Κάνουμε τα πάντα ανάποδα!!!!!!!!!!!!


Ξέρετε πώς θα ήταν αν μπορούσαμε να περπατάμε ανάποδα;;; Προς τα πίσω;;; Ή προς τα πάνω;;;
Αν λέγαμε ξεκινάμε προς τα μπρος και βάζαμε όπισθεν;;; Αν πρώτα μεθούσαμε και μετά πίναμε;;;
Κάπως έτσι πάει και η χώρα αυτή.............Δεν ξέρω τι να πω..........
Ψάχνουν ....ψάχνουν....για να βρουν τους φοροφυγάδες, να πιάσουν τους μαϊμού αναπήρους, να βρουν ποιοι παίρνουν τη σύνταξη της ''Θεός σχωρέστην'' μαμάς τους, και;;;; Τι γίνεται μετά;;; Θα περίμενε κανείς ότι θα υπήρχε ο μηχανισμός εκείνος που θα επέτρεπε να εισπραχτούν αυτά τα παράνομα έσοδα...Δεν χρειάζεται το κράτος χρήματα;;;
Κι όμως............έχουν γεμίσει τα ΚΕΠ αυτοί οι τυφλοί που έγινε το θαύμα και είδαν, αυτοί που αποφάσισαν να παραδεχθούν ότι πέθανε η μάνα τους, όλοι αυτοί που ήταν παράλυτοι και περπάτησαν....τέλος πάντων, επειδή φοβούνται και τη φυλακή προφανώς, ζητούν να τους επιτραπεί να επιστρέψουν τα χρήματα των επιδομάτων-συντάξεων όλων των χρόνων που παράνομα έπαιρναν....
Και η κρατική μηχανή τι κάνει;; Δεν έχει προβλέψει κάτι τέτοιο, δεν έχει νομοθετήσει ώστε να μπορεί να εισπράξει τα χρήματα.....χα χα πρώτα κυνηγάμε και μετά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τα θηράματα....χα χα ανάποδα  ολοταχώς!!!
Αμ...το άλλο;;; Ο κόσμος χάνει εισοδήματα, ο κόσμος έχει ενεργοποιηθεί και αγοράζει κατευθείαν από παραγωγούς και τι κάνει η κρατική μηχανή;;; Ούτε ένας νόμος δεν ψηφίζεται που να επιτρέπει νόμιμα, την αγορά κατευθείαν από παραγωγούς, ενώ θα έπρεπε πρώτα να γίνει κάτι τέτοιο και μετά η μείωση των εισοδημάτων...........Και εδώ ανάποδα αρμενίζουμε!!!
Και τώρα οι χώροι κράτησης των μεταναστών....Οι χώροι φιλοξενίας...Τους αφήσαμε και μπήκαν στη χώρα όσοι ήθελαν και όπως ήθελαν....και τους αφήσαμε να ζουν ανάμεσά μας χωρίς να ξέρουμε ποιοι είναι και από πού ήλθαν και τώρα....μετά τόσα χρόνια....μέσα σε οικονομική ύφεση, θα φτιάξουμε τους χώρους αυτούς!!!!!!!!
Όλα λοιπόν ανάποδα γίνονται σ' αυτό το κράτος!  Γι αυτό λέω πρώτα να ψηφίσουμε και μετά να ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία...τι λέτε;;;
Και επειδή πλησιάζουν οι εκλογές...επειδή μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο και θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά λουλούδια στο μπαξέ, έχει να γελάσει το πικραμένο χείλι μας πάμπολλες φορές..
Ήδη εγώ γέλασα πολύ με τη σημαία του κ.Βενιζέλου που θα στηρίξει την προεκλογική του εκστρατεία: ''Πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος''!!!
Πρώτα τον καταστρέψαμε....πρώτα τον οδηγήσαμε για άλλη μια φορά σε χρεοκοπία- διατεταγμένη πτώχευση- και μετά θα συζητήσουμε τον τρόπο για το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος!! Και φταίει -είπε-η προηγούμενη διακυβέρνηση που καθυστέρησε τις διαρθρωτικές αλλαγές...Κρίμα που έλειπε από εκείνην την κυβέρνηση !!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα
Χώρια οι τσακωμοί των κομμάτων μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει περισσότερους ψήφους...............είναι για γέλια στ' αλήθεια!!!!!!
Αποσύρθηκε νομοσχέδιο χθες που αφορούσε την ενοποίηση υπηρεσιών γιατί δεν συμφώνησαν μεταξύ τους τα δυο μεγάλα κόμματα!!!!!!!!!!Ενώ συμφώνησαν για να μας σφίξουν το ζωνάρι τόσο πολύ που μετά βίας αναπνέουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να δούμε τι θα ακούσουμε ακόμη...Τώρα εξάλλου άρχισε ο χορός!!!!!!!!
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!!!!!!!!!!!!
Προσοχή μη ζαλιστείτε με το  ''ανάποδο περπάτημα''!!!!!!!!!!!!!!!!


2 σχόλια:

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά που να το βρεις κι εσύ κι εγώ και όλοι μας... Ας ευχηθούμε μόνο αυτή τη φορά ο λαός να ψηφίσει χωρίς απειλές και ψευτοδιλήμματα!

    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Αντε και να το ευχηθούμε.....λέω πως θα μείνουμε με την ευχή!!!!!!!!!Απαισιοδοξία πρωί πρωί ε;;;

      Διαγραφή