Η αλληλεγγύη ταϊζει!!!!!!!


Τα Χριστούγεννα πέρασαν! Και οι περισσότεροι  έχουμε αναγάγει τη μέρα αυτή ως ημέρα συγκέντρωσης της οικογένειας για φαγοπότι...
Κάποιοι όμως το να βρουν φαγητό, για να καλμάρουν την πείνα τους,  πραγματοποιούν άθλο .Και σήμερα αυτοί οι κάποιοι γίνονται ολοένα και  περισσότεροι..
Ήδη άλλη μια είδηση, στα πλαίσια της τοπικής κοινωνίας που δείχνει αλληλεγγύη  σε όσους δεν έχουν ούτε για τροφή, ήρθε από τον Πύργο!


Σε συνεργασία με την εθελοντική δράση Πύργου , ιδιοκτήτες εστιατορίων και ψητοπωλείων, θα δίνουν ένα πιάτο φαγητό, σε ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε για αυτό.
Μερικές μερίδες θα προσφέρει ο καθένας... αλλά μεγάλη μερίδα από την καρδιά του καθενός θα προσφερθεί στους συμπολίτες τους!!!

Πολυτέλεια το φαγητό για πολλούς συμπολίτες μας....ας μην το ξεχνάμε, ειδικά όταν ο κάδος απορριμμάτων μπορεί να μαντέψει το τι μαγειρεύει η κάθε γειτονιά καθημερινά!!!


Και σε άλλες πόλεις υπάρχει δραστηριοποίηση! Φαίνεται ότι οι πολίτες συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!!

Ανησυχητική αύξηση των πολιτών που αναγκάζονται να περιμένουν ουρά στα συσσίτια για ένα πιάτο φαγητό!!!

Και είναι ανησυχητική.....για όλους όσους αισθάνονται άνθρωποι...

Ανησυχούν καθόλου οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης;;; Οι υπεύθυνοι της ύφεσης που κλείνει δουλειές και περιθωριοποιεί πρώην εργαζόμενους οικογενειάρχες;;;

Να ευχηθώ θέλω ο νέος χρόνος να είναι λιγότερο απάνθρωπος και να φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων, αλλά....ίσως είναι απλά ένα όνειρο θερινής νυχτός!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου