Η αποκάλυψη δεν ήλθε και προκάλεσε..................απογοήτευση!!!!!!!!

Είναι να απορεί κανείς με τον κόσμο!!! Μπορεί να μην είναι πολλοί, μπορεί και να είναι  όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο ιεραπόστολος, αλλά οι οπαδοί του  89άχρονου κ.Κάμπινγκ απογοητεύτηκαν επειδή ...........έπεσε πάλι έξω στους υπολογισμούς του και η αποκάλυψη δεν ήλθε!!!
Και μιλάμε για κόσμο που ζει στις ΗΠΑ!!!! 
Κάποιοι εξ αυτών, ξόδεψαν χιλιάδες δολάρια για να προειδοποιήσουν τον κόσμο!


Ως γνωστόν, ο Κάμπινγκ είχε προφητεύσει ότι η συντέλεια του κόσμου θα γινόταν στις 21 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα ώρα Καλιφόρνιας!!!(εδώ)
Θα ξεκινούσε η συντέλεια, με ένα σεισμό και ο Χριστός θα επανεμφανιζόταν!
Ως τα τέλη Οκτωβρίου θα πέθαιναν οι μη πιστοί!!! 
Βέβαια δεν διευκρίνιζε ο ψευτοπροφήτης,  ή δεν έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες που προέβλεπε, αν η συντέλεια με το σεισμό θα διαρκούσε πολύ καιρό!!!!!!!!!!


Πάντως,  ένας συνταξιούχος από τη Νέα Υόρκη ξόδεψε 140 χιλιάδες δολάρια από τις αποταμιεύσεις του!
Κάποιοι άλλοι, ταξίδεψαν στην Καλιφόρνια για να ζήσουν την εμπειρία της αποκάλυψης!!!!!!!!!
Ένας οπαδός του Κάμπινγκ, είπε στο ΒΒC, ''Ήλπιζα να συμβεί γιατί πιστεύω ότι στον παράδεισο θα είναι καλύτερα από εδώ''!!!


Το ''ωραίο'' της υπόθεσης είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πίστευαν ότι είχαν εξασφαλίσει μια θέση στον παράδεισο!!!!!!!!!!!!!
Και το τραγικό είναι  ότι οι αρχές, φοβούνται αυτοκτονίες των οπαδών,επειδή......διαψεύστηκαν οι προσδοκίες τους! Για το λόγο αυτό, αναφέρει η Washington Post,   οι τηλεφωνικές γραμμές για την πρόληψη αυτοκτονιών βρίσκονται σε συναγερμό προκειμένου να συνδράμουν όσους πιστούς πέσουν σε κατάθλιψη έπειτα και από τη μη εκπλήρωση των προσδοκιών τους.



Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως υπήρξαν και αυτοί που διακωμώδησαν την αποκάλυψη  διοργανώνοντας συγκεντρώσεις...Και με αυτόν τον τρόπο όμως, έδωσαν έκταση στο θέμα, έτσι δεν είναι;;;
Ο υπαίτιος της λανθασμένης προφητείας, εξαφανίστηκε!
Και την προηγούμενη φορά, το 1994, είχε πάλι προβλέψει εσφαλμένα, την ημέρα της αποκάλυψης και δικαιολογήθηκε ότι οφειλόταν σε μαθηματικό λάθος!!!
Ίσως τώρα βρίσκεται πίσω από την αριθμομηχανή του και ξανά υπολογίζει κάνοντας προσθέσεις και πολλαπλασιασμούς....
Ίσως έπαθε κατάθλιψη.......ή ζήτησε ακρόαση από το Θεό και είναι στην αίθουσα αναμονής!!!!!!!!!!!!!


Έλεος με το τι πιστεύει πια ο κόσμος!!!!!!!!! 
Θα έπρεπε λίγο να ''ανοίξουν'' το μυαλό και τα μάτια τους και να αντιλαμβάνονται τους τρόπους που εφευρίσκουν επιτήδειοι για  να τους πάρουν τα χρήματά τους ή να τους χρησιμοποιήσουν για να γίνουν διάσημοι.............
Εντάξει....όλοι παραδεχόμαστε ότι ο κόσμος μας δεν είναι καλός, αλλά και να παρακαλάμε να έλθει η αποκάλυψη και να πεθάνουν εκατομμύρια μόνο και μόνο για να βρεθούμε στον παράδεισο..................είναι ότι χειρότερο μπορεί να σκεφθεί κανείς!!!
Απογοητευμένοι λοιπόν είναι οι οπαδοί του, αλλά υπάρχουν και οι οργισμένοι...........επειδή  πίστεψαν τον ''προφήτη της αποκάλυψης''!!!

Δεν προκαλεί- πάντως- έκπληξη  το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι επιτήδειοι που εξαπατούν με κάθε τρόπο  τόσους πολλούς, με σκοπό το πλουτισμό!!!
Είναι εποχές αυτές που ζούμε, ώστε να είναι κανείς ευκολόπιστος;;; Όχι πως υπήρξαν ποτέ εποχές που ευνοούσαν την αφέλεια, αλλά σήμερα, με τόση πληροφόρηση θα έπρεπε ο κόσμος  να ..............''ψάχνεται'' με ότι ακούει!!

Παρηγοριά, όμως στους απογοητευμένους, πρόσφερε μια χριστιανική οργάνωση στην Καλιφόρνια που καλούσε τους οπαδούς του Κάμπινγκ να παρακολουθήσουν την  λειτουργία τους ώστε να απαλύνουν τον πόνο τους!!!!!!!!
Ευκαιρίας δοθείσης δηλαδή...............να την αφήσουν ανεκμετάλλευτη;;;
Για να δούμε τελικά αν θα επανεμφανιστεί ο κ. Κάμπινγκ  και τι δικαιολογίες θα βρει να πει...........Μα δεν μπορεί να επέμβει η  εκεί πολιτεία, ώστε να διαπιστωθεί τουλάχιστον  αν έχει σώας τας φρένας;;;;;;;;;;;;;;;;; 


οι πληροφορίες είναι από το http://news.in.gr/ 
 και τα σχόλια δικά μου




2 σχόλια:

  1. Γαμώτο. Πάλι λάθος.

    Ευτυχώς υπάρχει η 12-12-2012. Για νάχουμε κάτι να ελπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xαχαχαχαχαχα Κοιμήσου ήρεμα Ιονν!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή