Το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας είναι αμφίδρομο!

Όλοι είδαμε την προσευχή των μουσουλμάνων δημόσια στην πλατεία Αττικής και στα προπύλαια του πανεπιστημίου...



Διαβάσαμε και για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι κάτοικοι της περιοχής της πλατείας Αττικής.
Ακούσαμε και τις ''δύο'' φωνές διαμαρτυρίας....
Φυσικά πολλοί αναρωτήθηκαν για τη δημόσια προσευχή των μουσουλμάνων της Αθήνας...Πολλοί  έθεσαν το ''αναπάντητο'' ερώτημα ''γιατί στα προπύλαια'' γιατί δεν ζητούσαν ένα γήπεδο, ένα χώρο κλειστό για να τελέσουν την προσευχή τους;;'' 
Δεκτή και σεβαστή είναι η απαίτηση του σεβασμού στη θρησκευτική ελευθερία και στο δικαίωμα της εκτέλεσης των θρησκευτικών τους λειτουργιών...
Σύντομα θα ξεκινήσει και η ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό. Αναμένεται να παραδοθεί από το Πολεμικό Ναυτικό η έκταση των 16 στρεμμάτων στη Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, ώστε στις αρχές του 2011 να προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός για την ανέγερση του τεμένους που θα αρχίσει εντός του ίδιου έτους..
''Ας γίνει και αυτό'' , ίσως σκεφτούν πολλοί. ''Να τελειώνουμε''!!
Ακόμα και η Άγκυρα μας εγκαλεί-- είναι για γέλια βέβαια-- γιατί είμαστε η μόνη  ευρωπαϊκή χώρα που δεν έχει τζαμί ..Και είναι προφανώς  οι μουσουλμανικές χώρες, οι μόνες, που εμποδίζουν κατά πλειοψηφία τις διαφορετικές θρησκείες.....
Ας είναι.....
Ας δούμε όμως και μερικά γεγονότα που είναι ανησυχητικά ,κατά την προσωπική μου γνώμη..
Κάθε μέρα εισέρχονται παράνομοι μετανάστες, Ισλαμιστές, συνεχώς!!
Διαβάζουμε το πόσο οργανωμένοι είναι και γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιούν τους νόμους της χώρας μας   διεκδικώντας δικαιώματα που τα αρνούνται οι ίδιοι ακόμη και στα μέλη της οικογένειάς τους.
Ανησυχητικό είναι και το ότι γνωρίζουμε ότι επιδοτούνται από αραβικά κράτη για να χτίζουν τζαμιά σε όλη την Ευρώπη , συνεχώς και άλλα και άλλα!!!
Πρόσφατα διαβάσαμε και αυτή την είδηση:
'' Είναι σχεδόν απίστευτο αυτό που έγινε στο 79ο Νηπιαγωγείο Σεπολίων, την περασμένη Δευτέρα, όταν οι μουσουλμάνοι βγήκαν στις πλατείες της Αθήνας να προσευχηθούν για τη θρησκευτική γιορτή τους, το Μπαϊράμι.
 Εκείνη λοιπόν την ημέρα, οι δασκάλες του 79ου Νηπιαγωγείου Σεπολίων, είχαν την φαεινή ιδέα να διδάξουν στα παιδάκια των 4 και 5 ετών τι είναι το Μπαϊράμι, γιατί το γιορτάζουν οι Μουσουλμάνοι και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα για τα νήπια.
 Και όλο αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, υπήρχαν και 3 παιδιά μουσουλμάνων. Κάπως έτσι, τα νήπια - Ελληνόπουλα μυήθηκαν στη θρησκεία του Ισλάμ.
 Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμάνων παιδιών για να προσευχηθούν μαζί τους! Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον Αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτα για να τα εμποδίσει''.
Πώς λέγεται αυτή η στάση των δασκάλων;;;
Ανοχή ;;; Υποχώρηση αξιών;; Αγαθή σκέψη ;;; Ανοησία;;; Προγραμματισμένη κίνηση;;;
Διαβάστε όμως και τη συνέχεια:

''Πρόσφατα κυκλοφόρησε βίντεο από τη γειτονική Αλβανία, όπου μια μουσουλμανική ΄΄φιλανθρωπική΄΄ οργάνωση χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς, επισκεπτόταν σχολεία για να προσφέρει ΄΄δώρα΄΄ στα παιδιά. Τα ΄΄δώρα΄΄ όμως ήταν μαντίλες για τα κοριτσάκια και λευκά σκουφάκια του μουσουλμανικού τελετουργικού για τα αγόρια.
Όχι απλά τους τα έδιναν, αλλά υποχρέωναν να τα φορέσουν, ενώ δίπλα οι ΄΄φιλάνθρωποι΄΄ έψελναν μουσουλμανικούς ύμνους''
Ποτέ δεν υπήρξα φανατική σε καμιά στάση ζωής...
Αλλά ορισμένα θέματα με προβληματίζουν....Ερωτήματα μου δημιουργούνται, που μόνο ο χρόνος θα δώσει --ίσως-- την απόλυτη αληθινή απάντηση ,αλλά  τότε, ίσως να είναι αργά..
Οικονομικοί μετανάστες είναι όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι που έρχονται στη χώρα μας;;;;
Η διάδοση του μουσουλμανισμού, όπως λέει και το κοράνι τους, έπαψε να είναι στις προθέσεις τους;;;
Τα μικρά παιδιά είναι ευάλωτα ως εύκολα παρασυρόμενα στο διαφορετικό....στο να συνηθίζουν , να αποδέχονται και να ασπάζονται νέες ιδέες και νέες θρησκείες...
Δεν έχω μάθει ακόμη τι είναι αυτό το πανό που κρατούσαν..
Μήπως ξέρει κανείς;;;
Η επιείκειά μας θα έπρεπε να εξαντλείται σε ότι αφορά τις ατομικές ελευθερίες του ανθρώπου.
Αυστηροί νόμοι για τον προσηλυτισμό υπάρχουν;;;
Δεν ήρθαν τα  ''άγρια να διώξουν τα ήμερα''!!!!!!!!!!!
 Και μάλιστα όταν μια θρησκεία είναι τόσο οπισθοδρομική που δείχνει να μην αγαπάει καθόλου μα καθόλου τον άνθρωπο!!!!!!!!!!!!


2 σχόλια:

  1. ΜΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣ. ΒΑΖΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ, ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΣΕΝΑ???? ΕΤΣΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΙΓΓΕΙΛΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟ ΤΟΠΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Vichy δυστυχώς έρχονται κάθε μέρα και περισσότεροι! Δικαίωμά τους είναι η ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών τους καθηκόντων.
    Αλλά το παρακάνουμε με την ανοχή μας ακόμη και στα σχολεία!!!
    Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή