Κούρες ομορφιάς και ντοπάρισμα για ανήλικες μέλλουσες ''Μις Ομορφιά''!


Είναι συνήθως 6άχρονα κοριτσάκια  και τα περισσότερα μικρότερα των 10 ετών. Και παίρνουν μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς!
Και φυσικά στις ΗΠΑ....πού αλλού;;;
Εκεί, που οι γονείς αυτών των μικρών παιδιών, που θα έπρεπε να τα μεγαλώνουν φυσιολογικά, να τα διδάσκουν παίζοντας, να τα αφήνουν να ζήσουν σαν παιδιά, εκεί, αυτοί οι γονείς, μετατρέπονται σε μάνατζερ για να κερδίσουν τα κοριτσάκια τους, σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς, που ίσως το μόνο που προσφέρει είναι χρηματικά έπαθλα!!!!
Βαμμένα σαν μοντέλα ή, πολλές φορές σαν μικρές ''πόρνες'', χάνουν την παιδικότητά τους, αλλάζει η ζωή τους και μάλιστα υφίστανται κούρες ομορφιάς που μόνο ενήλικες θα επιτρεπόταν να δεχθούν.
Η ηλικία των κοριτσιών αυτών είναι από 5 έως 9 συνήθως, και η προετοιμασία τους για τα παιδικά καλλιστεία είναι εντατική. Αποτρίχωση, μαγικιάζ, βγάλσιμο φρυδιών, συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας, συμμετοχή σε ριάλιτι είναι η ζωή των υποψήφιων ''σταρ''!!!!
Τελευταία παρουσιάστηκε και ''ειδικός χυμός'' που η ίδια η μητέρα δίνει στο κοριτσάκι της για να τονώνεται και να νοιώθει χαρούμενη!!!!!!!!! Φυσικά η ''μαμά'' δεν αποκαλύπτει τα συστατικά του χυμού που δίνει στην κόρη της, αλλά υποστηρίζει ότι είναι ακίνδυνο!!!!!! Το ίδιο όμως το παιδί δήλωσε ότι όταν πίνει το χυμό αισθάνεται χαρούμενη και έχει όρεξη για παιχνίδι!!!!!!!!!!!
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/284568/doparoun-6hrona-gia-na-nikisoun-sta-kallisteia/

Σ'αυτή τη χώρα που θα έπρεπε να πάρει μέτρα για αυτήν την εκμετάλλευση των παιδιών από τους ίδιους τους φυσικούς γονείς του, δημιουργήθηκαν και σαλόνια ομορφιάς για ανήλικα!!!
Παιδιά που μόλις μάθανε να περπατάνε συμμετέχουν σε επιδείξεις μόδας, έχοντας γονείς-δυστυχώς- που δηλώνουν ότι το κάνουν για πλάκα(!!!!!!), ενώ άλλοι γονείς υποστηρίζουν ότι γι αυτό έκαναν παιδιά.....για να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ομορφιάς και να γνωρίσουν τη δόξα!!!!!!!!!!!
Ή...-λέω εγώ-....για να τους φέρουν χρήματα που δεν κατόρθωσαν μόνοι τους, με τις δικές τους δυνάμεις να αποκτήσουν!!!!!!!!!!!!!
Βαμμένα νύχια, σέξι ντύσιμο, σολάριουμ, ώρες πολλές στο  μακιγιάζ, είναι ό,τι μαθαίνουν αυτά τα παιδιά.

Το πώς επιδρά στην ψυχολογία τους σαφώς και δεν ενδιαφέρει κανένα.
Και το κράτος, ο υπεύθυνος φορέας, τι κάνει;;;
Αντί να απαγορεύσει τέτοιου είδους ''κακοποίηση''--γιατί για μένα πρόκειται για μια από τις χειρότερες κακοποιήσεις του ψυχισμού των παιδιών--, δίνει άδειες σε ινστιτούτα ομορφιάς για παιδιά, δίνει άδεια για εκπομπές ριάλιτι για την ανάδειξη της μέλλουσας μπάρμπι, επιτρέπει σε γονιούς να εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους με στόχο το κέρδος!!!!
Εκτιμάται ότι τουλάχιστον 3.000.000 κοριτσάκια έχουν περάσει από πασαρέλα το λιγότερο μια φορά στη ζωή τους!!!!!!!!!!!
Οι ψυχολόγοι και οι θεατές--λέει η ειδησεογραφία--έχουν εξοργιστεί με αυτή τη μόδα στις ΗΠΑ...Και τι κάνουν;;; ερωτώ!!!!
Γιατί ο κόσμος μπορεί να καταφέρει τα πάντα....Ό,τι δεν μας αγγίζει δεν μας αφορά;;;;;;; Ή μήπως ο φυσικός γονιός των παιδιών έχει άπειρα δικαιώματα στη διαμόρφωση της ζωής τους;
Και μετά κατηγορούμε τους παιδεραστές, τους  προαγωγούς γυναικών, τους γονείς που νοικιάζουν τα παιδιά τους......τους βιαστές.....και όλους τους διεστραμμένους του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!
Αυτοί οι γονείς τι ακριβώς προσφέρουν στα παιδιά τους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;




2 σχόλια:

  1. "Ό,τι δεν μας αγγίζει δεν μας αφορά"
    Αυτή η φράση σου Άννα δείχνει ακριβώς πως σκέφτονται πολλοί από μας, που λεγόμαστε άνθρωποι. Εξοργίζομαι με κάτι τέτοια κι αν μιλάω γι' αυτά με κοιτάζουν περίεργα. Ειδικά σ' αυτήν την περίπτωση που έχει να κάνει με μικρά παιδιά, που θα έπρεπε να τα προστατεύουμε με νύχια και με δόντια. Απορώ με αυτές τις μανάδες .... τι έχουν μέσα στο μυαλό τους??? και στην ψυχή τους!!!
    Την καλησπέρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nίκη μου και εγώ εξοργίζομαι τόσο πολύ που φτάνοντας στα άκρα θα ζητούσα -αν μπορούσα- από τα κράτη να ποινικοποιήσουν τέτοιες συμπεριφορές γονιών!!!!!!!!!!!!!
      Νομίζω πάντως ότι αν υπάρχει κάτι στο μυαλό αυτών των γονιών και στη ψυχή τους, αν έχουν, θα είναι το χρήμα!!!!!!!!!!
      Καλησπέρα και από μένα!!!

      Διαγραφή