσα στο κρύο, στη βροχή, χωρίς φαγητό και χωρίς περίθαλψη, χωρίς να υπάρχει μια στέγη για να τους κρατά ζεστούς, αναρωτιέμαι τι ακριβώς περιμένουν ή ζητούν να κάνει η πολιτεία.
Δουλειές δεν υπάρχουν!!!!!!!!!!!! 
Η ΕΕ δεν τους θέλει στο κατώφλι της............
Η επιστροφή όχι μόνο κοστίζει αλλά και δεν τους δέχονται τους περισσότερους οι χώρες τους.............
Η Ελλάδα βιώνει δραματικές καταστάσεις που μας έχουν διαλύσει όλους, και δεν βλέπουμε φως στο άμεσο μέλλον......
Πώς θα μπορέσει να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους;;;;;;;
Δεν μπορώ, ρεαλιστικά σκεπτόμενη, να κατανοήσω πολιτικά κόμματα, που υποστηρίζουν την περίθαλψη τόσων αναξιοπαθούντων.
Δεν κατανοώ, πώς και γιατί η ΕΕ δεν αναλαμβάνει δραστικά μέτρα για να βοηθήσει μια χώρα της, να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο της μαζικής μετακίνησης πληθυσμών.
Στην Κομοτηνή, οι μετανάστες έβαλαν φωτιά, αφού έσπασαν τα πάντα στο χώρο φιλοξενίας τους και με τα σίδερα από τα κρεβάτια ενεπλάκησαν με τους αστυνομικούς που πήγαν για να επαναφέρουν την τάξη!!!!!!!!!!!!
Δυο αστυνομικοί τραυματίες ................ενώ η τάξη απεκατεστάθη έως.............την επόμενη φορά!
Μέσα σε όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, διαβάζουμε και στα Επίκαιρα, την αποσταθεροποίηση που ''δουλεύουν'' οι Γερμανοί μαζί με Τούρκους επιχειρηματίες. Τα Επίκαιρα αποκαλύπτουν τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκόφρονων» μουσουλμάνων και των οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.
Οι μετανάστες λοιπόν, είναι χρήσιμοι για κάποιους. Είναι τα λεγόμενα εργατικά χέρια που θα δεχθούν να δουλέψουν για ψίχουλα...........για να το δούμε και αυτό!!!!!!!!!!!!!!
Η ΕΟΖ είναι επίσης μέσα στα σχέδια Γερμανών....επιχειρηματιών, τουλάχιστον μέχρι σήμερα αυτοί οι επιχειρηματίες έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους........
ΕΟΖ, λέγεται, ότι θέλουν να καταστήσουν όλη την Ελλάδα, αρχής γενομένης από μεμονωμένες περιοχές............
Το άρθρο αναφέρει και τον ρόλο των ΗΠΑ, και καταλήγει :'' Η σύγκρουση ΗΠΑ-Γερμανίας στον ελληνικό χώρο μεταφέρεται και στο χώρο των μουσουλμάνων. Υπάρχουν σε εξέλιξη συγκεκριμένες διεργασίες και σχεδιασμοί, μέσω των οποίων κάποιοι-αν προχωρήσουν- θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε «Συρία». Η Θράκη και η Αττική αποτελούν πεδία των σχεδιασμών τους.''
Αλήθειες ή ψέμματα;;;;;;;;;
Το σίγουρο είναι ότι στο θέμα της εξωτερικής μας πολιτικής πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα, μια και οι περικοπές μισθών και συντάξεων μας έχουν αποσπάσει την προσοχή μας τελείως!
Και εκεί τα πράγματα μπορεί να αποδειχθούν λίαν επικίνδυνα και μη ανατρέψιμα!!!!!!!!!!!!



4 σχόλια:

  1. Επειδή το Μπαγκλαντές και η Ινδία τους πέφτει λίγο μακριά, είπαν και αποφάσισαν να τα μεταφέρουν πιο κοντά τους, έτσι ώστε και τα μεταφορικά των παραγόμενων προϊόντων να είναι χαμηλότερα...
    Και που ειναι το ιδανικό μέρος;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει ιδανικό μέρος ΒΡΩΜΙΆΡΗ απλά ανθρώπινο! Όνειρα γλυκά

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα.

    Αυτοί δεν ζητάνε ανθρώπινα μέρη, επειδή δεν είναι Άνθρωποι. Ζητάνε μέρη και τοποθεσίες όπου θα κάνουν τις business τους όπως αυτοί θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς να μπορεί να τους ενοχλεί κανένας.

    Ονειρεύονται μια νέα Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία όπου εκεί ήταν όλα ιδανικά για κάτι τέτοιες business.

    Δουλεία, Δουλεία & Δουλεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα ΒΡΩΜΙΑΡΗ. Φυσικά δεν ζητάνε ανθρώπινα μέρη. Όμως άνθρωποι είναι, απλά εμάς τους πολλούς δεν μας θεωρούν ανθρώπους!!!!!!!!!!!!Πάντως τις αλυσίδες τις έχουν περάσει ήδη σε μας..........Θα δούμε!!!!!!

      Διαγραφή