Κι όμως ...υπάρχουν κάποιοι που αγαπούν να σκορπούν πόνο και τρόμο!!!!!


Συνελήφθησαν τα μέλη της συμμορίας  που καταλήστευαν και τρομοκρατούσαν τα θύματά τους..........Λέγεται ότι ήταν βίαιοι, αρέσκονταν σε βιασμούς και ανωμαλίες  και φυσικά σκορπούσαν τον τρόμο παντού.
Είναι νέοι..........νέα παιδιά που δεν λήστευαν απλά................... αλλά  κακοποιούσαν με ποικίλους τρόπους τα θύματά τους!
Και αναρωτιέσαι ............νέοι βουτηγμένοι στα ναρκωτικά, ασύδοτοι και κυρίως σαδιστές! Τους άρεσε και αυτό είναι το χειρότερο, να προκαλούν φόβο και πόνο!
Σήμερα διάβασα άλλη μια είδηση τελείως διαφορετική!
Μαθητές πήραν μια γάτα μέσα στην τάξη τους και τη βασάνιζαν! Έτσι για πλάκα!!!!
Να και άλλοι νέοι άνθρωποι, που θα βγουν στην κοινωνία αργότερα και αρέσκονται να προκαλούν πόνο  σε ζωντανά.Για να διασκεδάσουν! 
Και είναι μαθητές Λυκείου! Στα Χανιά!
Και χρησιμοποιούσαν στυλό  και σουγιά.....για να βασανίσουν το ζωντανό!
Βασανισμός μέχρι θανάτου!
Σοκ προκάλεσαν στους υπόλοιπους συμμαθητές τους που παρακολουθούσαν έντρομοι!
Και ερωτώ: τι ψυχικό κόσμο έχουν αυτά τα νέα παιδιά;;;;;;;
Τι κάνουν οι γονείς;;;;;;;;;;;;
Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα και μάλιστα νέα παιδιά, που μορφώνονται και να μη νιώθουν τον παραμικρό οίκτο για τις κραυγές πόνου που προκαλούν ακόμη και σε μια γάτα;;;;;
Κάποιοι λένε ότι η γάτα ξέφυγε από τα χέρια των βασανιστών της και πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι την πέταξαν αυτά τα ''τερατάκια'' για να την αποτελειώσουν!
Και τώρα τι;;; 
Καμαρώνουν για την πράξη τους;;;;;
Όπως η συμμορία θα καμάρωνε όταν έκαναν γερή μπάζα και διασκέδαζαν μετά, βιάζοντας.
Απορώ! Και απελπίζομαι για τους ανθρώπους και πού μπορούν να φτάσουν.
Εξοργίζομαι όμως με τους γονείς που μεγαλώνουν προβληματικά παιδιά, σαν τους μαθητές του Λυκείου.........που δεν ξέρεις ποτέ πώς θα εξελιχθούν....και δεν ζητούν βοήθεια,  ή δεν παίρνουν καν είδηση τα προβλήματα των παιδιών τους....Και  στη χειρότερη όλων των περιπτώσεων, εξοργίζομαι επειδή υπάρχουν κάποιοι γονείς που καμαρώνουν για αυτές τις  πράξεις των παιδιών τους!!!!!!!!!
Και σίγουρα οι πράξεις βασανισμού του ζώου δίνουν μια κατεύθυνση.....της εξέλιξής τους και του προβληματικού του χαρακτήρα τους!!!!!!
Η αστυνομία φυσικά ειδοποιήθηκε......
Το ''μετά'' δεν ανακοινώθηκε!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου