Έχουμε ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της ελευθερίας έκφρασης

Αγωνίστηκε ο άνθρωπος να κατακτήσει την ελευθερία του λόγου, αφού η ελευθερία της σκέψης ήταν δικαίωμα του καθένα .
Και όμως  αυτό το δικαίωμα το εκμεταλλεύονται οι λογής λογής περιθωριακοί και ανώμαλοι για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα...Να διαμορφώσουν ''ρεύμα'' στην κοινωνία με τις απόψεις τους, όσο αρρωστημένες και αν είναι.
Ο λόγος είναι το βιβλίο που προώθησε η εταιρεία AMAZON και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους πολίτες- καταναλωτές.
Το αποτέλεσμα ήταν να αποσυρθεί  το βιβλίο αλλά και να εκτιναχθεί από την 155.221 θέση κατάταξης στην πρώτη 100άδα!
Συγκεκριμένα, το βιβλίο που προβλήθηκε  από την εταιρεία ήταν  ''Ο οδηγός του Παιδόφιλου στην Αγάπη και την Ηδονή" ("The Pedophile's Guide to Love and Pleasure") στο τμήμα των ηλεκτρονικών βιβλίων για το Kindle. 
Οι αντιδράσεις πολλές...Απειλές για μποϋκοτάζ της εταιρείας μέσω Twitter και  Facebook...
Το βιβλίο αποσύρθηκε αλλά οι απαιτήσεις των πολιτών για απόσυρση όλων των βιβλίων που πραγματεύονται την παιδεραστία από την εταιρεία, παραμένουν.
Τι υποστήριξε η εταιρεία μετά τις καταγγελίες και πριν την απόσυρση;;
''Η Amazon πιστεύει ότι είναι λογοκρισία η άρνηση πώλησης συγκεκριμένων βιβλίων, επειδή απλά εμείς ή άλλοι πιστεύουν ότι το μήνυμά τους είναι αποδοκιμαστέο. Η Amazon δεν υποστηρίζει, ούτε προωθεί το μίσος ή τις εγκληματικές πράξεις, αλλά παρόλα αυτά υποστηρίζει το δικαίωμα καθενός να επιλέγει τι θα αγοράσει''
Ώστε έχουμε δικαίωμα επιλογής!!!!!!!
Πόσοι όμως κάνουν σωστή χρήση αυτής της επιλογής;;; Η ωριμότητα του ανθρώπου και οι αξίες που έχει είναι βασική προϋπόθεση για την σωστή επιλογή.
Η θέση του βιβλίου, έστω και μετά την  αρνητική διαφήμιση, δείχνει πώς υπερισχύει η περιέργεια της λογικής. Η  αφροσύνη της σύνεσης. Η άγνοια της γνώσης. Η ακρισία της κριτικής σκέψης.
Δεν υποστηρίζω βέβαια ότι είναι παιδεραστές όλοι όσοι αγόρασαν αυτό το βιβλίο.
Για σκεφτείτε λίγο.... 
Προσπαθούν εδώ και χρόνια να δημιουργήσουν κίνημα αυτοί οι ανώμαλοι σε πολλά κράτη..Θυμάμαι στην Ολλανδία ζητούσαν να δημιουργηθεί κόμμα παιδεραστών υποστηρίζοντας την σεξουαλική τους διαστροφή!!!!!!!
Ο συγγραφέας του βιβλίου  αυτού είπε :
"Κάθε φορά που τους βλέπεις στην τηλεόραση, είναι είτε δολοφόνοι, είτε βιαστές, είτε απαγωγείς, ενώ αυτή δεν είναι στην πραγματικότητα μία ακριβής παρουσίαση αυτής της ιδιαίτερης σεξουαλικότητας."
Προσπαθούν λοιπόν να προϊδεάσουν την κοινή γνώμη,  για αυτήν την ''ιδιαίτερη'' σεξουαλικότητα.
Όσες αναταραχές και αν δημιουργήσουν, θα είναι προς όφελός τους αφού το θέμα θα είναι στην επικαιρότητα. 
Με τον καιρό ο κόσμος θα συνηθίσει αυτήν την ανωμαλία και θα την εντάξει στο κοινωνικό γίγνεσθαι! 
Έτσι γίνεται η αρχή.....Όπως και τόσα άλλα που επικράτησαν και θεωρούνται ''δικαίωμα του καθένα'' ...και φυσικά ως πολιτισμένοι θα δεχόμαστε πάντα ότι το δικαίωμα του καθένα είναι σεβαστό!!!
Μα η παιδεραστία είναι ασθένεια. Είναι ανωμαλία. Είναι κολάσιμη πράξη και έτσι πρέπει να παραμείνει..
Γιατί έχει να κάνει με σεξουαλική προτίμηση σε ανήλικα παιδιά....σε πλάσματα αδύναμα και ανεύθυνα...Έχει να κάνει με βιαιοπραγία εναντίον τους μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν  άρρωστα άτομα! 
Το να εμποδίζεις ή απαγορεύεις την έκδοση βιβλίων, όπως αυτό της παιδεραστίας, δεν ασκείς λογοκρισία ούτε είσαι οπαδός του σκοταδισμού...Απλά προστατεύεις. Νέους που είναι ανώριμα άτομα και υπό διαμόρφωση προσωπικότητες...
Ανθρώπους που λόγω οικονομικής ανάγκης δίνουν τα παιδιά τους σε τέτοιους σεξουαλικά ανώμαλους.  Μήπως δεν τα ''νοικιάζουν '' ήδη ;;
Όμως αν συλληφθούν τιμωρούνται . 
Αν όμως γίνει ανεκτό από την κοινωνία, τότε θα είναι αργά γιατί θα αλλάξει και η αντιμετώπιση τους από το νόμο!  Και αυτό θα είναι ολέθριο!
Καμιά επιείκεια για αυτές τις ανώμαλες καταστάσεις!
Χρειάζονται σίγουρα θεραπεία....αν δεχθούν να αντιμετωπιστούν ως ασθενείς!!
Αλλιώς ας παραμείνουν παράνομοι διεστραμμένοι και όποτε συλλαμβάνονται να τιμωρούνται αυστηρά....
Γιατί σε λίγο θα έχουν σειρά τα βρέφη!!! Ήδη έχουμε ακούσει πολλές περιπτώσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων με βρέφη! 
Έχουμε ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και των αξιών μας σαν κοινωνία! 



πηγή της είδησης 




6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και καλοτάξιδο(κι ας άργησα να το βρώ)!
    Να είσαι καλά ν' ατενίζεις με ελπίδα το αύριο και να μη σταματήσεις ποτέ να ονειρεύεσαι.
    Μ' αρέσει,πολύ όμορφο το 'χεις κάνει αγαπητή Αννα και τα γνωμικά στο πλάι ένα κι ένα.
    Για το θέμα κατέθεσα την άποψή μου στον Κήπο σου!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια και για την υποστήριξη!.
    Γιατί άργησες να το βρεις;;; Δεν έβγαινε η διεύθυνση;;;;
    Καλό βράδυ και σ'ευχαριστώ για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι,ίσα ίσα ανοίγει πολύ εύκολα!
    Αλλά να είσαι στον αέρα από τις 28 Οκτωβρίου και να μην έχω πάρει χαμπάρι τίποτα,δεν δικαιολογούμαι.Και πάλι καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα δεν το διαφήμισα Δημήτρη...Εξάλλου είναι μια δική μου προσπάθεια να γράφω έξω από το Παθ που μου δημιουργεί συνεχώς προβλήματα..Έχω αλλάξει τρεις φορές το πρότυπο στον Κήπο μου..Σκέψου για να κάνω ανάρτηση στο παθ χρησιμοποιώ δύο μπρόουσερς..Στον ένα δεν λειτουργεί η γραμματοσειρά και όλη η κονσόλα εγγραφής και στον άλλο δεν μπαίνουν οι φωτο όπως επιλέγω εγώ......Δράμα!!
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΡΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ....ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ???? ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΜΙΜΗΤΕΣ Ή ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ???? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ....ΧΑΛΙΑ...ΣΑΠΙΛΑ...ΒΡΩΜΑ....ΕΓΚΛΗΜΑ...ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ???? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΡΩΤΑΕΙ???? ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ???? ΠΟΙΟΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΥΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ???? ΑΙΣΧΟΣ. ΤΙΜΩΡΙΑ....ΒΑΡΙΑ...ΑΜΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Vicky σίγουρα η ελευθερία ''μου'' σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου..Αυτό είναι η αληθινή δημοκρατία. Ο κόσμος το ξεπέρασε το όριο και πολλές φορές μετατρέπεται η δημοκρατία σε ασυδοσία.
    Σίγουρα η ανωμαλία αυτή είναι κατακρητέα..Και το βιβλίο αυτό -παρ'όλο που δεν ξέρω τι γράφει-- από τον τίτλο δείχνει να δίνει κατευθύνσεις ..Αν ήταν μια έρευνα για αυτή τη μάστιγα τότε θα το θεωρούσα και ως ''επιστημονικό θησαυρό''!!
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή