Δεν είναι αρκετό το "ειλικρινά συγγνώμη" στα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης που διαπράχθηκε από μέλη του κλήρου!!!



Λίγες μέρες απομένουν ως τα Χριστούγεννα...Λίγες μέρες από την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, την γιορτή της αγάπης, της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της γιορτής των παιδιών!!!!!!!!!!

Τα τόσο κακοπαθημένα παιδιά του κόσμου, είναι θύματα ενός κόσμου ρηχού, σκληρού, ανήθικου, ενός κόσμου που εμείς οι ενήλικες φτιάξαμε ή ανεχθήκαμε, στο ''όνομα του ωχαδερφισμού'' και της έλλειψης χρόνου εξαιτίας του κυνηγιού του χρήματος !!!!!!!!!
Και υπάρχουν χιλιάδες, εκατομμύρια παιδιά που κακοποιούνται καθημερινά, λεκτικά και με τη χρήση βίας...Υπάρχουν τόσα πλάσματα αθώα, αγνά που στιγματίζονται από τις βίαιες ορέξεις ''άρρωστων'' ενήλικων με διαστροφές απερίγραπτες...
Μια νέα έρευνα, που ολοκληρώθηκε στην Ολλανδία, τη χώρα του ''ελεύθερα τα πάντα'', δείχνει ότι πολλές δεκάδες χιλιάδες παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στους κόλπους της ολλανδικής Καθολικής Εκκλησίας από το 1945 έως σήμερα και έχουν αναγνωριστεί 800 φερόμενοι ως δράστες...Κάποιοι ζουν ακόμη!!

Ναι....στους κόλπους της ολλανδικής καθολικής Εκκλησίας, του ναού του Θεού, που ειδικά αυτές τις ημέρες μεταδίδει το πνεύμα των εορτών, την αγάπη στους πιστούς της...



Παιδάκια που στερήθηκαν τους γονείς τους, που η ζωή τα πόνεσε τόσο ώστε να ζουν στα ιδρύματα της Εκκλησίας τους, δέχθηκαν ελαφρά ως μέτρια κακοποίηση, όπως σεξουαλικό άγγιγμα, σύμφωνα με την επιτροπή, η οποία υπολογίζει ωστόσο ότι οι περιπτώσεις βιασμού ανηλίκων ανέρχονται σε μερικές χιλιάδες.
Ανώμαλοι άνθρωποι....που ενώ θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν από το κράτος ως ειδεχθείς εγκληματίες--είναι ο ελαφρύτερος χαρακτηρισμός που μπορώ να τους προσάψω--καλύπτονταν όλα αυτά τα χρόνια από την καθολική Εκκλησία για να σώσει τη..................φήμη της!!!!!!!!!!!!!

Η έρευνα αυτή ανατέθηκε στην επιτροπή Ντέετμαν από τη Σύνοδο των Επισκόπων και την Ολλανδική Θρησκευτική Σύνοδο το 2010, όταν ήρθαν στο φως περιπτώσεις παιδεραστών ιερέων στην Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, την Αυστραλία, τον Καναδά και τις Η.Π.Α.

Τη λύπη τους εξέφρασαν οι Ολλανδοί Επίσκοποι όταν δημοσιεύτηκε η έρευνα αυτή!
Μου ακούγεται σαν προσβολή αυτή η έκφραση λύπης!!!!!!!!!! Τίποτε δεν είναι αρκετό για να σβήσει από την αθώα ψυχούλα όλη αυτήν τη βρώμα και τη δυσωδία που άφησαν οι καθολικοί ιερείς, οι γυναίκες και οι κοσμικοί που εργάζονταν σ' αυτά τα ιδρύματα!
Και πόσες χιλιάδες παιδιά υπάρχουν που κακοποιούνται συνεχώς στον κόσμο και δεν μαθαίνουμε ποτέ ποιοι είναι οι υπαίτιοι!!!!!!!!!!!

Πάρτε μέτρα τώρα! Άμεσα! 



Τα πολιτισμένα κράτη δεν είναι μόνον αυτά που έχουν δημοσιονομική εξυγίανση στα κελεύσματα της Ευρώπης.
Πολιτισμένα κράτη δεν νοούνται αυτά που επιτρέπουν την ελευθερία έκφρασης και κίνησης σε κάθε ανώμαλο, άρρωστο και εγκληματικής φυσιογνωμίας πολίτη ....
Πολιτισμένα κράτη εννοούνται όσα προστατεύουν τους αδύναμους κρίκους τους, τους πολίτες τους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στις ορέξεις ισχυρότερων και απάνθρωπων συνανθρώπων τους..

Επιτέλους, μέρες που έρχονται, ας θυμηθούμε τι σημαίνει άνθρωπος και αγάπη προς τον πλησίον.
Η προσοχή μας προς τα παιδιά θα πρέπει να είναι αμείωτη ....

Ο θάνατος της ψυχής ή το τραυματισμός της είναι κατά τη γνώμη μου περισσότερο κολάσιμος από το θάνατο του σώματος!!!!!!!!
Άρα δολοφόνοι θεωρώ ότι είναι και όλοι αυτοί που προκαλούν τέτοιες κακοποιήσεις στα παιδιά, αφού σκοτώνουν πρωτίστως τη ψυχή τους!!!!!!!

Η επιτροπή αυτή στην οποία μετείχαν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων ο Ντέετμαν, ένας πρώην δικαστής, καθηγητές πανεπιστημίου και ένας ψυχολόγος, ξεκίνησε την έρευνά της στις 24 Αυγούστου του 2010 για τις κακοποιήσεις που διαπράχθηκαν την περίοδο "από το 1945 ως τις μέρες μας".
Η κουλτούρα της σιωπής ας σπάσει!
Ίσως έτσι γίνει η αρχή για να σπάσει αυτό το απόστημα που βασανίζει αθώες ψυχούλες!!!!!!!!!!!



Πηγή της έρευνας και των αποτελεσμάτων της



2 σχόλια:

  1. Κάτι λέγαμε για τη θανατική ποινή τις προάλλες Αννα μου.Οσο οι υπάνθρωποι γνωρίζουν ότι θα κουκουλώνονται αυτές οι πράξεις τους δεν πρόκειται να σταματήσουν.Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν ανώμαλοι ας πάψει λοιπόν να υπάρχει ατιμωρησία τους.Βλέπεις κάθε μέρα εξαρθρώνονται κυκλώματα παιδόφιλων κι όμως δεν εξαλείφεται το κακό.Γιατί;
    Γιατί δεν επιβάλλεται η αυστηρή τιμωρία που συγκρατούσε τους επόμενους επίδοξους βιαστές αθώων ψυχών.Οσο για την Εκκλησία κάθε κράτους τι να πεις;Εχει συγκαλύψει τα μύρια όσα!
    Να είσαι καλά,καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου Δημήτρη και το ξέρεις.....και δεν θα πάψω να ασχολούμαι με το θέμα όποτε μου δίνεται η ευκαιρία...Ξέρεις....πες πες πιστεύουν ότι θα δεχθούμε και αυτήν την ανωμαλία ως δικαίωμα στην ιδιαιτερότητα!
    Η Εκκλησία πάντως....πολλά καλύπτει και κάθε άλλο παρά ναός του Θεού είναι!
    Καλή και ξεκούραστη Κυριακή να περάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή