''Make fun!!!''----Ας διασκεδάσουμε και εμείς μαζί τους...........

European Tax Payers have paid a lott of their money to help Greece. If Greece is not able to pay back its debts, the people of Europe own Greece. So now you claim a piece of your favorite holliday destination! Use the land for your own needs! Build a nice vacation villa, swimmingpool, invite your guests and go sailing on the sea you own. Make fun! Greece is yours!
......
Έτσι λέει η ιστοσελίδα http://claimgreece.com/ στους Ευρωπαίους φορολογούμενους! Αυτοί πληρώνουν βοηθώντας την Ελλάδα.....και αν η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει το χρέος της, τότε ανήκει στους Ευρωπαίους!  Καλεί λοιπόν τους Ευρωπαίους να διεκδικήσουν τον αγαπημένο τους προορισμό διακοπών. 
Έχουν μάλιστα και ένα χάρτη της χώρας μας στη σελίδα τους και καλούν όλους να διεκδικήσουν  ένα κομμάτι  γης  για  να χτίσουν μια βίλα, μια πισίνα, που με τους φίλους τους θα επισκεφθούν και θα ψαρεύουν στη δική τους θάλασσα. 
Διασκεδάστε, τους προτρέπει ....η Ελλάδα είναι δική σας! 
....................
Προκλητική στάση και θεώρηση του νοήματος της  ενωμένης Ευρώπης από τους διαχειριστές του ιστολογίου αλλά και από τα μέλη της εν λόγω σελίδας.
Ξεχνούν προφανώς αυτοί οι Ευρωπαίοι των πλούσιων χωρών, ότι έγιναν πλούσιοι γιατί υπάρχουν χώρες- αγορές όπως η ελληνική αλλά και ότι όλες οι χώρες έχουν δανειστεί υπέρογκα ποσά. 
''Μηδένα προ του τέλους μακάριζε''! 
Μια απορία έχω....και άλλες χώρες έχουν πάρει βοήθεια από την ΕΕ....Γιατί τέτοιο μένος με την Ελλάδα; 




Claim your piece of Greece

European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does

Αυτός είναι και ο τίτλος! 
Ευτυχώς που υπάρχουμε τελικά και εμείς ως χώρα για να περνούν την ώρα τους ορισμένοι  Ευρωπαίοι και να βγαίνουν από την πλήξη της δικής τους ζωής....
Σκεφθείτε....ίσως βοηθάμε πολλούς να αποφύγουν το αλκοόλ, να χαμογελάσουν, να παίξουν, να διασκεδάσουν.....
Ίσως....παύουν να βλέπουν τη ζωή τους τόσο μίζερη! 



2 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ??? ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΝΑΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΔΩ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΔΗΛ. ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΄΄ΜΑΣΑΜΕ΄΄. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΄΄ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ΄΄ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΣΤΙΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ??? ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ?? ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΘΗΡΑΜΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.......ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι για γέλια πάντως...................μην το παίρνεις κατάκαρδα! Δουλειά δεν έχουν και περνάνε την ώρα τους....Πάντως θα θελαν πολύ να ζουν στη χώρα μας....αυτό είναι ολοφάνερο!!!!!!!!
    Δεν φταίμε εμείς....ο ήλιος φταίει!!!!!!!!!!!!!χαχαχα
    Καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή