Ήρθε η ώρα της συντέλειας.....και δεν το λέω εγώ!!!!!!!!!!!!!

21 Μαϊου η συντέλεια του κόσμου!!!!
Και μάλιστα στις 6 το απόγευμα ώρα Καλιφόρνιας δηλ ξημερώματα της 22ης για μας!!!!!!!!!!!
Τάδε έφη ο βαπτιστής στο θρήσκευμα και συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός  κ. Κάμπινγκ, ετών 89!!!!


Πώς το βρήκε;
Μα μέτρησε 722.500 ημέρες και βρήκε τη Δευτέρα Παρουσία!!! Ο αριθμός αυτός  προκύπτει, πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17 από την ημέρα της Σταύρωσης (1 Απριλίου του 33 μ.Χ.).
 Όσο για τις τελευταίες «βιβλικές» καταστροφές (σεισμοί σε Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Αϊτή), αυτές, σύμφωνα με τον ιεροκήρυκα, απλώς προμηνύουν την αποκάλυψη.
Ο κ.Κάμπινγκ υποστηρίζει ότι έχει δεκάδες  χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο!!
Μιλάει καθημερινά  στους οπαδούς του μέσω του Family Radio Network, ενός θρησκευτικού ραδιοφωνικού δικτύου που στήθηκε εξ ολοκλήρου από τις δωρεές των ακροατών του. 
Παράλληλα, ο "προφήτης" έχει διαθέσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να... διαφημίσει την προφητεία του αναρτώντας σχετικά μηνύματα σε περισσότερες από 2.000 διαφημιστικές πινακίδες στην Αμερική!
Υποστηρίζει, ότι την ώρα της συντέλειας του κόσμου, είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν οι ουρανοί και το 2% του πληθυσμού της γης να μεταφερθεί στον παράδεισο. Όσο για το υπόλοιπο 98%, αυτό πρόκειται να καταλήξει εξπρές στην κόλαση.
Τώρα βέβαια, δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε για εξομολόγηση μπας και αυξηθεί αυτό το 2%, αλλά και στην κόλαση εμείς οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε!!! Εξάλλου δεν είναι εκεί και ο διάβολος οπότε, ''άμα λείπει ο γάτος θα χορεύουμε εμείς''!!!!
Ο  κ. Κάμπινγκ--που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς παράφρων-- μεταδίδει τις προφητείες του σε 48 γλώσσες μέσω ραδιοφωνικών σταθμών σε χώρες όπως η Νότιος Αφρική, η Ρωσία και η Τουρκία ενώ κομπάζει ότι έχει δεκάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο. 
Τα δίκτυα των ΗΠΑ, επισημαίνουν πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάμπινγκ προαναγγέλει το "τέλος του κόσμου", αφού κάτι ανάλογο είχε κάνει τον Σεπτέμβρη του 1994. Η αποτυχία του παρελθόντος όμως δεν τον πτόησε και έτσι επανήλθε δριμύτερος!
Δεν έχω πληροφόρηση για το αν τον πίστεψαν  οι οπαδοί του, αλλά ...''κ.  Χάρολντ Κάμπινγκ, να ανησυχούν και οι μη Χριστιανοί'';
Κοίτα να δείτε που θα πάω στον παράδεισο --ναι ναι παράδεισο θα πάω, έχω μέσον και είμαι στο 2%! --τα ξημερώματα της 22ης και τώρα έμαθα ότι σταυρώθηκε πρωταπριλιά ο Ιησούς! 
Πάντως για καλό και για κακό, μην αποφασίσετε αύριο να μην κάνετε τα δώρα σας στους εορτάζοντες............γιατί 722.500 είναι ο αριθμός....μερικές μέρες συν ή πλην και χάνεις το λογαριασμό!!! Πώς θα αντικρίσετε  συγγενείς και συναδέλφους τη Δευτέρα;;;
Καλή αντάμωση λοιπόν...............όπου ναναι! 
  
ο ιεροκήρυκας ..........προφητεύει!!!!!!!!

8 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αγαπητή Αννα!
    Τι μου θύμισες τώρα,ήταν 7 Σεπτεμβρίου του 1999 τρεις παρά το μεσημέρι είχαμε τελειώσει τη δουλειά και καθόμασταν στη ράμπα της αποθήκης και κουβεντιάζαμε με ατράνταχτα επιχειρήματα τη συντέλεια του κόσμου που θα γινόταν το Μάιο του 2000!Ετσι είχε προβλέψει κάποιος άλλος προφήτης εκείνης της εποχής με την ευθυγράμμιση των πλανητών κι άλλα σχετικά,που δεν τα θυμάμαι τώρα.Και κει που κάναμε σχεδιαγράμματα με μαρκαδόρους και λοιπά ακούστηκε εκείνο το βουητό,που δεν θα ξεχάσω ποτέ,κι έγινε ο φονικός σεισμός της Πάρνηθας!Ας ελπίσουμε πως τα ξημερώματα της Κυριακής (για πες ώρα!) δεν θα 'χουμε ντράβαλα.Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα βρε Δημήτρη...Μη μου πεις πως τα πιστεύεις αυτά!!! Ο σεισμός σύμπτωση ήταν ...και δεν ήταν και η συντέλεια!! Πάντως ώρα Ελλάδας σύμφωνα με αυτόν τον ....ιεροκήρυκα θα είναι 4 τα ξημερώματα.
    Μην μείνεις ξάγρυπνος ότι κάτι θα συμβεί.....
    Είπαμε.....αρκετά έχουμε στο μυαλό μας μη μας τρελάνουν και οι διάφοροι!!!!!!!
    Καλό βράδυ και γλέντα το Σ/Κ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα ρε Άννα.

    Δεν βλέπεις τα σημάδια των καιρών.

    Πως μπορείς να αμφισβητείς το προφανές??

    Το τέλος του Κόσμου έρχεται ...

    Και οι ιεροκήρυκες κάτι παραπάνω ξέρουν από μας.

    Άλλωστε την Αποκάλυψη τι την έχουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες Ιονν να γίνει η Αποκάλυψη αύριο;;; Εγώ πάντως έκλεισα θέση στον παράδεισο..Εσύ πού θα είσαι;;; Αλήθεια διαδίκτυο έχει ο παράδεισος ;;; Κοίτα να δεις που δεν ενημερώθηκα πριν κλείσω θέση!!!!!!!!!!!!!!
    Καλή αντάμωση Ιονν και ..........πρόσεχε...μην τα βάλεις με το διάβολο!!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και βέβαια δεν τα πιστεύω(ήμαρτον),άλλωστε μέχρι τώρα θα έπρεπε να έχει γίνει καμιά δεκαριά φορές η συντέλεια του κόσμου.Απλά η σύμπτωση εκείνο το μεσημέρι ήταν το κάτι άλλο,όπως και τα αποτελέσματα του σεισμού!
    Πάντως για να το διασκεδάσουμε και λίγο:πόσο διαφορετική θα είναι η αποκάλυψη από τις μέρες που περνάει αυτή την περίοδο η ανθρωπότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eίπα και εγώ Δημήτρη....συνειρμοί είναι αυτοί!!!!!!Φυσικά πάντα υπήρχαν οι λάτρεις των προβλέψεων της συντέλειας αλλά να έχουν και οπαδούς;;; Και το ξέρεις φυσικά ότι δεν είναι οπαδοί τους μόνο αδαείς και φτωχοί πολίτες....
    Πάντως για να γελάσουμε και λίγο...........για πες, έκλεισες θέση για παράδεισο;;;;
    Και αύριο γιορτάζει η μισή Ελλάδα.. Χρόνια πολλά από τώρα για όποιον δικό σου άνθρωπο γιορτάζει!
    Καλό βράδυ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. perasa na po kalimera kai eyxaristo!!!
    ...e as to glentisoume simera kai blepoume.
    na ise kala!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κώστα χρόνια πολλά και από εδώ! Φυσικά θα το γλεντήσουμε!!!!!!!!!!!!!! Ας τους να λένε!
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή